parse_url kai subdomain ???

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
silo
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 22 Οκτ 2006 14:20

parse_url kai subdomain ???

Δημοσίευση από silo » 16 Νοέμ 2007 16:16

Xeretw,

Exw kolhsei re paidia. Pws ginetai na doume an ena dmain exei subdomain me parse_url ? profanws dn ginetai kai an baleis tn parse_url na kanei parse ena url me subdomain petaei error. Uparxei tropos gia na doume an ena link exei subdomain H oxi, poio einai auto an uparxei kai na to ksexwrisoume apo to domain. xmmm ??? uparxei tropos ?

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

parse_url kai subdomain ???

Δημοσίευση από dik_ » 16 Νοέμ 2007 20:11

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
$url = "http&#58;//aaa.bbb.ccc.example.com/index.php?ddd=eee";
$p1 = parse_url&#40;$url&#41;;
$p2 = explode&#40;".", $p1&#91;'host'&#93;&#41;;

if &#40;count&#40;$p2&#41; >= 3&#41;&#123;
	$i = 0;
	$s = array&#40;&#41;;
	while &#40;$i < count&#40;$p2&#41;-2&#41;
		$s&#91;&#93; = $p2&#91;$i++&#93;;
	echo "subdomain&#58; ".implode&#40;".", $s&#41;;
&#125;	
else
	echo "no subdomain";
?>

silo
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: 22 Οκτ 2006 14:20

parse_url kai subdomain ???

Δημοσίευση από silo » 17 Νοέμ 2007 10:54

Me eswses. Euxaristw !!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες