Refresh page script

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nkapa
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 872
Εγγραφή: 22 Απρ 2002 16:38
Τοποθεσία: Μυτιλήνη
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από Nkapa » 02 Δεκ 2002 17:28

Για κάνε μια δοκιμή σε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<script language="JavaScript">

//Refresh page script- By Brett Taylor &#40;glutnix@yahoo.com.au&#41;
//Modified by Dynamic Drive for NS4, NS6+
//Visit http&#58;//www.dynamicdrive.com for this script

//configure refresh interval &#40;in seconds&#41;
var countDownInterval=60;
//configure width of displayed text, in px &#40;applicable only in NS4&#41;
var c_reloadwidth=200

</script>


<ilayer id="c_reload" width=&&#123;c_reloadwidth&#125;; ><layer id="c_reload2" width=&&#123;c_reloadwidth&#125;; left=0 top=0></layer></ilayer>

<script>

var countDownTime=countDownInterval+1;
function countDown&#40;&#41;&#123;
countDownTime--;
if &#40;countDownTime <=0&#41;&#123;
countDownTime=countDownInterval;
clearTimeout&#40;counter&#41;
window.location.reload&#40;&#41;
return
&#125;
if &#40;document.all&#41; //if IE 4+
document.all.countDownText.innerText = countDownTime+" ";
else if &#40;document.getElementById&#41; //else if NS6+
document.getElementById&#40;"countDownText"&#41;.innerHTML=countDownTime+" "
else if &#40;document.layers&#41;&#123; //CHANGE TEXT BELOW TO YOUR OWN
document.c_reload.document.c_reload2.document.write&#40;'Next <a href="javascript&#58;window.location.reload&#40;&#41;">refresh</a> in <b id="countDownText">'+countDownTime+' </b> seconds'&#41;
document.c_reload.document.c_reload2.document.close&#40;&#41;
&#125;
counter=setTimeout&#40;"countDown&#40;&#41;", 1000&#41;;
&#125;

function startit&#40;&#41;&#123;
if &#40;document.all||document.getElementById&#41; //CHANGE TEXT BELOW TO YOUR OWN
document.write&#40;'Next <a href="javascript&#58;window.location.reload&#40;&#41;">refresh</a> in <b id="countDownText">'+countDownTime+' </b> seconds'&#41;
countDown&#40;&#41;
&#125;

if &#40;document.all||document.getElementById&#41;
startit&#40;&#41;
else
window.onload=startit

</script>

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από tsiger » 03 Δεκ 2002 00:00

<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="60 ; page.html">

vale auto sto head section tis selida sou. opou page to onoma tis selida sou fisika :)

Άβαταρ μέλους
Psyx
Δημοσιεύσεις: 28
Εγγραφή: 25 Δεκ 2002 04:58
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από Psyx » 25 Δεκ 2002 06:21

As einai kala ta meta... Apla kai xrisima

Άβαταρ μέλους
skull
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 02 Μαρ 2005 17:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από skull » 27 Απρ 2005 14:24

tsiger έγραψε:<META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="60 ; page.html">

vale auto sto head section tis selida sou. opou page to onoma tis selida sou fisika :)

και αν θελουμε να το χρησιμοποιησουμε σε μια δυναμικη ιστοσελιδα με πολλες σελίδες,σαν το forum,πως μπορουμε να αντικαταστησουμε την page.html με οποια σελιδα ειναι εκεινη την στιγμή??

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

Refresh page script

Δημοσίευση από skeftomilos » 27 Απρ 2005 15:16

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="refresh" content="60">
Αν δε γινόταν αυτό θα έπρεπε να γράψεις δυναμικά το redirection URL, π.χ. σε ASP κάπως έτσι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<meta http-equiv="refresh" content="60; url=<%=blah_blah%>">
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.

Άβαταρ μέλους
skull
Δημοσιεύσεις: 140
Εγγραφή: 02 Μαρ 2005 17:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από skull » 27 Απρ 2005 18:02

Σε php???

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από softius » 27 Απρ 2005 18:25


Άβαταρ μέλους
xmavidis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1217
Εγγραφή: 02 Δεκ 2003 19:59
Τοποθεσία: Ηράκλειο

Refresh page script

Δημοσίευση από xmavidis » 27 Απρ 2005 19:13

Δοκίμασε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?
function Refresh&#40;$time, $page&#41; &#123;

  return "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"$time; url=&#123;$page&#125;\">";

&#125;
και για να τη χρησιμοποιήσεις βάλε αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<? Refresh&#40;6, "index.php"&#41;; ?>
όπου 6 ο χρόνος που θέλεις να γίνει το refresh και όπου index.php η σελίδα.
I want to know God’s thoughts; the rest are details.
Albert Einstein

Άβαταρ μέλους
softius
Script Master
Δημοσιεύσεις: 241
Εγγραφή: 11 Ιαν 2004 19:07
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από softius » 27 Απρ 2005 19:19

xmavidis αυτο που λες πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αρχείου, μέσα στο Head tag. Επιπλέον θα πρέπει να τυπωθεί αυτό που επιστρέφει η Refresh. Δηλαδη:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php echo Refresh&#40;6, "index.php"&#41;; ?>
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω για το link που έδωσα πριν... πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρωτού τυπωθεί ο html κώδικας. Αλλιώς θα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα το script.

Άβαταρ μέλους
ridol
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 22 Μαρ 2005 15:27

Refresh page script

Δημοσίευση από ridol » 06 Οκτ 2005 17:26

prospathisa alla den to katafera...
to thelo gia to
http://clubs.pathfinder.gr/saradiskremizakis

Άβαταρ μέλους
Hermeia
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: 02 Αύγ 2004 00:14
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από Hermeia » 05 Ιαν 2006 22:04

πρώτον στα clubs.pathfinder.gr δεν μπορεις να γραψεις αληθινες κεφαλιδες
- δεχονται ορισμενες εντολες html - οχι ολες, και τις φιλτραρουν με τα δικατους προκρουστεια ζυγια..

καλυτερα δοκιμασε σε καποια αληθινη σελιδα..
Hermeia the InfoSharer
Η Γνώση είναι Δύναμη
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από Basilakis » 09 Ιαν 2006 19:21

Vasika afto pou kanete, to aftomato refresh einai ligo eknevristiko.. To exoume ksanashzhthsei para polles fores mporeite na to deite me mia anazhthsh.. Aplws to grafw etsi... ;) Mhn parekshgithoume!

Άβαταρ μέλους
ThyClub
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5312
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 00:21
Τοποθεσία: Hell's Kitchen
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από ThyClub » 09 Ιαν 2006 21:30

Εκνευριστικό είναι όταν δεν σου έχει σημείωση οτι αυτό θα γίνει.

Πχ εδώ (στο φόρουμ βρε.. ) που κάνει refresh σε κάθε πόστ που κάνεις δεν είναι εκνευριστικό γιατί υπάρχει η σημείωση οτι αυτό θα γίνει.

:wink:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Refresh page script

Δημοσίευση από Basilakis » 09 Ιαν 2006 22:11

Swstos... Vevaia edw sto forum ginetai gia kapoio logo. To thema einai o logos pou to xrhsimopoieis na einai kalos ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες