Πρόβλημα με Loader Component.

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Slacker
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2007 18:39

Πρόβλημα με Loader Component.

Δημοσίευση από Slacker » 26 Νοέμ 2007 21:51

Καλησπέρα,είμαι καινούριος στο forum.Συγχαρητήρια για την δουλειά την οποία κάνετε.

Στο θέμα:
Έχω ένα πρόβλημα,με ένα Loader Component.
Δημιούργησα ένα flash site στο οποίο έχω συμπεριλάβει μία Gallery με animated thumbnails,τα οποία φορτώνουν με animation,μέσα σε movie clip και όταν τα πατάς,φορτώνουν μεγαλύτερες φωτογραφίες.Όμως αποφάσησα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο φορτώνουν και έτσι έφτιαξα ένα καινούριο αρχείο και εκεί τοποθέτησα το movie clip με τα animated thumbnails.Μετά πήγα στο αρχικό αρχείο του flash site και χρησιμοποίησα το Loader Component.Του έδωσα το ίδιο συνολικό μέγεθος με το αρχείο των thumbnails και ένα instance name "myLoader" για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω Action Script.Να σημειώσω ότι όλα αυτά τα έχω σώσει στον ίδιο φάκελο.Το αρχείο με τα thumbnails το ονόμασα Gallery1 και έτσι στο αρχικό αρχείο του flash site,στο action script έγραψα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

myLoader.contentPath = "Gallery1.swf"

όμως όταν έκανα publish το αρχείο,το movie clip με τα thumbnails (Gallery1) δεν φόρτωσε ποτέ.Προσπάθησα να φτιάξω άλλα αρχεία για να δω αν δουλεύει το loader component και δούλεψε μιά χαρά.Τι λέτε να φταίει;

Συγγνώμη εαν είμουν κουραστικός και ευχαριστώ :oops:
Συνημμένα

Gallery1.swf [ 71.31 KiB | Προβλήθηκε 927 φορές ]


Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης