αγνοει την εντολη stop();

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
crash21
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 01 Απρ 2006 19:58

αγνοει την εντολη stop();

Δημοσίευση από crash21 » 21 Νοέμ 2007 04:16

Γεια σας,

Θα ηθελα να μου λυσετε κατι πολυ απλο σχετικα με το flash 8.
Κατ' αρχας δεν ειμαι και παρα πολυ εμπειρος στο flash 8, χρησημοποιοω πολυ το swishmax.
Το προβλημα ειναι το εξης απλο:

Εστω οτι εχουμε 20 frames. Στο 10ο frame βαζουμε την εντολη stop(); .
Αυτο σημαινει οτι στο 10ο frame το flash θα σταματησει.
Λοιπον, αν πατησω το enter αφου εχω κανει τα παραπανω τοτε η "ταινια" παιζει κανονικα αλλα αγνοει την εντολη stop(); σταματωντας στο 20ο frame... Αντιθετα αν κανω export movie ή preview publish->flash, τοτε παιζει κανονικα, δηλαδη σταματα στο 10ο frame...
Γενικα οταν πας να δεις κατι με απλο enter χωρις preview publish, παρατηρω οτι αγνοειται πληρως οποιος κωδικας actionscript εχεις βαλει...

Οποτε, κανω κατι εγω λαθος ή ετσι δουλευει το flash 8?
Αν ισχυει το δευτερο τοτε γιατι το εχουν κανει ετσι? Δεν ειναι λιγο ακυρο να μην σου δειχνει στο απλο preview play τι στο καλο κανει αυτο που εχεις φτιαξει???
Στο swishmax και στο director παντως οταν πατας play ή enter δειχνει τα παντα οπως θα ειναι στο flash, εχωντας υποψην και τον κωδικα της actionscript.
Αντιθετα στο flash 8 κανει τα παντα στο play ή πατωντας το κουπι enter εκτος απο το να σου περνει υποψην την actionscript... Οτι και να βαλω αγνοειται (stop();, gotoAndPlay(x); κτλ...)

Παρακαλω πειτε μου αν γινεται να βλεπω στο play ή με το πατημα του enter ολα οσα εχω κανει μαζι με την actionscript, αλλιως ενημερωστε με οτι ετσι δουλευει το flash8 :kaloe:

Ευχαριστω παρα πολυ!

ΥΓ: Αν παντως δεν κανω κατι λαθος και οντως το flash 8 αγνοει την actionscript στο play ή στο πατημα του κουμπιου enter τοτε απορω γιατι το εχουν κανει ετσι.... Ειναι τελειως ακυρο να μην σου επιτρεπει να δεις αναλυτικα τι εχεις κανει... (Το βλεπεις μονο στο τελικο flash αρχειο οπου εκει το debuging ειναι πολυ δυσκολο...)

Άβαταρ μέλους
Knorcedger
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1226
Εγγραφή: 18 Μάιος 2004 04:29
Επικοινωνία:

αγνοει την εντολη stop();

Δημοσίευση από Knorcedger » 21 Νοέμ 2007 12:48

Για να δεις αυτό που έχεις κάνει πατάς CTRL + ENTER και όχι σκέτο ENTER :)
Εικόνα
myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης