ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από georgemakaronis » 03 Φεβ 2008 16:34

Γεια σας,

δεν θελω μερικο μπακ απ
θελω ενα προγραμμα για πληρες μπακαπ
οποτε οταν θα κανω φορματ στο πισι να βαλω τα ντιβιντι και να αρχιζει να φορτωνει χωρις να θελει κατι αλλο.
εχω ακουσει για το νορτον γκοστ

αλλα δεν πολυεμπιστευομαι την νορτον
παιζει τιποτα αλλο στην αγορα?

ευχαριστω
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
Burned4
Δημοσιεύσεις: 324
Εγγραφή: 21 Σεπ 2007 12:50
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από Burned4 » 04 Φεβ 2008 02:40

Δες το Acronis είναι πολύ καλό και πιστεύω καλύτερο από το Norton Ghost. Δοκίμασέ το.
You can do anything, but not everything.

Tasos-21

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από Tasos-21 » 04 Φεβ 2008 14:45

Κι εγώ Acronis True Image Workstation, σου προτείνω...

Πλήρως δοκιμασμένο - το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 χρόνο, περίπου και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Έχει και πάρα πολύ υψηλό βαθμό συμπίεσης... Αλλά, το τελευταίο, πέρνει λιγουλάκι χρόνο - 2 ώρες... :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe: :kaloe:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από deninho » 08 Φεβ 2008 13:56

Norton Ghost 12. Πολύ καλό πρόγραμμα :wink:
Αν έχεις Vista, έχουν πολύ καλό ενσωματωμένο πρόγραμμα λήψης back up :)
Φυσικά και το Acronis είναι πολύ καλό (όσες φορές το χρειάστηκα, ήταν άψογο)

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 08 Φεβ 2008 16:05

Norton Ghost 12.
+++
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από georgemakaronis » 10 Φεβ 2008 01:24

εφτιαξα μια image με το acronis και ειναι 14 γιγα.Αλλα θελω να την γραψω σε dvds.και επισης θελω να μου πει αν ξερει καποιος πως θα κανω back up το σκληρο μου και οταν του κανω φορματ να μπορω να βαλω ενα ενα τα dvds χωρις απο την αρχη εγκατασταση των vista και να τα φτιαξει ολα οπως ηταν πριν. Γινεται αυτο ή ζηταω πολλα?

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

@ Διονυση. Εχω την εντυπωση οτι back up του σκληρου κανουν μονο τα Ultimate vista.
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3194
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από CyberCr33p » 10 Φεβ 2008 08:44

Σε dvd δεν έχω ιδεά πώς μπορείς να το σπάσεις σε κομμάτια. Όλα τα image που τραβούσα και έκανα επαναφορά ήταν πάνω από 200GB.

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από deninho » 10 Φεβ 2008 16:07

Γιώργο, θα χρειαστεί να φτιάξεις ένα boot disc από το Acronis, για να κάνεις αυτή τη δουλειά που θες.

Και έχεις δίκιο, το back up υπάρχει μόνο στα Buisness και τα Ultimate. (Αυτός ήταν και ο λόγος που πήρα τα business αντί των Home Premium)

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από georgemakaronis » 11 Φεβ 2008 04:22

Με συμφερει να κανω αναβαθμιση σε business για να κανω το back up ή να το δοκιμασω με το acronis?

και πως κανω bootable disc με το acronis?
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από georgemakaronis » 11 Φεβ 2008 04:28

εχει μια επιλογη για create bootable rescue media. και λεει οτι με αυτο το cd οταν το πισι δεν ανοιγει μπορω να το βαλω στο dvdrom και να κανει boot απο εκει. αλλα μετα πρεπει να του φορτωσω το image που εχω φτιαξει.Αρα επιστρεφω στο αρχικο ερωτημα: πως θα περασω ολο το image σε dvds με το acronis ή να κανω αναβαθιση στα windows και να κανω απο εκει image?

ευχαριστώ
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από deninho » 11 Φεβ 2008 18:27

αν σε καλύπτει η έκδοση που έχεις, δεν αξίζει να πας στα business για αυτό το λόγο.

Απ'όσο θυμάμαι, το acronis σου δίνει την επιλογή να "σπάσεις" το back up σε όσα dvd χρειάζεσαι. δυστυχώς δεν το χρησιμοποιώ πλέον οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πιθανώς η επιλογή αυτή να εμφανίζεται πριν ξεκινήσεις τη λήψη του εφεδρικού αντίγραφου του δίσκου σου

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από georgemakaronis » 12 Φεβ 2008 01:55

μεχρι στιγμης που εψαξα το acronis αρκετα δεν βρηκα επιλογη να το κανω σε dvds.Αλλα πες μου κατι, τα vista business δινουν τη δυνατοτητα αυτη?
Δηλαδη να κανεις μπακ απ σε dvds και οταν κανεις φορματ να βαζεις ενα ενα τα dvds και να επαναφερεις το συστημα στην image που εσωσες?
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από deninho » 12 Φεβ 2008 04:12

γκουχ :P

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το σύστημα back up των Vista, ακόμα

Άβαταρ μέλους
gaucho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2408
Εγγραφή: 22 Δεκ 2002 13:18

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από gaucho » 12 Φεβ 2008 09:23

Αντιγραφή επικόληση μπαταρία μη πέσει το ρέυμα και δίσκο firewire .

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για backup

Δημοσίευση από georgemakaronis » 13 Φεβ 2008 16:09

Παιδια ευχαριστω.παω να το κανω.Οντως το σχολιο με την μπαταρια ειναι πολυ χρησιμο.
και το λινκ με το site του acronis ειναι αυτο που εψαχνα.
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες