flash + html

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

flash + html

Δημοσίευση από wwf » 19 Νοέμ 2007 15:08

Να ρωτήσω μέσα στο flash μπορεί να τραβάει πληροφορίες από μια html σελίδα οπού περιεχέι μονό κείμενο...?

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

flash + html

Δημοσίευση από Garakatsamol » 19 Νοέμ 2007 15:20

Ξέρω σίγουρα ότι μπορείς να "τραβήξεις" κείμενο από html formated text. Δηλαδή κείμενο με html tags. Τώρα για εξωτερική html σελίδα απ'όσο ξέρω όχι αλλά μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει καλύτερα

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

flash + html

Δημοσίευση από Garakatsamol » 19 Νοέμ 2007 15:31

Συγκεκριμένα

Κώδικας: Επιλογή όλων

var my_lv:LoadVars = new LoadVars();
my_lv.onLoad = onText;
my_lv.load("myText.txt"); //opou myText to html fortmated text
function onText() {
	text_box.htmlText = my_lv.myVar;  //opoy text_box to dynamiko text box pou ua exei to keimeno
}
Στο .τχτ αρχείο βάζεις myVar= το html fortmated text σου

plusdesigns
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 01 Αύγ 2007 18:09

flash + html

Δημοσίευση από plusdesigns » 20 Νοέμ 2007 01:58

File mou mporei na ginei auto pou les, alla tha prepei na ftiakseis ena diko sou parser, giati o flash apo monos tou den upostirizei polla tags. Alliws mporeis na kaneis auto pou sou leei o Garakatsamol, apla gia na formareis to text sou.... :)
An theleis vohtheia me ton parser apla pes mou, kai tha se vohthisw... :)

Άβαταρ μέλους
wwf
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 15:13
Τοποθεσία: THESS
Επικοινωνία:

flash + html

Δημοσίευση από wwf » 21 Νοέμ 2007 14:15

nai tha thela tin boithia sou, an mporeis..
euxaristo

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες