Session problem...

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem...

Δημοσίευση από p_pan » 12 Δεκ 2007 05:58

hello exo to ejis problima.. exo ena login system kai antimetopizo to ejis....

sto pano meros tis selidas exo ton ejis kodika..:

Κώδικας: Επιλογή όλων

	 
<? 
session_start&#40;&#41;; 
if&#40;!session_is_registered&#40;authenticated&#41;&#41;&#123;
$w = "<a href=\"system?attribute=login\"><img src=\"pics/login.jpg\" width=\"100\" height=\"123\" border=\"0\" /></a>";
&#125;
else &#123;
$username=$_SESSION&#91;'username'&#93;;
$w ="<a href=\"system?attribute=logout\"><img src=\"pics/logout.jpg\" width=\"100\" height=\"123\" border=\"0\" /></a>";
&#125; 
?>
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/httpd/vhosts/olyplant.gr/subdomains/bio/httpdocs/index.php:1) in /home/httpd/vhosts/olyplant.gr/subdomains/bio/httpdocs/index.php on line 2
otan den exo kanei login mou to bgazei duo fores.... otan exo kano login mou to bgazei mia... den mporo na katalabo to giati...

to 8ema einai omos oti kanei kanonika sundesi... akoma kai sto logout.... mou bgazei error.. alla kanei kanonika logout...

Κώδικας: Επιλογή όλων

session_start&#40;&#41;; 
session_destroy&#40;&#41;; 
echo "<meta http-equiv=\"refresh\" content=\"0;URL=http&#58;//bio.olyplant.gr\" />"; 
mporei kapoios na boh8isei parakalo??
Αγράματος...

dimis283
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 12 Ιουν 2006 00:53

Session problem...

Δημοσίευση από dimis283 » 12 Δεκ 2007 12:18

Νομίζω είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσα κι εγώ "κλειδωμένες σελίδες". Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε σβήνοντας όλα τα κενά που υπήρχαν πριν και μετά (και μέσα ίσως...)το script του authenticate
The server cannot send any more http headers if the HTTP Content has started sending.
In PHP code, this means you have ouput something to the page with echo or print etc.

PHP will not output any whitespace in between php tags, However, for anything outside php tags, (eg: html) whitespaces, linebreaks are sent as HTTP Content.
Sometimes this your editor may add whitespace also.

To prevent whitespace from being sent before you send all your headers, make sure the <?php is right at the top of the php script, and there are no lines or white space in between.
http://www.daniweb.com/forums/thread46880.html

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem...

Δημοσίευση από p_pan » 12 Δεκ 2007 13:38

to 8ema einai oti ego to exo jana doulecei to idio script kai douleue teleia...
den mporo na katalabo ti paizei....
Αγράματος...

dimis283
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 12 Ιουν 2006 00:53

Session problem...

Δημοσίευση από dimis283 » 12 Δεκ 2007 14:25

Έσβησες τα κενά?Βέπω κάποια κενά πριν το<?session_start ...?>
To google ίσως σε βοηθήσει.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem...

Δημοσίευση από p_pan » 12 Δεκ 2007 18:37

gia poia kena akribos milas??
Αγράματος...

dimis283
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: 12 Ιουν 2006 00:53

Session problem...

Δημοσίευση από dimis283 » 12 Δεκ 2007 20:01

Τα κενά είναι τα "enter" που υπάρχουν ανάμεσα στις εντολές και ανάμεσα στα <? ?> και στην html, προσπάθησε να μην υπάρχουν κενά, το λέει και το κείμενο που παράθεσα από το άλλο forum.

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Session problem...

Δημοσίευση από p_pan » 12 Δεκ 2007 20:06

ok alla den nomizo oti einai auto to problima.... gt s eipa oti to eixa jana douleuei to idio script kai douleue auto me treleni..
Αγράματος...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες