keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από p_pan » 23 Νοέμ 2007 01:57

hello.. 8a h8ela na ma8o pos h selida tis google kai merikes alles otan exo prosbasi se autes apo ena pda me keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com??? kai fisika ekei emfanizete selida sta mege8i tou pda... pos katalabenoun oti exo prosbasei apo pda..???????? kai pos mporo na kano kati tetoio..

euxaristo..
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 23 Νοέμ 2007 02:12

kanoun redirect me vash ton browser sou h to OS sou ....

piramatisou me ....

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
echo $_SERVER&#91;'HTTP_USER_AGENT'&#93;;
?>
koita ti epistrefei analoga me ti tha mpeis....

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από p_pan » 23 Νοέμ 2007 12:12

ok.... alla to 8ema einai oti an epistreci mia timi pos jeroun auth poia selida 8a emfanisei????? afou mporei na uparxoun 200 browser...

px:
ektelontas tin entoli perno auto to printout
Opera/9.23 (Windows NT 5.1; U; en)
pos apo auto mporei na bgalei memonomenes times..?? dld to opera/9.23.
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από Stadem » 24 Νοέμ 2007 00:48

Κώδικας: Επιλογή όλων

  $val1 = $_SERVER&#91;'HTTP_UA_OS'&#93;; 
 echo $val1;
 
 $mystring = "$val1";
$findme  = 'CE';
$findme2  = 'Pocket';
$pos = strpos&#40;$mystring, $findme&#41;;
$pos2 = strpos&#40;$mystring, $findme2&#41;;

 if &#40;$pos === false and $pos2 === false&#41; &#123;
    echo "<br>To <strong>$findme</strong> or <strong>$findme2</strong> den vrethike $mystring";
&#125; else &#123;
    echo "<br><br>To <strong>$findme</strong> or <strong>$findme2</strong> vrethike sto keimeno $mystring";
    echo " kai einai sthn thesh> $pos & $pos2 ";
&#125;
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από p_pan » 24 Νοέμ 2007 04:02

euxaristo polu....
alla na po to parapono mou... an erixnes kai mia ejigisi na katalabo ligo pos douleuei 8a hmoun poli ok...
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από Stadem » 24 Νοέμ 2007 17:24

Κώδικας: Επιλογή όλων

$val1 = $_SERVER&#91;'HTTP_UA_OS'&#93;;//edw anagnirizei thn ekdosh toy pda
 echo $val1; //thn emfanizoyme gia na doyme ti exoyme
 
 $mystring = "$val1"; // se ayto to shmeio tha mas dosei Pocket PC CE OS ver4.32
$findme  = 'CE';//edw toy deinoyme emeis to ti thelei na anagnorizei &#40;leksh kleidh 1&#41;
$findme2  = 'Pocket';//&#40;leksh kleidh 2&#41;
$pos = strpos&#40;$mystring, $findme&#41;; //an vrethei mesa sto Pocket PC CE OS to CE tote &#58;&#41;
$pos2 = strpos&#40;$mystring, $findme2&#41;;//an vrethei mesa sto Pocket PC CE OS to Pocket tote &#58;&#41;

 if &#40;$pos === false and $pos2 === false&#41; &#123;  //an den vrei kanena apo ta dyo tote den einai PDA
    echo "<br>To <strong>$findme</strong> or <strong>$findme2</strong> den vrethike $mystring";
&#125; else &#123;
    echo "<br><br>To <strong>$findme</strong> or <strong>$findme2</strong> vrethike sto keimeno $mystring";//an vrei kapoio apo ta dyo tote einai PDA!!
    echo " kai einai sthn thesh> $pos & $pos2 ";///enfanizei thn thesh poy vrhke ta keywords &#58;&#41;
&#125; 
Gia na mhn paraponiese :P
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από p_pan » 24 Νοέμ 2007 19:35

euxaristooooooooooooooooooooooooo!!!
eisoun mporo na po pliros epejigimatikos...
sorry gia ton kopo na ejigiseis alla den brika kamia pliroforia sxetika me to $_SERVER['HTTP_UA_OS'] sto google......
na se rotiso kai kati allo...
an den einai pda kai einai apo kinito h prosbasi stin selida... 8a to katalabei??? h 8a to emfanisei pali les kai einai apo pc o browser??
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από Stadem » 27 Νοέμ 2007 11:19

xm, ωραία ερώτηση, θα το κοιτάξω, απ'ότι πιστεύω το κινητο θα πρέπει να έχει browser που να έχει σχέση με "wap". Απλά προσθέτεις κάποιο keyword παραπάνω με αυτό. :)
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από p_pan » 27 Νοέμ 2007 12:43

den jero aparetita an 8a einai wap........ ego sto poio palio kinito mou pou htan nokia (oxi tis siras N pou einai san pda) etrexa ton opera for mobile.....
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από Stadem » 27 Νοέμ 2007 13:03

Τότε η πρόταση μου είναι να κάνουμε την βελτίωση αυτού, κάνε echo $_SERVER['HTTP_UA_OS'] και δες την σελίδα με το κινητό σου. Τι version θα βγάλει? Πάντως σε πάρα πολλά pda που έχω τρέξει το παραπάνω παίζει μια χαρά, αρκεί να είναι pocket pc, καιρός να το ενημερώσουμε την λίστα για να είναι συμβατό και για τα κινητά. 8) (χρειάζονται beta testers για να καλύψουμε τις εκδόσεις) :lol:
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

keteu8iniun se ena subdomain tou stil mobile.google.com

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 27 Νοέμ 2007 15:40

vale mia db na krataei tis apantishs tou $_SERVER['HTTP_UA_OS'] kai mpes apo oti mporeis ...
kai meta to isioneis ..... ;p

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες