Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από xultimatex » 24 Νοέμ 2007 13:50

Με βλέπω να πηγαίνω για format και καινούριους drivers...
Ελπιζω μόνο να μην είναι πρόβλημα hardware που δεν το νομίζω γιατί στα παιχνίδια μέσα δεν μασάει... :)
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
DGeorge
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3752
Εγγραφή: 13 Σεπ 2007 12:59
Τοποθεσία: Καλλιθέα Γενικώς

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από DGeorge » 10 Δεκ 2007 17:42

xultimatex, από την τελευταία επαφή τι νεώτερα :question: υπάρχουν;
Format είναι η πλέον παστρικιά δουλειά, αρκεί νά'χεις χρόνο για ξαναστήσιμο, να μην έχεις χάσει τα απαραίτητα CD-εγκατάστασης, drivers κλπ κλπ. Φυσικά αρκεί να μην έχεις χάσει αρχεία!
Πάντως παιδιά, προσωπικά, επειδή η μαμά MS μού'ρχεται κάπως, δεν παίρνω ακόμα windows τελευταίας γενιάς... Κάπως μαντεύω ότι πρόκειται να ακολουθήσουν καμμιά δεκαριά SPs που θα προσπαθούν να μπαλώσουν τα βιαστικά της αρχής. Κι εκεί που πάει να σταθεροποιηθεί το OS από user-crash-tests, τσούπ να το επόμενο OS!!! Το καμάρι μας!!! "Σαρανταπέντε μάστοροι κι εξήντα μαθητάδες, ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν" Ναι κυρίες και κύριοι καλά καταλάβατε!!!.... Είναι τα υπερκαινούργια :hammer: WINDOWS ARTA :hammer: με logo το :pint: γιοφύρι! :pint:
Θα ψήνουν και μπριζόλα στην ψύκτρα, όπως πολύ σωστά πρόβλεψε κι ο φίλτατος id12586!!! Με το νέο utility Mind Previewer θα προλαβαίνουν τις επιθυμίες σας προτού αυτές εκδηλωθούν στο :o :o :o ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ πεδίο!
Αυτά τα ολίγα!
PC-Ponemenos
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από xultimatex » 28 Δεκ 2007 19:13

Εντάξει, τα προβλήματα με την κάρτα γραφικών υποχώρησαν.
Αλλά με τον ήχο τί θα κάνω; Έχει κανένας εμπειρία από 7.1(ανάθεμα την ώρα που τα πήρα - αφού κυκλοφορούν ελάχιστες ταινίες με 7.1); Από τη μια έχει 3 και από την άλλη 4 καρφάκια.
Μπήκα wiki και λέει ότι το 7.1 σαν τεχνολογία χρησιμοποιεί 8 κανάλια (από 2 σε κάθε καρφί = 4 καρφιά) Γιατί συμβαίνει αυτό; Παίζει λάθος του καταστήματος;
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από GeoStuff » 28 Δεκ 2007 19:24

Τι εννοείς αν είναι λάθος???

Εμένα λογικό μου ακούγεται...

Τα μπροστά Δ και Α --> 1 καρφί
Τα πίσω Δ και Α --> 1 καρφί
Κεντρικό και Γούφερ --> 1 καρφί
Πλαϊνά Δ και Α --> 1 καρφί

Ετσί δεν τα βγάζει?
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από xultimatex » 28 Δεκ 2007 19:45

Στην μητρική, 4 υποδοχές. Στον ενισχυτή 4 υποδοχές. Στο καλώδιο που τα ενώνει, από τη μια μεριά 4 καρφιά από την άλλη 3
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από GeoStuff » 28 Δεκ 2007 19:50

Ε τους λαλάκες...

Πολύ πιθανό να έχεις λάθος καλώδιο...

Αυτό που σου έδωσαν πρέπει να κάνει down sampling ή κάτι τέτοιο... Δοκίμασε να βάλεις ένα επιπλέον καλώδιο.. Δικό σου ώστε να γίνει 4 σε 4 και να δεις τι παίζει...

Τις 3 εξόδους από το 4 στις 3 που βγάζει και ένα επιπλέον καλώδιο...

Μα καλά δεν έχει μανουαλ μέσα???

Αλλιώς RTFM και δες τι λέει μέσα...
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 28 Δεκ 2007 20:39

Στην μητρική, 4 υποδοχές. Στον ενισχυτή 4 υποδοχές. Στο καλώδιο που τα ενώνει, από τη μια μεριά 4 καρφιά από την άλλη 3
mou exei ksanatyxei .....
to kanoun gia na mporeis na valei ta hxeia se 5.1 karta hxou .... enose ta ola 1 pros ena .. kai look poio karfi sou stelnei idio shma se 2 alla apo thn allh

xrisimopoihse mono to ena apo ta dio ....
kai pare allo ena karfi se karfi (stereo) kai vale to extra .... paizei kanonikotata ... dokimasmeno

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από deninho » 03 Ιαν 2008 23:11

Όπως σου είχα γράψει στο δεύτερο ποστ, διαβάζοντας το μάνιουαλ της X-Fi μου, έχει παράδειγμα για χρήση με 7,1 ηχεία, και τα 3 βύσματα πάνε στην κάρτα ήχου, και τα 4 στα ηχεία.. Το δοκίμασες;

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από xultimatex » 04 Ιαν 2008 01:28

Το δοκίμασα. (βασικά έτσι τα έχω τώρα)
Και όταν παω στις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου, όπου μπορείς να δοκιμάσεις κάθε ζευγάρι ηχείων χωριστά, το τελευταίο ζευγάρι δε βγάζει καθόλου ήχο.
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 04 Ιαν 2008 01:44

an vreis ena jack se jack stereo ...
try ki afto pou sou leo
kai pes mas

Άβαταρ μέλους
xultimatex
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2505
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2003 13:02
Τοποθεσία: Ξάνθη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από xultimatex » 04 Ιαν 2008 01:47

Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!
Κάτι άλλο τώρα, όταν βλέπω ταινίες θέλω 7,1/5,1. Όταν ακούω τραγουδάκια θέλω stereo. Στο stereo όμως παίζουν μόνο τα μπροστινά ηχεία. Ούτε τα πλαϊνά ούτε τα πίσω. Ξέρει κανένας πως μπορώ να τα κάνω να παίζουν κι εκείνα;
:arrow: Αν προσπαθείς πολύ για να πετύχεις κάτι, ίσως το κάνεις με λάθος τρόπο...

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 04 Ιαν 2008 07:52

Αλλά με τον ήχο τί θα κάνω;
Θα στο λύσω εγω.Μην ανισιχάς.
:wink:
λοιπον.
Μπήκα wiki και λέει ότι το 7.1 σαν τεχνολογία χρησιμοποιεί 8 κανάλια (από 2 σε κάθε καρφί = 4 καρφιά)
Ξεχνα ότι εχεις διαβασει μεχρι τώρα θα μπερδευτεις.

Θα σε κανω μερικες αρωτισεις γιατι δεν αναφέρεις πουθενα καποια βασικα πραματάκια.
(τουλαχιστον εγω βλεποντας το topic δεν βρικα να αναφερεις.)

Τι windows εχεις?
Καρτα APU πια ειναι?onboard? αν νε πες με πια μιτρικη(ακριβες μοντελο) εχεις.
(Για να κατεβάσω το manual)

Με αυτες τις διο πλεροφορίες θα στο λύσω ακομα και σίμερα το πρόβλημα.
:wink:


EDIT:α! θελω και πια ιχια έχεις.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από GeoStuff » 04 Ιαν 2008 11:59

Γειά σου ρε Κόννορα θεέ...
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 04 Ιαν 2008 12:06

ρε συ. αληθεια λεω. αφου δεν του το λίνετε εσυς. θα το κάνω εγω.
Δεν ποσταρα καθολου γιατι νομιζα ότι o deninho θα το έλινε!


P.S αν το λισω θα με κανετε mod στο Hardware?
:P
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Πρόβλημα με νέο Υπολογιστή

Δημοσίευση από GeoStuff » 04 Ιαν 2008 12:13

Μα το θέμα το έχουμε λύσει ρε...

Δεν ήταν αυτή η αρχική απορία του Xultimatex... Απλά μας ανανεώνει το θέμα συνεχώς με νέες...

Δυστυχώς είναι στο χέρι του Cordis αυτό που ζητάς...

:D :D
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες