ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Δημοσίευση από p_pan » 29 Νοέμ 2007 04:01

hello....4
8elo na kano mia erotisi...
poume oti wxoume ena "X" ari8mo apo cookies pou periexoun kapoies times...
px:
Cookies:
user1:takis
user2:manos
user3:lakis

to oti egraca tria cookie einai tixaio den 8a jeroume posa 8a einai..
kai tora auta ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites... kai gia ka8e metabliti na trexei ena sql query........

mporei kapoios na boh8isei..?
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Δημοσίευση από cpulse » 29 Νοέμ 2007 17:29

Υπάρχει το array $_COOKIE που τα έχει όλα μαζεμένα μέσα του. Τι παραπάνω χρειάζεσαι;

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Δημοσίευση από p_pan » 29 Νοέμ 2007 23:30

loipon.... erija mia matia alla den brika kati sxetiko... mporeis na doseis kana paradigma me kodika??
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Δημοσίευση από cpulse » 29 Νοέμ 2007 23:49

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo $_COOKIE['user1']; // bgazei: takis
echo $_COOKIE['user2']; // bgazei: manos
echo $_COOKIE['user3']; // bgazei: lakis

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Δημοσίευση από p_pan » 30 Νοέμ 2007 20:23

to 8ema einai oti ego den jero posa cookies 8a exo... auto einai to problima... prepei me kapoio tropo na trabao ta cookies kai na ftiacno oses metablites einai auta.. mia gia ka8e ena...
Αγράματος...

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

ta cookies 8eloume na ta baloume se metablites

Δημοσίευση από dik_ » 30 Νοέμ 2007 20:39

Κώδικας: Επιλογή όλων

foreach ($_COOKIE as $k => $v)
    echo "key&#58; ".$k.", value&#58; ".$v."<br/>";

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες