loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
sok2000
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 19 Ιαν 2003 19:40

loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Δημοσίευση από sok2000 » 05 Απρ 2003 17:08

3erete pos ginetai se mia selida html na kano load diafora arxeia flash analoga me to patima tou koumpiou. Diladi na fortonei ena mono flash stin arxi kai meta analoga poio koumpi tha pataei o xristis na emfanizetai to katalilo flash stin thesi tou proigoumenou.

Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Δημοσίευση από hik-hok » 05 Απρ 2003 21:50

des EDW

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Δημοσίευση από tsiger » 07 Απρ 2003 03:54

θα μπορουσες να μας πεις ακριβως τι ζητας μηπως και μπορουμε να προσφερουμε καποια καλυτερη λύση?

:D

Άβαταρ μέλους
sok2000
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 19 Ιαν 2003 19:40

loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Δημοσίευση από sok2000 » 11 Απρ 2003 17:50

tsiger έγραψε:θα μπορουσες να μας πεις ακριβως τι ζητας μηπως και μπορουμε να προσφερουμε καποια καλυτερη λύση?

:D
Gia paradeigma pes pos paizei se mia selida ena flash, h selida legetai test.html kai ta flash foto1.swf, foto2.swf, foto3.swf... Tha ithela me kapoio tropo stin test.html me ta kapoia link na allazei ta flash arxeia... Diladi eno stin arxi tha paizei to foto1.swf me to link na kleinei to foto1.swf kai na arxizei na fortonei to foto2.swf kai outo kathe e3is.

Άβαταρ μέλους
tsiger
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1431
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2002 13:40
Τοποθεσία: Thessaloniki Observation Center
Επικοινωνία:

loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Δημοσίευση από tsiger » 11 Απρ 2003 18:55

****Apospasma apo post se allo forum

Here it is.. What u got to do is...
[first step]
create a new symbol i.e Edit menu -> New symbol-> Name (Whatever) ->Movie Clip->[ok]
[Second step]
Drag an instance of this movie clip on the stage.. let it be blank..
[Third step]
Give this moive and instance name in its properties window.. lets say ur movie instance name is 'externalswf'
[Fourth step]
Make a button and in its action assign following:
_root.externalswf.loadmovie("path of that file");
now run the file and see the magic ;)...
The same action can be assigned to a frame in ..:
onClipEvent(enterFrame){
_root.externalswf.loadmovie("path of that file");
}

Άβαταρ μέλους
sok2000
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: 19 Ιαν 2003 19:40

loading διαφορα αρχεια flash σε μια σελιδα html?

Δημοσίευση από sok2000 » 11 Απρ 2003 20:27

Euxaristo file gia thn boitheia

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες