Απλο php problem [ελπιζω]

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Croc
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 18 Μαρ 2006 22:40
Τοποθεσία: Volos
Επικοινωνία:

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από Croc » 23 Ιαν 2008 15:45

Γεια...
λοιπον κανοντας εγραφη στο no-ip.com περνεις ενα url που και να αλλαξει η ip σου οι αλλοι με το link αυτο εχουν παντα την νεα ip..
Το δικο μου link: nonstopradio.no-ip.info που αντιπροσωπευει την ip μου...

<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?

$open = fsockopen("15.15.15.15","9600");
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode("content-type:text/html",$read);
$text = explode(",",$text[1]);
} else { $er="Connection Refused!"; }
?>
</div>
<?
ktlll....
;?>

Αυτο ειναι ενα αρχειο που δειχνει παντα το τελευαταιο τραγουδι του σταθμου μου,κατασταση κτλ...

Κώδικας: Επιλογή όλων

$open = fsockopen&#40;"&#91;b&#93;15.15.15.15&#91;/b&#93;","9600"&#41;; 
εαν βαλω εκει που λεει 15.15.15.15 --->nonstopradio.no-ip.info δεν συνδεεται...γιατι δεν το αναγνωριζει ως ip...
εγω θελω να εκχωρω μια μεταβλητη πχ cur_ip=nonstopradio.no-ip.info (δεν ειναι σωστο ετσι αλλα λεω..) και να αποθηκευει εκει την ip... και αντι για 15.15.15.15 να βαλω την μεταβλητη....

Μπορουμε να κανουμε κατι....στο περιπου εαν κ ειναι λαθος θελω να γινει ετσι....
$cur_ip=nonstopradio.no-ip.info ;
$open = fsockopen("$cur_ip","9600");
Εαν το βαλω ακιβως ετσι παιρνω:Connection Refused!
www.nonstopradio.dom.gr

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από cpulse » 24 Ιαν 2008 02:00

Η fsockopen() παίρνει κι άλλες παραμέτρους. Άνοιξε το manual να δεις πως λειτουργούνε και χρησιμοποίησε τες για να δεις το ακριβές μήνυμα λάθους που σου γυρνάει το σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Croc
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 18 Μαρ 2006 22:40
Τοποθεσία: Volos
Επικοινωνία:

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από Croc » 24 Ιαν 2008 16:01

function http_get("nonstopradio.no-ip.info/")
{

$url_stuff = parse_url("nonstopradio.no-ip.info/");
$port = isset($url_stuff['port']) ? $url_stuff['port'] : 9600;

$open = fsockopen($url_stuff['host'], $port);

etc...

Παλι δεν λειτουργει ομως....

μετα βρηκα κατι αλλο
$open = fsockopen("http//.$url","9600");
αλλα τιποτα...
κανω κατι λαθος??
θελει κατι αλλο....??Οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν πολυτιμη!

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από cpulse » 24 Ιαν 2008 16:35

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div style="Visibility&#58; Hidden; Position&#58; Absolute;"> 
<?php
$open = fsockopen&#40;"&#91;b&#93;15.15.15.15&#91;/b&#93;","9600", $errno, $errstr&#41;;
if &#40;$open&#41; &#123; 
  fputs&#40;$open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent&#58;Mozilla\n\n"&#41;; 
  $read = fread&#40;$open,1000&#41;; 
  $text = explode&#40;"content-type&#58;text/html",$read&#41;; 
  $text = explode&#40;",",$text&#91;1&#93;&#41;; 
&#125;
else &#123;
  echo "Connection error &#91;$errno&#93;&#58; $errstr";
&#125;
?> 
</div> 
<?php 
ktlll....
;?>

Άβαταρ μέλους
Croc
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 18 Μαρ 2006 22:40
Τοποθεσία: Volos
Επικοινωνία:

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από Croc » 27 Ιαν 2008 18:43

1000ευχαριστω για την βοηθεια,τωρα δεν επιστερφει Connection error αλλα δεν περνουν οι τιμες μετβλητες.....λιγο ποιο κατω θα δεις....

Τι αλλο θελει??
<div style="Visibility: Hidden; Position: Absolute;">
<?
$url="http//nonstopradio.no-ip.info";
$open = fsockopen($url,"9600", $errno, $errstr);
if ($open) {
fputs($open,"GET /7.html HTTP/1.1\nUser-Agent:Mozilla\n\n");
$read = fread($open,1000);
$text = explode("content-type:text/html",$read);
$text = explode(",",$text[1]);
} else { echo "Connection error [$errno]: $errstr";}
?>
</div>
<?
if ($text[1]==1) { $state = "Online"; } else { $state = "Offline"; }
if ($er) { echo $er; exit; }
echo "<font face=verdana size=2>
<b>~~NonStopRadio~~</b><br>
Server Status: <b>$state</b><br>
Bitrate: $text[5] Kbps<br>
Current Song: $text[6]
</font>"
;?>
=================
Επιστερφει:
~~NonStopRadio~~
Server Status: Offline
Bitrate: Kbps
Current Song:
ενω θα επρεπε
~~NonStopRadio~~
Server Status: Online
Bitrate: 48 Kbps
Current Song: Rihana - Umbrela
ευχαριστω!

Άβαταρ μέλους
_Invisible_
Δημοσιεύσεις: 418
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2006 16:47
Τοποθεσία: Greece

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από _Invisible_ » 28 Ιαν 2008 00:11

νομίζω έχεις κάνει ένα τυπογραφικό λάθος:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$url="http//nonstopradio.no-ip.info";
θα έπρεπε να είναι:

Κώδικας: Επιλογή όλων

$url="http&#58;//nonstopradio.no-ip.info";
Αντί για http:// έβαλες http//

Άβαταρ μέλους
Croc
Δημοσιεύσεις: 105
Εγγραφή: 18 Μαρ 2006 22:40
Τοποθεσία: Volos
Επικοινωνία:

Απλο php problem [ελπιζω]

Δημοσίευση από Croc » 28 Ιαν 2008 18:31

ναι οντως!το διορθωσα αλλα παλι τιποτα!
Δεν μου εμφανιζει...
Οποιος γνωριζει κατι παραπανω...ας το πει!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες