Downloading from Local

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Downloading from Local

Δημοσίευση από Geobas » 04 Φεβ 2008 13:22

Χαιρετώ και πάλι .
Ας πούμε πως έχω ένα Flash project το οποίο έχω μεταφέρει σε ένα CD γιά να το δώσω σε
φίλους . Δουλεύει κανονικά με autorun και εκείνο που θα ήθελα είναι .
1. Αν ο φίλος το τρέχει από το CD να μπορεί μπορεί να κατεβάσει κάποιο αρχείο που βρίσκεται στο ιδιο φάκελο που είναι το Flash π.χ (images.zip) .
2. Να μπορεί να κάνει το ίδιο αν αποφασίσει να μεταφέρει το project στο HD .

Τι actionscript θα πρέπει να βάλω στο button που θα έχω γιά να κάνει κατέβασμα ?

Ευχαριστώ γιά απαντήσεις

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Downloading from Local

Δημοσίευση από Garakatsamol » 04 Φεβ 2008 15:41

1. μπορείς να βάλεις σε ένα κουμπί

on (release) {
getURL("images.zip");
}

αν είναι στον ίδιο φάκελλο

2. Ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=33160

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Downloading from Local

Δημοσίευση από Geobas » 04 Φεβ 2008 17:23

Ευχαριστώ Garakatsamol .

Αν το διαβάσεις αυτό 2 απλές ερωτήσεις μιά και είμαι νεοφερμένος στο Flash και προσπαθώ.

1. Αν κάνεις Fullscreen , πως μπορείς να επανέλθεις στο αρχικό μέγεθος
2. Αν κάνεις Fullscreen , πως βγαίνεις από το Flash

Thanks

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Downloading from Local

Δημοσίευση από Garakatsamol » 04 Φεβ 2008 17:28

Όταν λες fullscreen?

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Downloading from Local

Δημοσίευση από Geobas » 04 Φεβ 2008 19:33

fscommand("fullscreen", "true");

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Downloading from Local

Δημοσίευση από Garakatsamol » 06 Φεβ 2008 14:25

σ'ενα button βαλε

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){
fscommand("fullscreen", "false");
}
και για να κλείσεις τον projector

Κώδικας: Επιλογή όλων

on(release){
fscommand("quit");
}

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Downloading from Local

Δημοσίευση από Geobas » 07 Φεβ 2008 17:25

Ευχαριστώ και πάλι .

Τώρα μου προέκυψε το εξής

εχω δυο Flash projects και τα έκανα και τα δύο exe . Πως μπορώ να πάω από το ένα στο άλλο . Με λίγα λόγια πατώντας ένα κουμπί να ανοίγει το άλλο .

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

Downloading from Local

Δημοσίευση από Garakatsamol » 07 Φεβ 2008 17:29

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλεψει πολύ με Projector και δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι άν το καλούμενο αρχείο είναι σε swf τότε θα μπορείς να το καλέσεις με loadMovie

(καλο είναι όταν κάνεις καινούρια ερώτηση να ανοίγεις νέο topic για να είναι πιο οργανωμένα)
:wink:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες