Πως μεταφράζω το site μου???

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
sakas16v
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2007 21:18
Τοποθεσία: evros

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από sakas16v » 14 Νοέμ 2007 02:30

Καταρχήν καλησπέρα σ όλους!!!!

Έχω δύο προβλήματα η καλύτερα ένα πρόβλημα και μία απορία και θα ήθελα την βοήθεια σας!!!
Η ερώτηση είναι αν μπορώ και κυρίως πώς να δώσω την δυνατότητα στους επισκέπτες να μεταφράσουν την σελίδα σε κάποιες συγκεκριμένες γλώσσες.
Αυτό που σκέφτομαι και θέλω να κάνω είναι να έχω δυο – τρία κουμπιά και το κάθε ένα να μεταφράζει την σελίδα π.χ το ένα στα Αγγλικά το άλλο στα Γερμανικά κ.λ.π
Το πρόβλημα είναι . Έχω μια σελίδα την οποία κοινοποίησα εδώ και δύο εβδομάδες( www.oinoh.eu) , όταν όμως κάποιος την επισκέπτεται έχει την ένδειξη σφάλματος στην κάτω αριστερή γωνία με το κίτρινο τρυγονάκι που κανονικά θα έπρεπε να είχε το σηματάκι του ΙΕ, για το firefox ,opra και τέτοια δεν ξέρω τι γίνετε. Η ερώτηση είναι πώς μπορώ να δω ποιο είναι το σφάλμα στην σελίδα για να το διορθώσω??www.oinoh.eu

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από dik_ » 14 Νοέμ 2007 06:59

η getCurrentDate() θέλει 5 παραμέτρους...

sakas16v
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2007 21:18
Τοποθεσία: evros

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από sakas16v » 14 Νοέμ 2007 13:16

Ευχαριστώ που απάντησες αλλά μου το αναλύεις λίγο. Τι παραμέτρους θέλει ??

sakas16v
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2007 21:18
Τοποθεσία: evros

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από sakas16v » 16 Νοέμ 2007 03:51

help pls !!!!!



________________________________
www.oinoh.eu

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3195
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από CyberCr33p » 16 Νοέμ 2007 09:18

Πιθανότατα το σφάλμα να δημιουργείτε από το script που το domains.gr εμφανίζει τις διαφημίσεις.

sakas16v
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2007 21:18
Τοποθεσία: evros

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από sakas16v » 16 Νοέμ 2007 14:54

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Αυτήν την υποψία την είχα και εγώ αλλά δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτό δημιουργεί το πρόβλημα μια και δεν το έχουν μόνο σε μένα αλλά σ όλους τους πελάτες τους.


_________________________
www.oinoh.eu

sakas16v
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2007 21:18
Τοποθεσία: evros

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από sakas16v » 06 Φεβ 2008 23:26

Επανέρχομαι στο αρχικό θέμα και πάλη μετά από μερικούς μήνες αφού δεν βρήκα κάποια λύση στον προβληματισμό-ανησυχία μου. Για να γίνω ποίο συγκεκριμένος θέλω να βάλω στο site μου την επιλογή μεταφράσεις, δηλαδή να μπορούν οι επισκέπτες του site με το πάτημα ενός κουμπιού να μεταφράζουν την σελίδα σε κάποιες συγκεκριμένες γλώσσες π.χ. στα αγγλικά ή στα γερμανικά κ.λ.π. γνωρίζει κανείς πως θα μπορούσε να γίνει αυτό ???


www.oinoh.eu


Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από skeftomilos » 07 Φεβ 2008 21:31

Η πολύ χαμηλή ποιότητα των μηχανικών μεταφράσεων δε σε προβληματίζει;

sakas16v
Δημοσιεύσεις: 69
Εγγραφή: 04 Νοέμ 2007 21:18
Τοποθεσία: evros

Πως μεταφράζω το site μου???

Δημοσίευση από sakas16v » 07 Φεβ 2008 22:04

fiskilis σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου, εντάξει βρήκα άκρη με τα link που μου έδωσες αν και στο google μεταφράζει μόνο από ελληνικά σε αγγλικά.
skeftomilos για το θέμα με την ορθή μετάφραση των κειμένων μου είναι η αλήθεια ότι μέχρι πρότινος δεν είχα ασχοληθεί!!! Τώρα όμως διαπιστώνω ότι είναι αρκετά άστοχο και μερικές λέξεις έως προτάσεις δεν της μεταφράζει καθόλου αν και δεν το ενσωμάτωσα ακόμη στην σελίδα μου αλλά με μία δοκιμή που έκανα γενικά και αόριστα λίγο απογοητεύθηκα. Ήξερα ότι οι αυτόματες μεταφράσεις δεν είναι και ότι το καλύτερο αλλά περίμενα λίγο περισσότερο ακρίβεια. Από την άλλη πάλη σκέπτομαι ότι από το καθόλου και με λίγη καλή θέληση του αναγνώστη-επισκέπτη της σελίδας κάποιο νόημα θα βγάλει δεν θα βγάλει???!!! Πάντως ότι είμαι σ΄ ένα δίλημμα είμαι να το ενσωματώσω ή όχι στην σελίδα μου. Και ταυτόχρονα μια απογοήτευση την πήρα καθότι έψαχνα αρκετό καιρό για κάποια λύση.
Με το ψάξιμο τώρα πρόσφατα έπεσα στην σελίδα http://www.elxis.org στην οποία παρουσιάζετε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι και freeware και μπορείς να το κατεβάσεις από την εν λόγω σελίδα. Το οποίο πρόγραμμα το κατασκευάσανε έλληνες και απ ό τι λέει είναι αρκετά εύστοχο στα αποτελέσματά του. Το κατέβασα αλλά για να το εγκαταστήσεις θέλει μία ιστορία αν και το αναλύει στην σελίδα εγώ δεν το πολύ κατάλαβα με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να κάνω τίποτα. Φαίνετε και ακούγετε για καλό προγραμματάκι και πάνω απ όλα είναι στα ελληνικά.
Παιδιά πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και σας ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος αυτού του μηνύματος!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!



________________________


www.oinoh.eu

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες