unset();

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

unset();

Δημοσίευση από p_pan » 15 Νοέμ 2007 20:04

hello......
8a h8ela na kano mia erotisi... ginete me tin usnet na kleineis include arxeio anti gia metablites?? erija mia matia sto internet alla den brika kati antistixo gia arxeia...
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

unset();

Δημοσίευση από alexandr0s » 16 Νοέμ 2007 03:50

Τι εννοείς να κλείνεις αρχείο?

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

unset();

Δημοσίευση από p_pan » 16 Νοέμ 2007 04:33

kai kala...
unset($metabliti);

ego leo tou style..
incude(site.php);
...
...
...
unset(site.php);

katalabes??
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

unset();

Δημοσίευση από alexandr0s » 16 Νοέμ 2007 13:34

Βασικά δηλαδή θες να ακυρώσεις το include? Δεν νομίζω να γίνεται.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

unset();

Δημοσίευση από p_pan » 16 Νοέμ 2007 19:18

kalos...
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης