ερώτηση για forum.

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από takis1985 » 05 Δεκ 2007 01:39

Γειά χαρά.
Έχω την ιστοσελίδα www.plomaricity.gr και το forum www.news.plomaricity.gr .
Θέλω να ρωτήσω πως θα βάλω ένα κουτάκι που θα βάζει ο χρήστης το username & password για να μπένει απο την ιστοσελίδα απευθείας στο forum;
Όπως έχει το freestuff κάτι παρόμιο.
Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από takis1985 » 05 Δεκ 2007 15:48

Κάτι; Κάποιος; Τόσοι ασχολείστε με php

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 05 Δεκ 2007 16:00

γιατι δν κοιτας το code του φρεεσταφ αφου θες να κάνεις κατι τετοιο?
:-?
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από cyberfreak » 05 Δεκ 2007 16:03

gt connor otan mia selida einai se php,asp..klp o kodikas denfainete :wink:

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από takis1985 » 05 Δεκ 2007 16:52

Εγά απλά θέλω να βάλω τη φόρμα εισαγωγής του username & password για να μπένεις απο το www.plomaricity.gr στο foum www.news.plomaricity.gr
Δεν έχω ιδέα απο php.


Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από AAT » 06 Δεκ 2007 12:41

poly aplo re

o kodikas katw einai akribos prosarmosmenos.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form action="http&#58;//www.host-gr.eu/Plomari-Lesvos/login.php" method="post" target="_top">
  <p align="center">Username&#58; 
    <input type="text" class="post" name="username" size="25" maxlength="40" value="" />
</p>
  <p align="center">Password&#58; 
    <input type="password" class="post" name="password" size="25" maxlength="32" />
</p>
  <p align="center">Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη&#58; 
    <input type="checkbox" name="autologin" />
    <input type="hidden" name="redirect" value="" />
  </p>
  <p align="center">
    <input type="submit" name="login" class="mainoption" value="Σύνδεση" />
  </p>
  <p align="center"><a href="http&#58;//www.host-gr.eu/Plomari-Lesvos/profile.php?mode=sendpassword" class="gensmall">Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου</a></p>
</form>

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από fiskilis » 06 Δεκ 2007 12:53

ωραιο το scipt
αλλα να ρωτησω κατι παρομοιο
πως μπορουμε σε μια σελιδα να εχουμε εναν πινακα με τις τελευταιες δημοσιευσεις απο μια κατηγορια ενος forum ??

οπως εδω ??

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από cyberfreak » 06 Δεκ 2007 12:56

αν παρεις τα rss του site που ζητας..κ να τ εμφανιζεις στην σελιδα σου.


Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

ερώτηση για forum.

Δημοσίευση από AAT » 06 Δεκ 2007 13:50

Υπάρχει ειδικό mod για το phpbb αλλα αν θες για μη phpbb site πρέπει να το κανεις με php και MySQL.


Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης