flash e-mail

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
tonykerys
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2006 19:30

flash e-mail

Δημοσίευση από tonykerys » 16 Νοέμ 2007 12:31

Σε ένα flash site template που έχω, δεν μπορώ με τίποτε να κάνω την φόρμα e-mail που έχει (όνομα μαιλ,και πεδίο του μυνήματος) να δουλέψει. μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
telas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1594
Εγγραφή: 12 Μαρ 2004 12:54
Τοποθεσία: Kastoria
Επικοινωνία:

flash e-mail

Δημοσίευση από telas » 16 Νοέμ 2007 13:30

θα χρειαστείς και ένα αρχείο php που θα στείλει στην ουσία το mail από την φόρμα
ψάξε στο ιντερνετ για mail flash form έχει τα άπειρα παραδείγματα κατέβασε ένα δες πως δουλεύει κ φτιάχτο.
Web Design - Δημιουργία Ιστοσελίδας - http://www.computerman.gr/
My Photography - http://www.tilaveridis.com/
Τεχνολογικά προιόντα - http://www.bigbox.gr/

intelcore2
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2007 19:46
Τοποθεσία: Pagrati
Επικοινωνία:

flash e-mail

Δημοσίευση από intelcore2 » 16 Νοέμ 2007 19:10

Κοίτα το παρακάτω. (Η σελίδα php που προανέφερε και ο telas).Με αυτόν τον κώδικα στέλνω Mails από ένα flash template. Θα πρέπει όμως να τσεκάρεις τα ονόματα των μεταβλητών που έρχονται από το flash καθώς και την ονομασία της Php σελίδας.
Αν είναι από templates monster δοκίμασε να την ονομάσεις contact.php.
Eπίσης δοκίμασε με τις ονομασίες των μεταβλητών που έχει ο παρακάτω κώδικας.


<?
Error_Reporting(E_ALL & ~E_NOTICE);

while ($request = current($_REQUEST)) {
if (key($_REQUEST)!='your mail') {
$pre_array=split ("&777&", $request);
$post_vars[key($_REQUEST)][0]=$pre_array[0];
$post_vars[key($_REQUEST)][1]=$pre_array[1];
}
next($_REQUEST);
}



reset($post_vars);
$subject="From ".$post_vars['your_name'][0] ;
$headers= "From: ".$post_vars['your_email'][0] ."\n";
$headers.='Content-type: text/plain; charset=utf-8';
$message='';
while ($mess = current($post_vars)) {
if ((key($post_vars)!="i") && (key($post_vars)!="your_mail") && (key($post_vars)!="your_name")) {

$message.=" ".$mess[1]." ".$mess[0];
}
next($post_vars);
}


echo ("Your message was successfully sent!");


mail( "your mail", "Φόρμα επικοινωνίας", $message);
?>[/u]

tonykerys
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2006 19:30

flash e-mail

Δημοσίευση από tonykerys » 17 Νοέμ 2007 01:30

Τί εννοείς όταν λές "Θα πρέπει όμως να τσεκάρεις τα ονόματα των μεταβλητών που έρχονται από το flash";

Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση

intelcore2
Δημοσιεύσεις: 677
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2007 19:46
Τοποθεσία: Pagrati
Επικοινωνία:

flash e-mail

Δημοσίευση από intelcore2 » 17 Νοέμ 2007 10:33

Στην φόρμα που υπάρχει στo flash τα πεδία έχουν κάποιες ονομασίες. Αυτά τα πεδία "περνάνε" στην Php σελίδα σαν μεταβλητές. Εάν το template σου είχε μαζί και την Php σελίδα (συνηθίζεται να δίνουν μία Php Και μία ASP σελίδα αποστολής Mail) τότε οι μεταβλητές είναι οκ. Αν όμως φτιάχνεις απο την αρχή την php σελίδα θα πρέπει να υπάρχει αντιστοχία των μεταβλητών στην σελίδα php Με την ονομασία των πεδίων στην φόρμα του flash.

tonykerys
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2006 19:30

flash e-mail

Δημοσίευση από tonykerys » 17 Νοέμ 2007 11:43

Οι μεταβλητές είναι τα action script? Δεν κατάλαβα όμως που θα πρέπει να βάλω το e-mail μου (και στο php αρχειο και στο flash?) ώστε να γίνεται η επικοινωνία!

Ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες