firefox Vs IE

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

firefox Vs IE

Δημοσίευση από cyberfreak » 23 Ιαν 2008 14:59

Παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθησει...στον explorer δεν υπαρχει τ κενο που διχνω με τ βελακια στη photo...ενω σε firefox ειναι αυτο που βλεπεται στην photo.Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?thanks...

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
greekbytes
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 2438
Εγγραφή: 15 Νοέμ 2002 15:42
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

firefox Vs IE

Δημοσίευση από greekbytes » 23 Ιαν 2008 23:41

άλλαξε στο css που έχεις στο head της σελίδας σου το:

Κώδικας: Επιλογή όλων

body {
	background-color: #000000;
}
σε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

body {
	background-color: #000000;
	margin: 0px;
	padding:0px;
}
και πες μας αν έχεις αποτέλεσμα..

Άβαταρ μέλους
cyberfreak
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3474
Εγγραφή: 08 Σεπ 2004 16:38
Τοποθεσία: Κρυα Βρυση
Επικοινωνία:

firefox Vs IE

Δημοσίευση από cyberfreak » 23 Ιαν 2008 23:46

thanks!!! δουλεψε!!Αλλα γιατι το topmargin κ το leftmargin στο body..δν λειτουργουν στον firefox αλλα μονο στον ie :-? αχχχ παντου css πλεον :P :P :P

Άβαταρ μέλους
Risk
Δημοσιεύσεις: 319
Εγγραφή: 02 Μάιος 2006 01:16
Τοποθεσία: Κάπου εδώ γύρω...
Επικοινωνία:

firefox Vs IE

Δημοσίευση από Risk » 24 Ιαν 2008 02:06

Μεγάλη "μανούρα" ΙΕ και firefox...περισσότερη ώρα κάνεις για να φτιάξεις το layout (css) ώστε να φαίνεται το ίδιο παρά το οποιοδήποτε script!!!
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης