alli mia forma......

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικές με την HTML, XHTML και την κατασκευή σελίδων για το Web.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

alli mia forma......

Δημοσίευση από Nidas » 15 Απρ 2003 20:20

paidia kai ego exo ftiaxei afti ti forma tha borouse na mou pei kapios pos ginete na mou erxonte ta stixia se e-mail.gia tixon apantiseis euxaristo


Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="de">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
<title>New Page 1</title>
</head>

<body>

<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
  <!--webbot bot="SaveResults" U-File="file&#58;///C&#58;/Dokumente und Einstellungen/NIDAS DJ/Eigene Dateien/My Webs/_private/form_results.csv" S-Format="TEXT/CSV" S-Label-Fields="TRUE" --><p>
  <span lang="el"><font size="2">&#908;&#957;&#959;&#956;&#945;</font></span><font size="2">&#58;&&&&&&
  </font><span lang="el"><font size="2">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </font></span><input type="text" name="T1" size="20"><span lang="el"><font size="2">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </font></span><font size="2">Email&#58;&&&&&&
  <span lang="el">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </span>&</font><input type="text" name="T2" size="20"><span lang="el"><font size="2">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </font></span><font size="2">URL&#58; </font><span lang="el"><font size="2">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </font></span><input type="text" name="T3" size="20"><font face="Verdana"><small><span lang="el">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </span><font size="1">&#932;&#953;</font><font size="1"> &#947;&#957;&#974;&#956;&#951; &#941;&#967;&#949;&#964;&#949; &#947;&#953;&#945; &#964;&#959; Site
  <span lang="el">&#964;&#942;&#962; &#925;&#941;&#945; &#931;&#953;&#957;&#974;&#960;&#951;&#962;</span>?</font></small></font></p>
  <p><font size="1"><select size="1" name="D1">
  <option selected>&#917;&#960;&#953;&#955;&#941;&#958;&#964;&#949;</option>
  <option>&#932;&#941;&#955;&#949;&#953;&#959;</option>
  <option>&#928;&#959;&#955;&#973; &#922;&#945;&#955;&#972;</option>
  <option>&#922;&#945;&#955;&#972;</option>
  <option>&#935;&#961;&#949;&#953;&#940;&#950;&#949;&#964;&#949; &#946;&#949;&#955;&#964;&#953;&#974;&#963;&#949;&#953;&#962;</option>
  <option>&#913;&#960;&#945;&#961;&#940;&#948;&#949;&#954;&#964;&#959;</option>
  </select></font><font face="Verdana"><small><span lang="el">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  </span><font size="1">&#931;&#967;&#972;&#955;&#953;&#945; &#58;</font></small></font></p>
  <p><textarea rows="9" name="S1" cols="41"></textarea></p>
  <p><input type="submit" value="&#913;&#960;&#959;&#963;&#964;&#959;&#955;&#942; &#934;&#972;&#961;&#956;&#945;&#962;" name="B1"><font size="2">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
  <span lang="el">&&&&&&& </span></font>
  <input type="reset" value="&#916;&#953;&#945;&#947;&#961;&#945;&#966;&#942;" name="B2"><span lang="el"> </span></p>
</form>

</body>

</html>

Άβαταρ μέλους
grjava
Δημοσιεύσεις: 387
Εγγραφή: 13 Μαρ 2002 01:00
Τοποθεσία: athens
Επικοινωνία:

alli mia forma......

Δημοσίευση από grjava » 16 Απρ 2003 01:28

Αν πρόκειτε να την χρησιμοποιήσεις στην σελιδα σου που βρίσκεται στο 8m.com ξέχνα το γιατί χρειάζετε να ανεβασεις ένα script σε cgi ή php και νομίζω ότι ο server σου δεν σε αφήνει. Μπορείς να κάνεις το εξής :
Αντέγραψε τον παρακάτω κώδικα αντί του <form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">

Κώδικας: Επιλογή όλων

<FORM action="http&#58;//grjava.com/phpform/dynaform.php" method="POST" ><input type='hidden' name='rec_mailto' value='onoma@urlsite.gr'><input type='hidden' name='rec_subject' value='Μήνυμα από το site σας'><input type='hidden' name='rec_thanks' value='http&#58;//grjava.com/gr/freetools/thanks.html'>
Άλλαξε το 'onoma@urlsite.gr' με το email σου και είσαι έτοιμος..[/b]

Άβαταρ μέλους
macman
Δημοσιεύσεις: 238
Εγγραφή: 07 Φεβ 2003 17:24
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

alli mia forma......

Δημοσίευση από macman » 16 Απρ 2003 10:01

Γενικά, πρέπει να ξέρεις ότι όταν είναι free hosted η σελίδα σου, στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να βρεις και ένα free hosted (πιθανόν κάπου αλλού) script, όπως σου πρότεινε ο grjava.

Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια εξαρτάται από τη διάρκεια των καλώς προθέσων όσων φιλοξενούν τις σελίδες ή τα script σου.

Διαφορετικά πρέπει να ψάξεις να βρεις paid hosting services...

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

alli mia forma......

Δημοσίευση από Nidas » 16 Απρ 2003 10:47

file grjava ekana afti tin alagi pou mou ipes alla den douleuei mipos xereis giati?

Άβαταρ μέλους
Nidas
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2348
Εγγραφή: 03 Απρ 2003 13:09
Τοποθεσία: Germany/Wuppertal-Hellas/Preveza

alli mia forma......

Δημοσίευση από Nidas » 17 Απρ 2003 11:14

GIA SAS KAI PALI PAIDIA.....PIOS XEREI ENA GINETE NA BALO MIA FORMA EPIKINONIAS STO SITE MOU TO EXO FTIAXEI ME SERVER 50MEGS.

Άβαταρ μέλους
Cha0s
SysAdmin
Δημοσιεύσεις: 10242
Εγγραφή: 28 Ιούλ 2001 03:00

alli mia forma......

Δημοσίευση από Cha0s » 07 Μάιος 2003 01:33

Ego tha epimino se 2 pragmata :P :P

1on Mporeis na xrisimopiiseis PHP gia tin mail form opou tha ginei poli anoteri apo ta klassika script.

kai
2on MHN xrisimopoieis Frontpage :evil:

den nomizo na einai oti kalitero kai simbato me olous tous browsers tags opos "><span lang="el">&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
</span>"

:)

Xoria pou sou kanei ta arxeia 3fores megalitera se kb...

Microsoft Rulez ;)

Try Macromedia Dreamweaver or even better Notepad :P

Άβαταρ μέλους
macman
Δημοσιεύσεις: 238
Εγγραφή: 07 Φεβ 2003 17:24
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

alli mia forma......

Δημοσίευση από macman » 07 Μάιος 2003 13:49

Από το CHAOS μια σωστή κουβέντα... Ποτέ frontpage...

Απάντηση

Επιστροφή στο “HTML και XHTML”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες