entoli emfanisis broswer

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από tasos_art » 04 Δεκ 2007 20:55

kalispera
ithela na rotiso to eksis
exo ftiaksei ena block gia php sto opoio exo prosthesei kapoia pragmata opos
$ip kai emfanizei tin ip sou
kai $isp kai emfanizei to isp sou

thelo na balo kati px.$broswer
kai na emfanizei me ton broswer pou mpaino
parakalo peite m an ginete kai me poio tropo?
thanks

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από tasos_art » 13 Ιαν 2008 20:03

den kserei kaneis tipota
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από fafos » 13 Ιαν 2008 21:04

$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από tasos_art » 13 Ιαν 2008 21:08

auto ti kanei?
thelo ama mporeis na mou peis pos emfanizete o broswer pou exei kai to sistima px windows
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
w3Cy
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 02 Ιουν 2005 23:38

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από w3Cy » 14 Ιαν 2008 00:22

Μπορείς να προσθέσεις σε ένα .php file:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
if&#40;eregi&#40;"MSIE",$_SERVER&#91;'HTTP_USER_AGENT'&#93;&#41;&#41;&#123;
	echo "Internet Explorer";
&#125; elseif&#40;eregi&#40;"Firefox",$_SERVER&#91;'HTTP_USER_AGENT'&#93;&#41;&#41;&#123;
	echo "Firefox";
&#125; else &#123;
	echo "Other Browser";
&#125;
?>
Γιώργος

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από tasos_art » 15 Ιαν 2008 16:45

gia opera kai gia netscape ?
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από soteres2002 » 15 Ιαν 2008 18:38

kat analogo tropo tha prostheseis elegxo gia tous browsers pou thes: px lynx, libwww, nokia browsers ktl. auto borei na ginei pio apodotika kanontas parse to useragent string me mia perl comatible regular expression (px me pcre), spazontas etsi tin pliroforia se mikroteres kai perissoteres px (version tou browser, OS ktl).

Άβαταρ μέλους
tasos_art
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: 22 Νοέμ 2007 14:44
Τοποθεσία: Χαλκιδική
Επικοινωνία:

entoli emfanisis broswer

Δημοσίευση από tasos_art » 15 Ιαν 2008 22:39

kalispera
auto pou mou les einai kati sintheto ama theleis na me boithiseis se auto den exo problima aplos tora auto pou roisa einai pos anagnorizontai oi alloi broswer px o opera ton opoio brika tora thelw gia to netscape gt otan mpainw me ton netscape m bgazei mozilla akomi ama mporeitai n m peite kai enan tropo n emfanizei kai to leitourgiko sistima
euxaristw
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες