παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας κάποια από τις συσκευές που απαρτίζουν τους Η/Υ μας.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από georgemakaronis » 06 Φεβ 2008 14:54

το νεο λαπτοπ μου εχει το εξης χαρακτηριστικο. Παιζει ηχο στα high definition ηχεια του(τσι το ονομαζει αλλα οταν βαλω τα ακουστικα για να ακουσω αυτα δεν λειτουργουν).Μηπως παιζει ρολο που ειναι Turbo x απο το Πλαισιο? Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν εχει εγκατασταθει καρτα ηχου και οτι πρεπει να το κανω εγω απο το σιντι drivers and utilities.Μα καλα, τον υπολογιστη τον πηρα φτιαγμενο απο αυτους, δεν θα επρεπε να εχουν βαλει τους drivers? και τωρα τι κανω που δεν βρισκω εκεινο το σιντι?
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 06 Φεβ 2008 14:58

Αφτο πάλι προτι φορα το ακουο.
να μην ινε εgατεστιμενι ι drivers αλλα να πεζι απο ιχια κε όχι απο headphones.!
μαλον δεν ξέρουν τι τους γινετε εκι πέρα ι τεχνικι.

εσι παλι δες στο device manager αν σε βρισκι το chip ίχου τις μιτρικης, κε αν νε ινε εgατεστιμενο κανονικα.
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από georgemakaronis » 06 Φεβ 2008 15:21

ασε φιλε, εχω απογοητευτει απο το Πλαισιο οσο δεν παιρνει.δοκιμασα με το everest να το βρω και με το device manager και μου βγαζει οτι εχει εγκατεστημενο το high definition audio σαν καρτα ηχου.
το σιντι που ελεγαν το βρηκα αλλα και παλι για καρτα ηχου βγαζει το high definion audio
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
Connor MacLeod
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 13372
Εγγραφή: 07 Φεβ 2005 13:36
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από Connor MacLeod » 06 Φεβ 2008 16:00

το σιντι που ελεγαν το βρηκα αλλα και παλι για καρτα ηχου βγαζει το high definion audio
Νε οκ. No problemo.
ετσι την βλεπει
κε εγω εχω ενσοματομενη στη μιτρικη.
ετσι τη βλεπει εινε εγγαταστιμενη
Meizu MX5(5.5"/8Core/3GB/32GB/Sony IMX220 20.7MP)
PC 27'' (3770@3.4/16GB/560SE/500GB SATA3/650W S12G)
Mac mini (2.5GHz/8GB/6630/90GB GorsairGT)

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από georgemakaronis » 06 Φεβ 2008 16:11

αρα τι φταει και δεν παιζουν ηχο ταheadphones? μου ειπαν να το παω απο εκει...

μηπως φταιει που ειναι turbox?
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από deninho » 06 Φεβ 2008 17:42

Έχεις τσεκάρει μήπως έχει γίνει muted η έξοδος για τον ήχο;

Επίσης, σίγουρα βάζεις τα ακουστικά στην έξοδο για τα ακουστικά, κι όχι στην είσοδο του μικροφώνου, ε; :roll: :P

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από georgemakaronis » 08 Φεβ 2008 03:22

δεν ειμαι δα και τοσο κουτος ρε Διονυση.... :-)

το πηγα πισω στα πλαισιο και μου εβαλαν νεο σκληρο για να δουνε αν με νεα εγκατασταση των windows σε νεο δισκο λυνοταν το προβλημα.Και αφου με τον νεο σκληρο δουλευε μου ειπαν οτι ειχε γινει λαθος η εγκατασταση των windows και επρεπε να κανω φορματ στο σκληρο μου.
Και να πω οτι την εγκατασταση των windows την εκαναν αυτοι οι ιδιοι............................

και ακομα τους ειπα αν μπορω να κανω repair τον δισκο με το σιντι που μου παρειχαν οταν αγορασα τον υπολογιστη και μου ειπαν βεβαιως.Αλλα αυτο που δεν μπυ ειπαν ειναι οτι το σιντι που αγορασα, ή καλυτερα πουτ μου εδωσαν ειναι OEM και αυτο σημαινει οτι εχουν αφαιρεσει διαφορες λειτουργιες του και εχουν προσθεσει δικη τους σαβουρα.Κανει βεβαια επανεγκατασταση των Vista αλλα οχι και repair..

Τα πηρα κι εγω και εκανα την εγκατασταση μονος μου απο αλλο σιντι. μου βγηκε η πιστη αλλα τωρα το πισι πεταει.

Αρα δεν φταει μονο το Πλαισιο και οι υπολογιστες, φταιει και η εγκατασταση φταινε και τα σιντι του.
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Tasos-21

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από Tasos-21 » 15 Φεβ 2008 12:58

Μήπως από τον Πίνακα Ελέγχου, στις Συσκευές Ήχου, στο Υλικό, έχεις ως προεπιλογή τα ηχεία...;; Και όταν βάλεις τα ακουστικά δεν ξέρει τί να κάνει...;; Διότι, κι εμένα καμιά φορά πρέπει να πάω από τον Πίνακα Ελέγχου και να του επισημάνω ότι θέλω ο ήχος να αναπαράγεται από τη σησκευή των ακουστικών...

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από georgemakaronis » 15 Φεβ 2008 14:40

φιλε Βαγγελη, του εκανα φορματ και ησυχασα. Δεν εβλεπε καθολου ακουστικα και δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση τους drivers την καρταςε ηχου. Το πιο πιθανο ειναι να ειχε αλλαξρι κατι στη registry των windοws και αυτα δεν διορθωνονται ευκολα...
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle

Tasos-21

παιζει ηχο στα ηχεια αλλα...

Δημοσίευση από Tasos-21 » 15 Φεβ 2008 16:20

Μπορούσες να αποφύγεις το format με μια απλή εγκατάσταση των Windows®... Φτιάχνει ξανά τη registry... Αλλά, αν ήταν DRIVERικό το πρόβλημα, ήθελε σίγουρα format ή 2 εβδομάδες Uninstal - Install - ReInstall / ReUninstall κ.ο.κ...!!

Άτιμο λειτουργικό...!! Αλλά το μοναδικό για "μας"...!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “PC Hardware”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης