Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
selemeles
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2006 12:42
Τοποθεσία: Άνω Λιόσια
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από selemeles » 13 Δεκ 2007 15:56

πχ έχω μια τιμή στην μεταβλήτή $temp_1 = 5;

$met1 = "temp";

Πώς μπρώ να εμφανίζω το περιεχόμενο της $met = $met1."_1";

Δηλαδή πως μπορώ να εμφανίσςω το περιεχόμενο του περιεχομένου μιας μεταβλητής????
:: Blue Webeyes :: www.bwe.gr
-----------------------------------------------------
έπιπλα κουζίνας

Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από AAT » 13 Δεκ 2007 16:28

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$temp_1 = 5;
echo $temp;
?>

Άβαταρ μέλους
selemeles
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2006 12:42
Τοποθεσία: Άνω Λιόσια
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από selemeles » 13 Δεκ 2007 16:37

Κώδικας: Επιλογή όλων

$a_1 = 5;
$a_2 = 32;
$a_3 = 99;

for &#40;i=1,i<4;i++&#41;
&#123;
    echo $a_i;
&#125;
θέλω δλδ να εμφανίσω όλα τα α....
αυτο πως γίνεται???
:: Blue Webeyes :: www.bwe.gr
-----------------------------------------------------
έπιπλα κουζίνας

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από billt » 13 Δεκ 2007 17:04

με πίνακες (arrays)

Κώδικας: Επιλογή όλων


$a=array&#40;&#41;;
$a&#91;1&#93; = 5; 
$a&#91;2&#93; = 32; 
$a&#91;3&#93; = 99; 

foreach&#40;$a as $k&#41; &#123;
   print "$k"; &#125;

Άβαταρ μέλους
selemeles
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2006 12:42
Τοποθεσία: Άνω Λιόσια
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από selemeles » 13 Δεκ 2007 17:08

ok thx a lot!!
basika ithela na apofigw xrisi table...
tespa, to foreach ti kanei akribws?
:: Blue Webeyes :: www.bwe.gr
-----------------------------------------------------
έπιπλα κουζίνας

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από billt » 13 Δεκ 2007 17:14

diabazei ta a gia osa i exei mesa kai ta onomazei gia ligo k wste na ta deixei me print

Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από AAT » 13 Δεκ 2007 19:49

Ti basanizete ton anthropo iparxoyn pio aples liseis.

P.X:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$txt1="kati;
$txt2="kati allo";
echo $txt1 . " " . $txt2;
?>
[/code]

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 14 Δεκ 2007 00:24

AAT malon katalaves lathos ti thelei na kanei....
to poio voliko einai afto tou billt ....

aktos an katalava ego lathos :p

Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

Περιεχόμενου του περιεχομένου???

Δημοσίευση από AAT » 14 Δεκ 2007 15:55

OPS!!!!!!!!!!!!!1

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες