μορφή ψευδοκώδικα

Συζητήσεις για την γλώσσα C και C++

Συντονιστές: Super-Moderators, WebDev Moderators

Απάντηση
boulal
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 20:58

μορφή ψευδοκώδικα

Δημοσίευση από boulal » 26 Νοέμ 2007 22:22

Πως μπορώ να γράψω με την μορφή ψευδοκώδικα αλλά και με την μορφή διαγράμματος ροής?

Programmer
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 22 Σεπ 2007 06:55

μορφή ψευδοκώδικα

Δημοσίευση από Programmer » 27 Νοέμ 2007 00:08

Κάθισε και διάβασε αυτά που έπρεπε να ξέρεις και θα καταλάβεις! Δεν είναι καθόλου δύσκολο....

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

μορφή ψευδοκώδικα

Δημοσίευση από cherouvim » 27 Νοέμ 2007 08:19


Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27610
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

μορφή ψευδοκώδικα

Δημοσίευση από cordis » 27 Νοέμ 2007 20:04

είναι ολόκληρη η φιλοσοφία του προγραμματισμού, ξεκίνα από αυτά που σου έδωσε ο cherouvim κι αν κολλήσεις κάπου μας λες...
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

Απάντηση

Επιστροφή στο “C, C++”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες