περίεργο πρόβλημα

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 08 Ιαν 2008 19:08

Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα.

Έχω μια σελίδα 1.php στην οποία κάνω include μια άλλη 2.php.

Στην 1.php έχω μια φόρμα που καταχωρείς εγγραφές, καθώς και ένα javascript που πατάς ένα κουμπί και ανοίγει ένα ημερολόγιο.

Στην 2.php έχω ένα menu και μια φόρμα για να κάνεις αναζήτηση.

Όλα δουλεύουν εντάξει εκτός από ότι δεν ανοίγει το ημερολόγιο.
Αν από την σελίδα 2.php βγάλω την φόρμα τότε δουλεύει.

Τι μπορεί να φταίει? :think:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από fafos » 08 Ιαν 2008 19:19

vassilism έγραψε:Αντιμετωπίζω ένα περίεργο πρόβλημα.

Έχω μια σελίδα 1.php στην οποία κάνω include μια άλλη 2.php.

Στην 1.php έχω μια φόρμα που καταχωρείς εγγραφές, καθώς και ένα javascript που πατάς ένα κουμπί και ανοίγει ένα ημερολόγιο.

Στην 2.php έχω ένα menu και μια φόρμα για να κάνεις αναζήτηση.

Όλα δουλεύουν εντάξει εκτός από ότι δεν ανοίγει το ημερολόγιο.
Αν από την σελίδα 2.php βγάλω την φόρμα τότε δουλεύει.

Τι μπορεί να φταίει? :think:
1. mhpos den kleinei h forma? (</form>)

2. mhpos thelei kapoio onoma h form? (px. name="searchform")

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 08 Ιαν 2008 19:51

Όχι είναι όλα σωστά.
Δεν είναι όντως πολύ περίεργο?

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από fafos » 08 Ιαν 2008 19:57

Deikse ma re patrida ton kodika apo ta 2 arxeia sou!!
Οι πάνες και οι πολιτικοί πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο...

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 08 Ιαν 2008 20:07

Insert.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Νέα εγγραφή</title>
<LINK href="../skin/styles.css" type=text/css rel=stylesheet>
<script src="../scripts/calendar.js" type="text/javascript" charset="windows-1253"></script>
</head>
<?php include&#40; "menu_pano.php" &#41;; ?>
<body>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
  <table width="417" border="0">
    <tr>
      <td width="146"><font class=text1>Τίτλος &#58;</font></th>
    <td colspan="2"><input class=formfield size="20" type="text" name="title" value="" /></th>      </tr>
    <tr>
      <td><font class=text1>Ημερομηνία &#58;</font></td>
      <td width="102" class="date">
        <input name="date" type="text" class=formfield onChange="this.value=Calendar.fixDate&#40;this.value&#41;" value="" size="10" maxlength="10">      </td>      
      
      <td width="155" class="calendar"><div class="button-wrapper"><a id="button1" href="javascript&#58;void&#40;0&#41;" onClick="Calendar.open&#40;document.forms&#91;0&#93;.date, document.forms&#91;0&#93;.date&#41;;return false"><img src="../skin/fotos/calendar.gif"</a></div></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>&nbsp;</td>
      <td colspan="2"><input class=formbutton type="submit" name="submit" value=" Αποθήκευση " /></td>
    </tr>
  </table>
</form>  
</body>
</html>
Menu_pano.php

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<TITLE>Menu</TITLE>
</head>
<LINK href="../skin/styles.css" type=text/css rel=stylesheet>
<body>

<table width="100%" border="0">
  <tr>
    <td width="57%" height="24" valign="top"><?php 
echo "<a href=insert.php class=\"selidopoiisi\">Νέα εγγραφή</a>"; 
echo " | ";
echo "<a href=pagination_list.php class=\"selidopoiisi\">Προβολή</a>"; 
echo " | ";
echo "<a href=\"#\" class=\"selidopoiisi\" onclick=\"deleteallrecords&#40;'delete_all.php'&#41;\">Διαγραφή Όλων</a>"; 
echo " | ";
echo "<a href=logout.php class=\"selidopoiisi\">Έξοδος</a>"; 
?></td>
    <td width="8%">&nbsp;</td>
    <td width="35%" valign="top"><form name="searchform" method="post" action="search_results.php">
        <div align="right">
          <input class="formfield" type="text" name="text" id="text">
          <input class="formbutton" type="submit" name="button11" id="button11" value="Αναζήτηση">
        </div></form>
    </td>
  </tr>
    <tr>
      <td height="4" colspan="3" valign="top"><hr></td>
    </tr>
    </table>
  
</body>
</html>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από fafos » 08 Ιαν 2008 20:26

1. katevase to include kato apo to <body>

2. dose name sthn forma tou Insert.php (name="forms")

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 09 Ιαν 2008 15:59

Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια κάνει.
Επίσης δοκίμασα να φτιάξω την φόρμα σε ξεχωριστό αρχείο και το έκανα include στο Menu_pano.php αλλά πάλι τα ίδια.
Αξίζει να αναφερθεί πως όταν φορτώνετε η σελίδα, κάτω αριστερά μου βγάζει αυτό Javascript:void(0)
Όταν μετακινώ το ποντίκι στον browser φεύγει.

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από Banavas » 09 Ιαν 2008 16:08

Αν το calendar είναι του skeftomylou απλά δεν δουλεύει μαζί με δεύτερη φόρμα στην ίδια σελίδα.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 09 Ιαν 2008 22:03

Του σκεπτόμυλου είναι.
:cry: Μάλλον θα βγάλω ένα απο τα δυο γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γίνετε τίποτα.
Σας ευχαριστώ πολύ. :D

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από fafos » 09 Ιαν 2008 23:30

vassilism έγραψε:Του σκεπτόμυλου είναι.
:cry: Μάλλον θα βγάλω ένα απο τα δυο γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν γίνετε τίποτα.
Σας ευχαριστώ πολύ. :D
Posa dineis na sou steilo ena calendar pou tha doulevei me thn forma? :kaloe:

Άβαταρ μέλους
skeftomilos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 2888
Εγγραφή: 07 Ιαν 2005 07:22
Τοποθεσία: Αθήνα

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από skeftomilos » 10 Ιαν 2008 00:30

Vassilism το calendar προϋποθέτει και μερικές γνώσεις JavaScript!

document.forms[0] σημαίνει η πρώτη φόρμα της σελίδας. Αν έχεις πολλές φόρμες τότε κάνε το εξής. Δώσε σε κάθε φόρμα ένα όνομα:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<form name="onoma"...
...και μετά μπορείς να αναφέρεσαι στην κάθε φόρμα με το όνομά της:

Κώδικας: Επιλογή όλων

document.forms&#91;'ονομα'&#93;
Αν παρόλα αυτά δε δουλέψει, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες λίγες από τις ευχές πραγματοποίησης κάθε επιθυμίας αν χρειαστείς καμία. :-)

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 10 Ιαν 2008 02:26

Παιδιά τελικά δούλεψε. :D
Έκανα αυτό που είπε ο skeftomilos.

Πατρίδα
τι θα έλεγες για έναν ντενεκέ λάδι φρέσκο? Και ξέρεις δικιά μας παραγωγής! :lol:

Σκεπτόμυλε δεν κατέχω καθόλου javascript, και αποφεύγω να μάθω γιατί κάποιος από δω μέσα λέει ότι αυτά τα javascript είναι του διαβόλου.

Και πάλι καλά που δεν χρειάστηκα να πάρω ευχή πραγματοποίησης κάθε επιθυμίας γιατί τις έχεις τσιμπημένες τις τιμές. Άσε που είσαι σαν την Aegean, τα είδα εγώ τα μικρά γραμματάκια που περνάνε από κάτω και παραπλανείς τους πελάτες :kaloe:

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από fafos » 10 Ιαν 2008 02:45

vassilism έγραψε:
Πατρίδα
τι θα έλεγες για έναν ντενεκέ λάδι φρέσκο? Και ξέρεις δικιά μας παραγωγής! :lol:
arghses.. mou ferane agourolado apo to Kyveri :D

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από vassilism » 10 Ιαν 2008 03:02

Μια κλούβα πορτοκάλια ίσως? :D

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6230
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

περίεργο πρόβλημα

Δημοσίευση από fafos » 10 Ιαν 2008 03:24

vassilism έγραψε:Μια κλούβα πορτοκάλια ίσως? :D
Den kykloforoun kai gioses tetoia epoxh... :kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες