loadmovienum kai buttons -mailform php

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dimitrishatzi
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2007 13:22

loadmovienum kai buttons -mailform php

Δημοσίευση από dimitrishatzi » 14 Νοέμ 2007 13:31

exo ena arxeio main.swf , sto opoio me ena button , fortonete ena allo swf (1.swf) me tin loadMovieNum... Ta buttons omos tou main.swf einai akomi energa (malista kai ayta pou briskontai piso apo tin 1.swf ) !!!
pos mporo na apenergopoiiso ta buttons tou main.swf , otan to 1.swf einai fortomeno ???

kai kati allo....
se ena mail form (flash kai php) pou exo ftiaksei , parousiazetai ena mikro problimataki....
sto keimeno pou eisagei o endiaferomenos, den anagnorizontai oi xaraktires tou "enter"(cr)... me apotelesma sto teliko keimeno na min yparxei allagi grammis !!!
yparxei kapoia lisi ??/

eyxaristo poli !!!

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

loadmovienum kai buttons -mailform php

Δημοσίευση από Garakatsamol » 14 Νοέμ 2007 19:28

για την πρώτη ερώτηση:
Αν φορτώνεις με loadMovieNum τότε φορτώνεις σε κάποιο level. Αν θέλεις να υπάρχει το main.swf από κάτω τότε το φορτώνεις σε κάποιο μεγαλύτερο Level (πχ. χρησιμοποιώντας την this.getNextHighestDepth()) Σε αυτή όμως την περίπτωση τα κουμπιά σου από το main θα είναι ενεργά. Αν θέλεις κάποια στοιχεία από το main αλλά δε θες τα κουμπιά θα πρέπει να κάνεις κάτι του στυλ

Κώδικας: Επιλογή όλων

my_btn.enabled=false
Αλλά αν δε θες να κρατήσεις καθόλου το main και θες μόνο το 1.swf τότε θα πρέπει να δώσεις στη loadMovieNum το ίδιο level με το main έτσι ώστε το 1.swf να αντικαταστήσει το main.swf
Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός

Για το δεύτερο δε μου'ρχεται κάτι, ειδικά αν δε δω το αρχείο[/list]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης