sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Ας μάθουμε πως να κάνουμε τις σελίδες μας με στιλ. Τα Cascading Style Sheets είναι ο τρόπος για να το επιτύχουμε.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Δημοσίευση από kingbill » 28 Νοέμ 2007 14:18

ιδιος κωδικας και στα 2 κομπια στο ενα δουλευει και στο αλλο δεν δουλευει

δηλαδη οταν παω στο πρωτο button αλλαζει εικονα ολα ok οταν paω στο 2 button κριβεται το button καθε φορα που παω με το ποντικι πανω


αν βαλω τιν ιδια image και στους 2 κωδικες την ιδια image δουλευει μια χαρα αν τιν αλλαξω με κανει βλακιες

αυτος ειναι και ο κωδικας

αθτο με το κανει οταν το ανεβαζω στον server τοπικα δοθλεθει μια χαρα

Κώδικας: Επιλογή όλων


#button_news a
{
	z-index:1;
	position:absolute;
	background-image: url(../images/news_no_visited.png);	
	width: 143px;
	height: 38px;
	margin-left:35px;
	margin-top:60px;	
	background-repeat:no-repeat;
	outline:none;
}

#button_news a:hover 
{
	background: url(../images/news_visited.png) no-repeat; 
	color: red; 
}
	
#button_news a img 
{
	width: 143px; 
	height:38px;
	position: absolute;
	top: 200px;
	left: 500px;
	visibility: hidden;
	border:none; 	
}

#button_news a:visited 
{
	background: url(../images/news_visited.png) no-repeat; 
}

auto to css arxeio
/*////////////////////////////////////////////////////////
//		
//		Button features
///////////////////////////////////////////////////////*/		

#button_features a
{
	z-index:1;
	position:absolute;
	background-image: url(../images/features_no_visited.png);	
	width: 143px;
	height: 38px;
	margin-left:35px;
	margin-top:100px;	
	background-repeat:no-repeat;
	outline:none;
}

#button_features a:hover 
{
	background: url(../images/features_visited.png) no-repeat; 
	color: red; 
}

#button_features a img 
{
	width: 143px; 
	height:38px;
	position: absolute;
	top: 200px;
	left: 500px;
	visibility: hidden;
	border:none; 	
}
	
#button_features a:visited 
{
	background: url(../images/features_visited.png) no-repeat;
	color:red;
}

sorry και για τα greekenglish
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kingbill την 28 Νοέμ 2007 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Δημοσίευση από MegasmorF » 28 Νοέμ 2007 15:10

Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες για να είναι εύκολη η ανάγνωση του θέματος σου από όλους τους χρήστες. Αν δεν έχεις δει τους όρους χρήσης είναι καλό να κάνεις κλικ εδώ
Όροι Χρήσης

Φιλικά
:wink:
Πες μου τη λέξη σ αγαπώ σε σένα να πιστέψω...και γω μια ολοκληρη ζωή μπορώ να καταστρεψω...

kingbill
Δημοσιεύσεις: 244
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2005 15:06

sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Δημοσίευση από kingbill » 28 Νοέμ 2007 15:46

το προβλημα ειναι στο button_features a:hover αλλα δεν ξερω που ειναι το λαθος

Άβαταρ μέλους
MegasmorF
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1154
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 20:05
Τοποθεσία: ./Root
Επικοινωνία:

sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Δημοσίευση από MegasmorF » 28 Νοέμ 2007 18:53

Εγώ λέω να ανεβάσεις το αρχείο της σελίδας σου!!
Για να δω ότι βλέπεις
:):):)
Πες μου τη λέξη σ αγαπώ σε σένα να πιστέψω...και γω μια ολοκληρη ζωή μπορώ να καταστρεψω...

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Δημοσίευση από patriot » 29 Νοέμ 2007 02:41

Πρώτα από όλα οφείλω να σε πληροφορήσω ότι δεν μπαίνει ΠΟΤΕ κάτω παύλα (_) στα ονόματα των css.

Δεύτερον θα σου απαντήσω αύριο το πρωί γιατί τώρα ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ δεν σε βλέπω από την νύστα μου....
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Άβαταρ μέλους
patriot
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1590
Εγγραφή: 20 Αύγ 2002 19:21
Τοποθεσία: Σπίτι μου!

sta 2 koumpia sto douleuei kai sto allo den douleui

Δημοσίευση από patriot » 30 Νοέμ 2007 02:22

MegasmorF έγραψε:Εγώ λέω να ανεβάσεις το αρχείο της σελίδας σου!!
Για να δω ότι βλέπεις
:):):)
Και εγώ το λέω. Και αν γίνεται να έχεις κάπου και τα images.
1) Για όποιον γράφει με πολυτονικά....
2) Καλά ακόμα να συνηθίσετε την ιδέα ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με κεφαλαία;

Απάντηση

Επιστροφή στο “CSS - Cascading Style Sheets”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες