αυτοματο link σε αλλη σελιδα???

Βοήθεια λύσεις και νέα από τον χώρο των open source ή έτοιμων εφαρμογών που έχουν φτιαχτεί με την PHP όπως oscommerce, κ.α.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

αυτοματο link σε αλλη σελιδα???

Δημοσίευση από lukilukg4 » 07 Ιαν 2008 00:14

πως να κανω αυτοματο link σε αλλη σελιδα (για παραδειγμα μετα απο 3 sec) χωρις να κανω κλικ

thnks

Άβαταρ μέλους
w3Cy
Δημοσιεύσεις: 23
Εγγραφή: 02 Ιουν 2005 23:38

αυτοματο link σε αλλη σελιδα???

Δημοσίευση από w3Cy » 07 Ιαν 2008 00:33

Κώδικας: Επιλογή όλων

<head>
<meta http-equiv="refresh" content="3;url=http&#58;//www.google.com" />
</head>
Αλλά καλύτερα να διαβάσεις πρώτα w3.org όπου αναφέρεται στο ότι η χρήση του meta "refresh" απονθαρύνεται.

Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το header της PHP:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
header&#40;'Location&#58; http&#58;//www.google.com/'&#41;;
?>
Γιώργος

Άβαταρ μέλους
AAT
Δημοσιεύσεις: 379
Εγγραφή: 23 Αύγ 2007 16:31
Τοποθεσία: Lemesos, Limassol
Επικοινωνία:

αυτοματο link σε αλλη σελιδα???

Δημοσίευση από AAT » 07 Ιαν 2008 12:23

Tha simfonisw me ton w3Cy alla na prosthesw mia leptomeria sto header:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
header&#40;"Refresh&#58; 0; url=http&#58;//www.google.com/"&#41;;
?>

lukilukg4
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 04 Σεπ 2007 11:01

αυτοματο link σε αλλη σελιδα???

Δημοσίευση από lukilukg4 » 08 Ιαν 2008 03:04

thnks παιδες...

το τελευταιο φαινεται πολυ καλο.

αλλα μια ερώτηση: το 0 ειναι δευτερόλεπτα?

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP έτοιμες εφαρμογές”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες