PHP cookies και limit

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

PHP cookies και limit

Δημοσίευση από Burned4 » 17 Νοέμ 2007 13:55

Γεία σας,

Έχω μια ερώτηση την οποία έψαχα αρκετα απο το νετ αλλά δεν τα καταφερα και είπα να σας ρωτήσω μήπως μπορείτε να βοηθήσετε..

Δημιουργώ ένα cookie σε κάποια σελίδα με τον παρακάτω κώδικα :

Κώδικας: Επιλογή όλων

setcookie("ID[".$ID."]", date(dmY),  time()+609600);
ορίζω το όνομα ως ΙDxxx όπου xxx ένας αριθμός και ώς value έχω την ημερ/νια.

Τα cookies που δημιουργούνται θέλω να τα δείχνω στην κεντρική σελίδα κάτι που έχω καταφέρει με τον παρακάτω κώδικα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if&#40;isset&#40;$_COOKIE&#91;'ID'&#93;&#41;&#41;
		&#123;
		$a = &#40;$_COOKIE&#91;'ID'&#93;&#41;; // Get cookies and constract array $a
		arsort&#40;$a&#41;; // Sort cookies by date
		foreach&#40;$a as $key=>$value&#41; //Loop for each cookie
		&#123;
		$ID=$key;
		$Date=$value;
	    	echo "It works!! ID is ".$ID." and Date is ".Date; 
		&#125; 
	&#125;
?>
Το πρόβλημα που έχω είναι οτι θέλω να παρουσιάζονται μέχρι και τα 10 τελευταία cookies και όχι όλα αν είναι περισσότερα από 10. Δοκίμασα loop με if αλλά δεν τα κατάφερα.

Any ideas?

Thanks

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

PHP cookies και limit

Δημοσίευση από cpulse » 17 Νοέμ 2007 17:35

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
if&#40;isset&#40;$_COOKIE&#91;'ID'&#93;&#41;&#41; &#123;
    $a = &#40;$_COOKIE&#91;'ID'&#93;&#41;; // Get cookies and constract array $a
    arsort&#40;$a&#41;; // Sort cookies by date
    $idx = 0;
    foreach&#40;$a as $key=>$value&#41; //Loop for each cookie
    &#123;
        $idx++;
        if &#40;$idx > 10&#41;
            break;

        $ID=$key;
        $Date=$value;
        echo "It works!! ID is ".$ID." and Date is ".Date; 
    &#125; 
&#125;
?>

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

PHP cookies και limit

Δημοσίευση από Burned4 » 17 Νοέμ 2007 18:32

Τοσο απλό ήταν?!?! :crybaby: :hammer:

Το έβαλα και δουλεύει κανονικά.. Thanks a lot cpulse.
Το εψαχνα ποσες ώρες αλλά δεν πηγε το μυαλό μου να το κανω έτσι.
Εψαχνα κάτι που νόμιζα ότι είναι πολύπλοκο και τελικά λυνόταν απλά.

Respect

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

PHP cookies και limit

Δημοσίευση από cpulse » 17 Νοέμ 2007 18:37

Μη σου φαίνεται παράξενο.. συμβαίνει πολλές φορές η λύση να είναι απλή.
Καμιά φορά δεν την βλέπουμε γιατί είναι κάτω από τα μάτια μας. :)

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

PHP cookies και limit

Δημοσίευση από Burned4 » 17 Νοέμ 2007 20:31

True...

Thanks again

Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

PHP cookies και limit

Δημοσίευση από AAT » 18 Νοέμ 2007 00:01

that's nice alla giati to post den moy emfanistike thn ora poy graftike?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες