Υπερβολικα Brushes....

Βοήθεια και προτάσεις για το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, και γραφικών.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από Stathis » 17 Ιαν 2008 00:29

Αυτη τη στιγμή , έχω 470something brushes στο φωτομαγαζο...και το θεμα είναι οτί αφου (επιτελους) τα φορτωσε ολα , δεν κανει "scroll" για να τα βλέπω ολα , και φυσικα να τα επιλέξω...καμια ιδέα εκτός απο το να τα αφαιρέσω;
Συνημμένα
brushes.jpg

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από cherouvim » 17 Ιαν 2008 08:52

[offtopic]Τέτοιου είδους screenshots σώζονται τέλεια σε PNG και πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο. Το JPG ας πούμε οτι είναι για φωτογραφίες.[/offtopic]

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από Stathis » 17 Ιαν 2008 11:27

E ρε Γιαννη....εκεινη την ωρα εν το σκεφτηκα ;)

Nic And
Δημοσιεύσεις: 67
Εγγραφή: 04 Αύγ 2007 09:44

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από Nic And » 17 Ιαν 2008 11:38

Οργάνωσε τα σε ομάδες ανάλογα την δική σου κρίση

Τα σώζεις στον δίσκο σου και φορτώνεις κάθε φορά αυτά που θέλεις

Αλήθεια τώρα σου είναι χρήσιμα όλα αυτά τα brushes ή τα κάνεις συλλογή μήπως κάτι και κάποτε ίσως χρειαστεί?

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από Stathis » 17 Ιαν 2008 11:52

Βασικα τα περισσοτερα δεν τα έχω δει καν...κατεβασα ενα μεγαλο pack (4gb) αλλα δεν περιμενα να γινει έτσι της τρελης.Αυτος ειναι ο μονος τροπος ε; Thanks ;)

Άβαταρ μέλους
ne3go
Δημοσιεύσεις: 296
Εγγραφή: 18 Οκτ 2007 23:10

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από ne3go » 17 Ιαν 2008 13:15

Kάπου είχα δει ένα plugin που έκανε προεπισκόπηση των brushes μέσα στο Photoshop. Υπάρχει σίγουρα, το είχα βάλει και 'γω αλλά δεν θυμάμαι πού και πώς...
Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγο καιρό να το βγάλω καθώς και τα περισσότερα brushes, μιας και ήταν από φωτογραφίες (δέντρα,κτίρια,σύμβολα κτλ) που δεν τα χρειάστηκα ποτέ! Κράτησα 4-5 με texture που βοηθούν στις φθορές-γρατζουνιές και τίποτε άλλο.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από EkLekTos » 17 Ιαν 2008 13:54

Dokimases na baleis Large Thunbnail?
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από Stathis » 17 Ιαν 2008 14:27

Ναι , αλλα αυτο δεν έχει σχέση ρε...μου αλλάζει μονο τα brushes που έχω επιλεξει να χρησιμοποιήσω εκείνη την ώρα...Δεν αλλάζει η λίστα...μάλλον αναγκαστικά θα τα κατηγοριοποιήσω αν και ειναι αρκετα βαρετη διαδικασία :(

Άβαταρ μέλους
ArchangelX
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2430
Εγγραφή: 24 Μαρ 2004 13:33
Τοποθεσία: 7ος Ουρανός
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από ArchangelX » 17 Ιαν 2008 15:09

Κατ αρχήν λάθος σου που κατέβασες τόσα πολλά. Εκτός το οτι τα περισσότερα απο αυτα είναι τα ίδια και τα ίδια, το μεγαλύτερο ποσοστό τους δεν θα σου χρειαστεί σχεδόν ποτέ. Εγω έχω καμιά 50αριά και είναι επιλεγμένα ένα ένα.

Μέσα στον φάκελο brushes φτιάξε κάποιους φακέλους όπως "swirls" ή "frames" κλπ και χώνε τα μέσα. Ασε στον "brushes" κάποια που χρησιμοποιείς πολύ τακτικά όπως τα "basic". Μετά, όποτε θές να επιλέξεις κάτι, απλα θα κάνεις load και θα τα φορτώνεις.

Δεν βλέπω κάποιον αλλο τρόπο εκτός απο την διαγραφή.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Υπερβολικα Brushes....

Δημοσίευση από Stathis » 17 Ιαν 2008 15:37

Ε ναι , έτσι το κόβω και εγώ...αλλα φαντάσου εχω δοκιμασει 10-15 απο αυτα ( τα περισσοτερα μλκιες)...τέσπα...θα πράξω ανάλογα προφανώς ;)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Adobe Photoshop, illustrator”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες