προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Απάντηση
Lumos545
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 11 Φεβ 2008 22:57
Τοποθεσία: peristeri

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από Lumos545 » 11 Φεβ 2008 23:12

:( αγαπητοι φιλοι του φορουμ.θα σας δηιγηθω την τραγικη ιστορια μου.Τα χριστουγεννα αγορασα υπολογιστη απο το πλαισιο (τετραπυρηνος,8600 gt καρτα γραφικων,windows vista κτλ).δεν περασε λοιπον μια βδομαδα και παρουσιασε προβλημα.το προβλημα ειναι το εξης:καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και αφου εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers ξεκιναει μεχρι που φτανει εκει που φορτωνουν τα vista για να μπουν στην επιφανεια εργασιας.εκεινη την στιγμη η οθονη κλεινει και μου βγαζει σημα <no signal> ενω ο υπολογιστης παραμενει ανοιχτος.εαν τωρα ανοιξω τον υπολογιστη με ασφαλη λειτουργια ανοιγει και εαν καταργησω τους drivers δουλευει κανονικα.τον πηγα επανειλημενα στο πλαισιο και δεν μου εδωσαν ουσιαστικη λυση.το προβλημα συνεχιζεται και σας παρακαλω βοηθηστε με!!!!!!!!
ευχαριστω προκαταβολικα :( :(

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από EneMe » 11 Φεβ 2008 23:16

Πας και ζητάς να μιλήσεις με τον διευθυντή!

Αν δεν στο φτιάξουν σε εύλογο χρονικό διάστημα πρέπει να δικαιούσαι αντικατάσταση...

Άβαταρ μέλους
FotiSpeaking@
Δημοσιεύσεις: 762
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2004 10:59
Τοποθεσία: Heraklion

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από FotiSpeaking@ » 11 Φεβ 2008 23:16

Καλως ήρθες στο forum μας.

Να σε πω, όταν σου βγάζει το "no signal" μήπως ακούς κανένα χαρακτηριστικό μπιιιπ μέσα από το κουτί?

Turbo-X είναι...;; :wink:
Εικόνα
Right now, as you read this,
7 Million people are having SEX!
And you're on the computer!
omg...you must be a psycho....

alexsoft

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από alexsoft » 12 Φεβ 2008 01:15

Lumos545 έγραψε::( αγαπητοι φιλοι του φορουμ.θα σας δηιγηθω την τραγικη ιστορια μου.Τα χριστουγεννα αγορασα υπολογιστη απο το πλαισιο (τετραπυρηνος,8600 gt καρτα γραφικων,windows vista κτλ).δεν περασε λοιπον μια βδομαδα και παρουσιασε προβλημα.το προβλημα ειναι το εξης:καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη και αφου εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers ξεκιναει μεχρι που φτανει εκει που φορτωνουν τα vista για να μπουν στην επιφανεια εργασιας.εκεινη την στιγμη η οθονη κλεινει και μου βγαζει σημα <no signal> ενω ο υπολογιστης παραμενει ανοιχτος.εαν τωρα ανοιξω τον υπολογιστη με ασφαλη λειτουργια ανοιγει και εαν καταργησω τους drivers δουλευει κανονικα.τον πηγα επανειλημενα στο πλαισιο και δεν μου εδωσαν ουσιαστικη λυση.το προβλημα συνεχιζεται και σας παρακαλω βοηθηστε με!!!!!!!!
ευχαριστω προκαταβολικα :( :(
Για βοήθησέ μας λίγο παραπάνω....

Τί μαρκα είναι η κάρτα γραφικών; Οι drivers είναι πιστοποιημένοι για τα ΣVista;

Συνήθως τέτοια προβλήματα υπάρχουν εάν είναι εσφαλμένες οι ρυθμίσεις στην συχνότητα και την ανάλυση της κάρτας γραφικών σε συνδυασμό με αυτό που μπορεί να αντέξει η οθόνη. Το ότι σε ασφαλή λειτουργία σου δουλεύει αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα υλικού. Είναι θέμα ρυθμίσεων ή των ίδιων των οδηγών της κάρτας.

Άβαταρ μέλους
georgemakaronis
Δημοσιεύσεις: 1518
Εγγραφή: 10 Φεβ 2006 04:05
Τοποθεσία: Παλαιό Φάληρο

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από georgemakaronis » 12 Φεβ 2008 01:37

πιθανως να φταει ασυμβατοτητα μεταξυ drivers και βιστα.
Εγω εγκατεστησα το ποντικι με drivers xp σε vista και μου χαλασε το mousepad και τπηγα στο πλαισιο για φτιαξιμο.Μιλαω για λαπτοπ
δωσε περισσοτερα στοιχεια
Those who educate children well are more to be honored than they who produce them; for these only gave them life, those the art of living well.
Aristotle


Lumos545
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 11 Φεβ 2008 22:57
Τοποθεσία: peristeri

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από Lumos545 » 12 Φεβ 2008 14:28

οι drivers ειναι σιγουρα πιστοποιημενοι.τι εννοεις οταν λες τι μαρκα ειναι?nvidia geforce 8600 gt 256mb.αν φταινε οι ρυθμισεις πειτε μου τι μπορω να κανω για να τις αλλαξω?


Άβαταρ μέλους
hik-hok
Reporter
Δημοσιεύσεις: 3571
Εγγραφή: 09 Μαρ 2003 10:45
Τοποθεσία: Agrrrrrrrrrr...... γάβ γάβ!!
Επικοινωνία:

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από hik-hok » 12 Φεβ 2008 21:27

μήπως έχεις επιλέξει μια ανάλυση η οποία δεν ειναι συμβατή με την οθόνη σου ?

αν ναι δοκίμασε να μπείς με safe mode (εχουν τα vista safe mode ? δεν ξερω) και να καταργήσεις την εγκατάσταση της κάρτας οθόνης

όπως συνήθως το 99,99% των προβλημάτων του υπολογιστή το προκαλεί ο χρήστης
Εικόνα

Lumos545
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 11 Φεβ 2008 22:57
Τοποθεσία: peristeri

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από Lumos545 » 12 Φεβ 2008 21:49

εχς κανει και επανεγκατασταση με το cd rom αΝΑΚΤΗΣΗς κια εχω ξαναεγαταστησει τους drivers περιπου15 φορες.το λινκ μοιαζει με το προβλημα μου αλλα θα ηθελα και αλλη βοηθεια!!!!!

Άβαταρ μέλους
EneMe
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 13307
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2002 13:29
Τοποθεσία: Στο κέντρο της Ελλάδας!
Επικοινωνία:

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από EneMe » 12 Φεβ 2008 23:46

Με όλο το θάρρος...

Ρε παλικάρι μου, πήρες καινούργιο πράγμα και δεν σου δουλεύει και ψάχνεις να βγάλεις μόνος σου το φίδι από την τρύπα;

Έλεος δηλαδή, έχεις εγγύηση, πήγαινε -και με κάποιον μεγαλύτερο αν είναι- και τρίξ' τους λίγο τα δόντια!

Έλα, μην μιζεριάζουμε! Είμαστε καταναλωτές, έχουμε δικαιώματα!

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από deninho » 13 Φεβ 2008 00:29

αφενός αυτό που λέει ο EneMe, αφετέρου δοκίμασες να βάλεις κάποιον παλιότερο driver (π.χ. 101,64 που αναφέρουν ότι λειτουργούσε κανονικά)?

PS ATi και πάλι ATi :P

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από deninho » 14 Φεβ 2008 12:48

Για δες κι εδώ:
http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=47509

Παρόμοιο πρόβλημα, και βρέθηκε λύση :)

Lumos545
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 11 Φεβ 2008 22:57
Τοποθεσία: peristeri

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από Lumos545 » 14 Φεβ 2008 15:51

παιδια το προβλημα λυθηκε .αφησα τα windows vista να κανουν αναζητηση στο δικτυο για να βρουν τον καταλληλοτερο για αυτα driver και βρηκαν και δουλεψε.

Άβαταρ μέλους
FotiSpeaking@
Δημοσιεύσεις: 762
Εγγραφή: 26 Ιούλ 2004 10:59
Τοποθεσία: Heraklion

προβλημα σε καινουριο υπολογιστη. πιθανον με τους drivers

Δημοσίευση από FotiSpeaking@ » 16 Φεβ 2008 11:28

Lumos545 έγραψε:παιδια το προβλημα λυθηκε .αφησα τα windows vista να κανουν αναζητηση στο δικτυο για να βρουν τον καταλληλοτερο για αυτα driver και βρηκαν και δουλεψε.
:o :o :o καλό και αυτό....και εγώ που νόμιζα ότι μια τέτοια διαδικασία,όπως η αναζήτηση κατάλληλων drivers από την Microsoft, δεν θα είχε ποτέ αίσιο τέλος... Μπράβο στη Microsoft... :)
Εικόνα
Right now, as you read this,
7 Million people are having SEX!
And you're on the computer!
omg...you must be a psycho....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες