Ερώτηση για while

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από vassilism » 07 Φεβ 2008 17:22

Παιδιά καλησπέρα σας.
Με αυτήν την while εμφανίζονται οι εγγραφές η μία κάτω από την άλλη.

Κώδικας: Επιλογή όλων

while ($rows = mysql_fetch_assoc($getData)) 
{  
echo(". $rows["id"] .");
}  
1
2
3
4
5
6

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίζω τις εγγραφές κάπως έτσι?

123
456

Άβαταρ μέλους
dik_
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 07 Ιουν 2007 11:28

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από dik_ » 07 Φεβ 2008 18:46

Κώδικας: Επιλογή όλων

$i = 1;
while ($rows = mysql_fetch_assoc($getData))
{ 	
	echo(". $rows["id"] .");
	if ($i % 3 == 0)
		echo "br/>";
	$i++;
} 

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από vassilism » 07 Φεβ 2008 19:33

diκ σευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν μου δουλέυει.
Δεν κάνει τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Alice_Cooper
Δημοσιεύσεις: 1947
Εγγραφή: 11 Μάιος 2007 00:33
Τοποθεσία: Ioannina
Επικοινωνία:

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από Alice_Cooper » 07 Φεβ 2008 20:02

afto einai pou thes file vassilism ....
h gia morfopoihsh to idio me tis allages
kelion/stilon gia tables....

to lathos edo einai sthn echo malon kai den trexei ....
gia look thn echo etc...

Κώδικας: Επιλογή όλων

echo $rows["id"] ." ";
ta perita " " nomizo o dik ta evale apla epidei etc ta eixes.. ki esy malon to eixes etc giati ta pires apo kapou pou eixe ipolipo prin kai meta to $row["id"] :p

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από vassilism » 07 Φεβ 2008 20:28

Παιδιά έχετε δίκιο, είχα κάνει βλακεία. :doh:
Σας ευχαριστώ πολύ. :victory:

Άβαταρ μέλους
Banavas
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 21 Νοέμ 2004 20:25
Επικοινωνία:

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από Banavas » 07 Φεβ 2008 20:41

Alice +
Επιπλέον λείπει και ένα < από το <br /> οπότε πως να δουλέψει....

Πάντως (διορθωμένο) αυτό που έγραψε ο DIK_ κάνει ακριβώς αυτό που ζητήθηκε.
Happy coding....
Μάρκος
http://lasernet.gr

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Ερώτηση για while

Δημοσίευση από vassilism » 07 Φεβ 2008 20:57

Επίσης να προσθέσω πως στην $i = 1; θέλει $i = 0;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες