ελληνικα σε flash dynamic text

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
dim_hatzi
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2007 08:37

ελληνικα σε flash dynamic text

Δημοσίευση από dim_hatzi » 26 Ιαν 2008 19:13

χαίρετε,
όταν προσπαθώ να εμφανίσω ένα text αρχειο (περιέχει και html tags) σε ένα dynamic text , οι ελληνικοι χαρακτήρες δεν αναγνωρίζονται (σε λιγο θα μιλάμε και κινέζικα !!!) . Υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης :::

ευχαριστώ

αυτό είναι το actionscript που χρισημοποιώ :

loadText = new LoadVars();
loadText.load("test.txt");

loadText.onLoad = function() {
scroller.html=true;
scroller.htmlText = this.intext;
};

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

ελληνικα σε flash dynamic text

Δημοσίευση από vassilism » 29 Ιαν 2008 21:33

Πρέπει να αλλάξεις την γραμματοσειρά.
Δοκίμασε να είναι arialgreek ή timesnewromangreek.
Δυστηχώς το flash δεν είναι καθόλου ευέλικτο όσον αφορά τις γραμματοσειρές.

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

ελληνικα σε flash dynamic text

Δημοσίευση από Garakatsamol » 30 Ιαν 2008 13:08

και να τις κάνεις embed βεβαίως... :wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης