Προβλημα στην λειτουργια του site

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
skiper
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 02 Απρ 2007 15:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από skiper » 28 Δεκ 2007 22:07

Καλησπέρα σε όλοι την παρέα
Να ρωτήσω κάτι μάλλον …πολύ απλό, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
Έχω ανεβάσει μια ιστοσελίδα με ftp αλλά αντί να εμφανίζεται η ιστοσελίδα
Δείχνει index of/ και όλους τους φακέλους μου η οποίοι λειτουργούν κανονικά
Τι λάθος έκανα???

Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6228
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από fafos » 28 Δεκ 2007 22:21

skiper έγραψε:Καλησπέρα σε όλοι την παρέα
Να ρωτήσω κάτι μάλλον …πολύ απλό, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει
Έχω ανεβάσει μια ιστοσελίδα με ftp αλλά αντί να εμφανίζεται η ιστοσελίδα
Δείχνει index of/ και όλους τους φακέλους μου η οποίοι λειτουργούν κανονικά
Τι λάθος έκανα???

Ευχαριστω
ksexases to index.html h index.php klp

skiper
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 02 Απρ 2007 15:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από skiper » 28 Δεκ 2007 22:34

Κάτι άλλο παίζει είναι μέσα και όταν το ανοίγω λειτουργεί κανονικά
Αν θες δες το www.electronics.freehost.gr
Βέβαια είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο η σελίδα

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από cordis » 28 Δεκ 2007 22:39

το index.html.html πρέπει να είναι index.html
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

skiper
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 02 Απρ 2007 15:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από skiper » 28 Δεκ 2007 22:48

Κατά αρχήν να σας ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιερώνετε για το πρόβλημα μου
Και να πω ότι και σκέτο index.html που έβαλα τα ίδια

Άβαταρ μέλους
cordis
Administrator, [F|H]ounder, [C|S]EO
Δημοσιεύσεις: 27616
Εγγραφή: 09 Οκτ 1999 03:00
Τοποθεσία: Greece
Επικοινωνία:

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από cordis » 28 Δεκ 2007 22:51

δοκίμασε index.htm και μετά index.php
Δεν απαντάω σε προσωπικά μηνύματα με ερωτήσεις που καλύπτονται από τις ενότητες του forum. Για ο,τι άλλο είμαι εδώ για εσάς.
- follow me @twitter

skiper
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: 02 Απρ 2007 15:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Προβλημα στην λειτουργια του site

Δημοσίευση από skiper » 28 Δεκ 2007 22:58

Cordis σ’ ευχαριστώ πολύ λύθηκε το πρόβλημα έτσι για την ιστορία ήταν το εξής
Στο ftp όπου έχουμε όλα τα αρχεία μας το είχα index.html μετακινώντας το στον server το έκανε index.html.html και δεν το πρόσεξα
Ευχάριστο πολύ

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες