Help... Σφαλμα σε login.php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από lukilukg4 » 20 Νοέμ 2007 00:40

κανω κανονικα ολα τα βηματα με τις απαραιτητες αλλαγες αλλα μου βγαζει ενα περιεργο μηνυμα οταν κανω login... μπορειτε να μου πειτε τι φταει?

το μηνυμα ειναι:

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\login_aplo\login.php:

το script μου φαινεται καλο και απλο...

thanks για το χρονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lukilukg4 την 20 Νοέμ 2007 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 20 Νοέμ 2007 00:42

xmmm koita pou exeis to session_start()....
valto poio arxh sto script.... an estelnes kai ton code tha htan kalytera

lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από lukilukg4 » 20 Νοέμ 2007 00:45

ο κωδικας ειναι εδω

http://www.tutorialized.com/view/tutori ... ogin/28776

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 20 Νοέμ 2007 01:11

ki esy pas na to kaleseis mesa se allh page????
h ta arxia os exoun sto tutorial ftiaxneis????

lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από lukilukg4 » 20 Νοέμ 2007 02:41

τα αρχεια στο tutorial φτιαχνω...
οταν λες πιο ψηλα τον κωδικα εννοεις να τον βαλω μεσα στο head?

lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από lukilukg4 » 20 Νοέμ 2007 03:02

χρησιμοποιω και το login που εχει μεσα στο forum
( http://www.freestuff.gr/forums/viewtopi ... torder=asc )

αλλα παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα αυτην την φορα για το session_register

γιατι???

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 20 Νοέμ 2007 14:12

lipon ... koita an stelneis opoiodipote xaraktira ston browser prin to session ....
cookies kai session prepei na ginote prota...

koita an exeis prin to session_start(); kapoio
print, printf, h echo episeis koita
gia whitespaces, tabs, enter etc.

lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από lukilukg4 » 31 Ιαν 2008 02:57

Alice_Cooper έγραψε:lipon ... koita an stelneis opoiodipote xaraktira ston browser prin to session ....
cookies kai session prepei na ginote prota...

koita an exeis prin to session_start(); kapoio
print, printf, h echo episeis koita
gia whitespaces, tabs, enter etc.
δεν εχω τπτ απο αυτα... :hammer: το εχω πριν την html και παλι βγαζει αυτο το μηνυμα???


καμμια επιπλεον ιδεα??? :idea:

tnx

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από Banavas » 31 Ιαν 2008 07:48

Αυτό που προσπαθεί μπερδεμένα να πει ο Alis είναι:
Bάλε τον κώδικα του login πάνω πάνω στη σελίδα πριν από οτιδήποτε άλλο.
Αν κάνεις include τον κώδικα από αλλό αρχείο πάλι δεν πρέπει να προηγείτε τίποτα πρίν από τον κώδικα.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Help... Σφαλμα σε login.php

Δημοσίευση από vassilism » 31 Ιαν 2008 21:50

Επίσης δοκίμασε να αποθηκεύσεις το αρχείο σου χωρίς bom, γιατί υπάρχει η πιθανότητα ναι μεν να μην έχεις τίποτα πάνω από τη session αλλά να πιάνει από μόνο του τρείς χαρακτήρες (το bom) και έτσι να σου βγάζει αυτό το Warning.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης