flash menu html site

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

flash menu html site

Δημοσίευση από Hollowman » 01 Δεκ 2007 15:51

Καλησπέρα σε όλους! :)
Θελω να φτιαξω μια σελιδίτσα και το μενου που εχω ειναι flash.το εχω ενσωματώσει σε html και το υπολοιπο site θελω να αλλαζει μεσα απο iframe στην html σελίδα μου.
Πως ομως θα καταφερω να δουλευει το flash αλλαζοντας το μενου με τα κόλπα του και να επιλέγω σελίδα ανανεώνοντας όμως μόνο το ενσωματομλενο πλαίσιο (iframe) κι οχι ολη την σελίδα!! :hammer: ,οχι και το flash δλδ.. (κανει και ολοκληρο loading το άτιμο! :( )

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

flash menu html site

Δημοσίευση από Garakatsamol » 01 Δεκ 2007 16:36

Στα buttons του flash θα βάλεις:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){
getURL("onomaselidas.html","onomaiframe")
}
Ρίξε και μια ματιά εδω
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=32486

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

flash menu html site

Δημοσίευση από Hollowman » 01 Δεκ 2007 16:50

και απο κάτω που διαλέγω που να ανοιγει τι βάζω? parent?

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

flash menu html site

Δημοσίευση από Hollowman » 01 Δεκ 2007 16:52

επίσης δεν καταλαβα κατι.το όνομα σείδας ειναι αυτο που θέλω να ανοιγει καθε φορα απο το μενου,και το ονομα iframe τι ειναι??? εχει oνομα το iframe????

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

flash menu html site

Δημοσίευση από Garakatsamol » 01 Δεκ 2007 20:14

Hollowman έγραψε:και απο κάτω που διαλέγω που να ανοιγει τι βάζω? parent?
δε βάζεις τίποτα
επίσης δεν καταλαβα κατι.το όνομα σείδας ειναι αυτο που θέλω να ανοιγει καθε φορα απο το μενου,και το ονομα iframe τι ειναι??? εχει oνομα το iframe????
Ρίξε μια ματιά στα βοηθήματα του dreamweaver του forum και γενικώς αυτό που ζητάς είναι εύκολο και έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Κανε μια αναζήτηση.
Η αναζήτηση είναι φίλος μας :wink:

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

flash menu html site

Δημοσίευση από Hollowman » 03 Δεκ 2007 20:35

δεν λειτουργει..μου βγαζει καποιο προβλημα οταν παω να το κανω preview.τι λαθος να κανω αραγε?σιγουρα release στην παρενθεση??

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

flash menu html site

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 04 Δεκ 2007 00:09

xmmm kalo tha htan otan les gia prob na mhn les
"mou vgazei kapoio prob" alla ti prob sou vgazei
gia na mporei na yparxei apantish .....

episeis an diavaseis monos sou ti leei to prob logika tha vgaleis akrh... ;)

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

flash menu html site

Δημοσίευση από Hollowman » 04 Δεκ 2007 01:06

τωρα πως να το εξηγησω? σταματησε να βγαζει εκεινο το προβλημα που χτυπούσε.κανει κανονικα Perview.αλλα μολις βαζω σε 2 κουμπια τον παραπανω κωδικα το 2ο σταμαει να δουλευει σωστα και χαλαει η εμφανιση του! τι να πω.. :arrow: μηπως φταιει οτι ειναι movie cliP αυτα και δεν ειναι κουμπια? αλλα δεν μπορω να διαλέξω απο το properties τι ρυθμισεις να εχουν ως buttons κι εκει να βαλω τον κώδικα (αυτο κανω δλδ..) η πρέπει να το μετατρέψω και σε button (convert to symbol) ? :question: ??

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

flash menu html site

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 04 Δεκ 2007 01:24

analoga ti thes na ftiakseis....

to poio aplo kai poio ksemperdema gia
kapoion pou den exei ideeterh epafh einai
na valei to kathe koumpi pou thelei se alo layer kai
kai ola ta koumpia se buttons ....

to convert to symbol kanei kala thn doulia tou ....
isos omos valeis to movie mesa sto button ...
exei thn xrisimotita tou ki afto alla malon tha se mperdepsei

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

flash menu html site

Δημοσίευση από Garakatsamol » 04 Δεκ 2007 11:07

Επειδή από την περιγραφή δεν κατάλαβα πολλα, αν θες ανέβασε κάποιο αρείο να δουμε

Hollowman
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: 30 Δεκ 2005 01:22
Τοποθεσία: Anw Kupselh

flash menu html site

Δημοσίευση από Hollowman » 05 Δεκ 2007 15:20

απο οτι ψιλο δουλεψα ο κωδικας δουλευει..εντοπίζω αλλου το προβλημα μου.μπορω ενα movie clip να το κανω και υπερσυνδεση συγκεκριμενα να βαλω αυτο που ειπαμε νωριτερα?? (on (release)
getUrl(...)...)
Κι αν ναι πως?? δλδ θελω να βαλω τον κωδικα αυτο αλλα να μην χαλαει η κινηση του.οταν βαω τον κωδικα χαλαει το κουμπι

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

flash menu html site

Δημοσίευση από Garakatsamol » 05 Δεκ 2007 15:27

Μπορεί να φταίνε πολλά, αλλά δε μπορω να σου εξηγήσω όλες τις περιπτώσεις. Αν θες πες τι κωδικα γράφεις πάνω στο movieclip ή καλύτερα ανέβασε το αρχείο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες