Προσθηκη αντικειμενου σε πινακα helpp!!!

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Προσθηκη αντικειμενου σε πινακα helpp!!!

Δημοσίευση από tommai » 19 Ιαν 2008 19:40

πως μπορω να προσθέσω ενα αντικήμενο απο βάση και να εμφανίζεται σε πίνακα..???σαν administrator δηλαδή..???
εδώ εχω τον κώδικα διαγραφης ενώς αντικημένου....κατι παρόμιο πεστεύω πως ειναι και για την προσθήκη η κάνω λάθος...???

//delete_autos.php//

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<title>DELETE AUTOS</title>
</head>
<body bgcolor=#FFCC00>
<?
include&#40;"mysql.php"&#41;;
$id=$_GET&#91;'id'&#93;;
if&#40;!$id&#41; die&#40;"&ETH;&ntilde;&Yacute;&eth;&aring;&eacute; &iacute;&aacute; &auml;&thorn;&oacute;&aring;&ocirc;&aring; &ecirc;&ugrave;&auml;&eacute;&ecirc;&uuml;"&#41;;
$link=mysql_connect&#40;$host,$user,$password&#41;;
mysql_select_db&#40;$database&#41;;
echo "<center>";
echo "<h1>&Auml;&eacute;&aacute;&atilde;&ntilde;&aacute;&ouml;&THORN; &aacute;&otilde;&ocirc;&iuml;&ecirc;&eacute;&iacute;&THORN;&ocirc;&iuml;&otilde; &igrave;&aring; &ecirc;&ugrave;&auml;&eacute;&ecirc;&uuml; $id;</h1>";
$sql="select * from car_view where id=$id";
$result=mysql_query&#40;$sql&#41;;
$row=mysql_fetch_array&#40;$result,MYSQL_BOTH&#41;;
$name=$row&#91;'name'&#93;;
$price=$row&#91;'price'&#93;;
echo "<table border=1>";
echo "<tr>";
echo "<td>&Ecirc;&ugrave;&auml;&eacute;&ecirc;&uuml;&ograve;</td><td>$id</td>";
echo "<td>&frac14;&iacute;&iuml;&igrave;&aacute;</td><td>$name</td>";
echo "</tr><tr>";
echo "<td>&Ocirc;&eacute;&igrave;&THORN;</td><td>$price</td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";
echo "<from method=\"post\"action=\"delete.php?id=$id\">";
echo "&Aring;&szlig;&oacute;&ocirc;&aring; &oacute;&szlig;&atilde;&iuml;&otilde;&ntilde;&iuml;&ograve; &atilde;&eacute;&aacute; &ocirc;&ccedil;&iacute; &aring;&eth;&eacute;&euml;&iuml;&atilde;&THORN; &oacute;&aacute;&ograve;;";
echo "<input type=\"submit\" value= \"&Iacute;&Aacute;&Eacute;\">";
echo "</from>";
echo "</center>";
mysql_close&#40;$link&#41;;
?>
</body>
</html>
//delete.php//

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<title>DELETE</title>
</head>
<body bgcolor=#FFCC00>
<?
include&#40;"mysql.php"&#41;;
$id=$_GET&#91;'id'&#93;;
if&#40;!$id&#41; die&#40;"&ETH;&ntilde;&Yacute;&eth;&aring;&eacute; &iacute;&aacute; &auml;&thorn;&oacute;&aring;&ocirc;&aring; &ecirc;&ugrave;&auml;&eacute;&ecirc;&uuml; &aacute;&otilde;&ocirc;&iuml;&ecirc;&eacute;&iacute;&THORN;&ocirc;&iuml;&otilde;"&#41;;
$link=mysql_connect&#40;$host,$user,$password&#41;;
mysql_select_db&#40;$database&#41;;
$sql="delete from car_view where id=$id";
if&#40;mysql_query&#40;$sql&#41;&#41;
echo "<h1>&Aring;&eth;&eacute;&ocirc;&otilde;&divide;&THORN;&ograve; &auml;&eacute;&aacute;&atilde;&ntilde;&aacute;&ouml;&THORN; &aacute;&otilde;&ocirc;&iuml;&ecirc;&eacute;&iacute;&THORN;&ocirc;&iuml;&otilde; &igrave;&aring; &ecirc;&ugrave;&auml;&eacute;&ecirc;&uuml; $id</h1>";
else
echo "<h1>A&iacute;&aring;&eth;&eacute;&ocirc;&otilde;&divide;&THORN;&ograve; &auml;&eacute;&aacute;&atilde;&ntilde;&aacute;&ouml;&THORN; &aacute;&otilde;&ocirc;&iuml;&ecirc;&eacute;&iacute;&THORN;&ocirc;&iuml;&otilde; &igrave;&aring; &ecirc;&ugrave;&auml;&eacute;&ecirc;&uuml; $id</h1>";
echo "<a href=autos.php>&Aring;&eth;&eacute;&oacute;&ocirc;&ntilde;&iuml;&ouml;&THORN;</a>";
mysql_close&#40;$link&#41;;
?>
</body>
</html>
[/b][/code]

tommai
Δημοσιεύσεις: 73
Εγγραφή: 18 Ιαν 2008 03:46

Προσθηκη αντικειμενου σε πινακα helpp!!!

Δημοσίευση από tommai » 22 Ιαν 2008 00:14

ρε παίδες μια βοήθια κατί...........????????
προσθήκη αρχείου σε πίνακα!!!μεσα απο το site χωρις να παω εγω και να το βαλω απο την βάση....
εεεεεεεεεεεε.???????????????????????????/
help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες