Flash (exe) σε Flash (exe)

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από Geobas » 07 Φεβ 2008 18:02

Εχω δύο διαφορετικά Flash projects το Α και το Β τα οποία έκανα .exe
Τι actionscript πρέπει να βάλω σε κάποιο κουμπί στο Α για να μου ανοίγει από το Β και .... τούμπαλιν

Ευχαριστώ

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από filthmaniac » 07 Φεβ 2008 19:29

on(release){
fscommand("exec","aplicationΑ.exe");
}

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από Geobas » 07 Φεβ 2008 19:49

Δυστυχώς δεν ανοίγει το exe

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από filthmaniac » 07 Φεβ 2008 23:31

Ξέχασα να πώ ότι θα πρέπει το exe να βρήσκετε μέσα σε ένα φάκελο με ονομα fscommand.

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από Geobas » 08 Φεβ 2008 09:20

Σωστός . Σε ευχαριστώ

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από Geobas » 08 Φεβ 2008 11:16

Οπως ανέφερα παραπάνω τρέχει το exe κανονικά ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο του Flash Player ενώ το αρχικό δουλεύει (τρέχει) σε άλλο . Γιά να πάω πίσω απλά κλείνω τον Flash Player που άνοιξε .
Υπάρχει περίπτωση το exe να ανοίξει και να τρέξει στον αρχικό Flash Player (παράθυρο) ?
Βέβαια με τη δέσμευση του φακέλλου fscommand μάλλον δύσκολο φαίνεται αλλά λέμε ....μήπως .

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από filthmaniac » 08 Φεβ 2008 12:13

Για λόγους ασφαλείας το flash σε υποχρεώνει να έχεις το exe που θες να τρέξεις στον φάκελο fscommand. Οπότε μου φαίνεται μάλλον απίθανο να μπορείς να κάνεις αυτό που θες. Θα μπορούσε να γίνει αν τα αρχεία σου δεν ήταν exe αλλά swf με loadMovie().

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό μπορείς να το κάνεις γιατί υποπτεύομαι ότι προορίζεις το αρχείο σου για desktop application.

Αν ήμουν στη θεση σου θα έφτιαχνα ένα exe το οποίο θα είναι απλά container για τα άλλα δύο βασικά αρχεία. Θα κάνεις δηλαδή loadMovie("fileA.swf",1); και όταν θες να περάσεις στο δεύτερο αρχείο απλά θα κάνεις loadMovie("fileB.swf",1);

Ελπίζω να βοήθησα.

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από Geobas » 08 Φεβ 2008 14:58

Thanks filthmaniac ,

Οντως είναι γιά desktop application αλλά φαίνεται πως δεν διατύπωσα σωστά αυτό που θέλω να κάνω .
Εχω ένα Flash project (το λεω Base) , και έχω άλλα 2 Flash projects ( τα λέω Α και Β)
Θέλω από το Base να μπορώ να επιλέγω να πάω στο Α ή στο Β και να μπορώ να γυρίζω στο Base .
Επίσης δεν κατάλαβα την τελευταία σου παράγραφο με το container . Πως ακριβώς θα είναι η δομή του ?

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από filthmaniac » 08 Φεβ 2008 15:49

Εφτιαξα ένα πρόχειρο παράδειγμα για αυτό που θες. Κάνε publish to base.fla σαν exe και τσέκαρέ το.
Συνημμένα
flash.rar
Flash files
(19.23 KiB) Μεταφορτώθηκε 271 φορές

Geobas
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 29 Ιαν 2008 20:47

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από Geobas » 08 Φεβ 2008 17:37

Υποχρεωμένος . Ευχαριστώ

filthmaniac
Δημοσιεύσεις: 80
Εγγραφή: 26 Μαρ 2005 03:52
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Flash (exe) σε Flash (exe)

Δημοσίευση από filthmaniac » 08 Φεβ 2008 18:17

no problem

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης