Hlektroniko emporio help!!!!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από tommai » 18 Ιαν 2008 04:10

ψδφωγδφγσδγ
Συνημμένα
01.JPG
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tommai την 22 Ιαν 2008 13:31, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από alexandr0s » 18 Ιαν 2008 12:24

Θα σου πρότεινα
α) Να γράφεις Ελληνικά, ακόμα και τα greeklish σου είναι λάθος.
β) Να κάνεις συγκεκριμένες ερωτήσεις
γ) Αν μπορέσεις να ανεβάσεις το eshop σου σε κάποιο free host για να τους διευκολύνεις όλους στο να σε βοηθήσουν
δ) Να καταλάβεις ότι τα μέλη του freestuff είναι πιο πολύ πρόθημα να σε βοηθήσουν σε κάποιο πρόβλημα που έχεις παρά να κάνουν μια δουλειά για εσένα. Το πρώτο θα σε βοηθήσει, το 2ο όχι.

tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από tommai » 18 Ιαν 2008 13:34

δεν θέλω να κάνουν την δουλεία για μενα ρε συ alexandr0s οπως σου ειπα εχω καποιες δυδκολίες..
τα αρχεια μου ειναι σε rar μορφη και εχουν μόνο 123.3 KB δεν νομλιζω να ειναι πρόβλημα στον καθένα να το κατεβασει...

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από Banavas » 18 Ιαν 2008 14:39

φίλε μου ο κώδικας σου είναι ένα μπέρδεμα. Απορώ αν δουλεύει και πως βγάζεις ακρη.
Σε μένα πάντως δεν δούλεψε.....
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από tommai » 18 Ιαν 2008 15:06

δουλευει ρε φιλε Banavas απλα βγαζει καποια προβληματακια....ελπιζω να υπαρχει καποιος εδω μεσα που να ξερει php γλώσσα πολυ καλα και να βληθήσει αν μπορει.....καποιος καλος μπορει να καταλαβει πωσ δουλευει δεν ειναι δυσκολο.... :)

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 18 Ιαν 2008 17:51

[OffTopic]ton Banavas mporeis efkola na ton katatakseis
sthn kathgoria ton "kalon" ....[/OffTopic]
pame parakato

emena o code mou fernei pros etoimatzidiko ....
pires komatia kai ta edeses malon kai sou
vgazei kapoia problimatakia ... look to site pou vrikes ta kommatia gia odigies ....
apo ekei kai pera kalo tha htan na to valeis se ena free site gia na to vlepoume pos trexei ...
opos poly sosta eipe o alexandr0s
(xoris na kathomaste na to pername se emas kai stinoume tipikes db ktl)

kai den xriazetai olos o code ... mono ta shmeia me prob ... kai ena ena thn fora .. alios einai san na zhtas na sou lisoun to prob kai na sou to anevasoun sosto ;)

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από mrpc » 19 Ιαν 2008 08:29

Και Please!!! χρησιμοποιείται και το [ code ] tag στο phpbb :p (το βάζω εγώ για την ώρα).

Άβαταρ μέλους
alexandr0s
Δημοσιεύσεις: 1064
Εγγραφή: 25 Απρ 2006 17:16
Τοποθεσία: localhost
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από alexandr0s » 19 Ιαν 2008 13:23

Ας πούμε ότι έχεις τις φωτογραφίες σου στο /img folder. Αποθηκεύεις για κάθε εγγραφή το path που βρίσκεται η φωτογραφία. Ας πούμε ότι έχεις το mazda 6 και το mazda6.jpg. Το mazda6.jpg το βάζεις στο /img και επείσης στην εγγραφή που έχεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου θα έχεις και ένα varchar πεδίο στο οποίο θα αποθηκεύσεις και ολόκληρο το path της εικόνας. Δηλ. θα έχεις ένα πεδίο photo τύπου varchar(255) που θα έχει τη τιμή /img/mazda6.jpg. Μετά όταν θα τραβάς τις εγγραφές και έστω ότι βάζεις τη τιμή του πεδίου photo σε μια μεταβλητή $photo γράφεις echo '<img src="' . $photo . '"/>'

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 19 Ιαν 2008 15:52

afto pou ftiaxneis dimiourgei ton pano pinaka ... to menou to exeis allou .... logika to template.php
exei to site kai to ...

Κώδικας: Επιλογή όλων

print_site&#40;$siteurl,$links,$content,$email&#41;;
to emfanizei .... vale thn gramh pano apo to table pou ftiaxneis kai tha eisai ok....

tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από tommai » 19 Ιαν 2008 16:45

thnxxxxxxxxxx Alice_Cooper αυτό ηταν τελικά!!!!!
Εισαι και ο πρώτος μάγκα μου....μήπως ξέρεις και πως να τραβάω φωτος απο καποια βάση και να την εμφανίζει στην στοιλη του πινακα μου ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ οι κάποιος άλλος που να ξέρει...??

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 19 Ιαν 2008 20:27

afto sto eksigise poio pano o alexandr0s
kai sthn praksh edo vale opou

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo "<td>$photo</td>"; 
echo "<td>$photo</td>";
afto

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo '<img src="'. $photo .'"/>';
h

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo '<img src="img/' . $photo . '"/>'
an sto $photo exeis mono onoma arxeiou ki oxi kai to path
(opou img/ to path ton eikonon)
to mono prob einai an ta sozeis se blob rec
pou meta vlepoume

tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από tommai » 19 Ιαν 2008 21:03

ανέβασα φωτο με το αποτέλεσμα που πήρα...
1)μου εμφανίζονται 4 εικονες οσες ειναι και οι εγραφες μου...αλλα η εικόνες δεν είναι πουθενα!!!!
2)θελω να εμφανίζονται μεσα στον πινακα στην στοίλη εικόνες!!!τωρα μ εμφανιζονται πάνω απο τον πίνακα...

Άβαταρ μέλους
p_pan
Δημοσιεύσεις: 1248
Εγγραφή: 11 Φεβ 2007 20:45
Τοποθεσία: Άστεγος!

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από p_pan » 21 Ιαν 2008 15:20

auto pou 8a se sumbouleua ego na kaneis einai:
1. na diabaseis kana biblio php.... gia na pareis tis basikes gnoseis.... xoris kamia gnosei den prokite na kaneis tpt....
2. opos eipa kai h prolalisantes anevaseto kapou na to doume...
Αγράματος...

tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από tommai » 22 Ιαν 2008 00:10

ρε παιδια ειναι απλο τι ζητάω να κάνω!!!!
τι βιβλία μου λες......ενα help ζητάω!!!!!!!!!!!
καποιος-α που να ξέρει....??????????????????

Άβαταρ μέλους
mrpc
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 3393
Εγγραφή: 03 Μάιος 2000 03:00
Τοποθεσία: Εξάρχεια
Επικοινωνία:

Hlektroniko emporio help!!!!!!

Δημοσίευση από mrpc » 22 Ιαν 2008 00:41

Πιστεύεις ότι μιλόντας με αυτόν τον τρόπο και απαιτώντας θα πάρεις ποτέ απάντηση; Εγώ θα σου έλεγα ότι αφού είναι τόσο απλό να το κάνεις εσύ...

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης