Αντληση στοιχείων

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αντληση στοιχείων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 14 Φεβ 2008 16:41

Κατ' αρχάς την καλησπέρα μου σε όλους. Είμαι ολοκαίνουργιος στο forum, γι αυτό δείξτε κατανόηση.

Ωραία, αφού γνωριστήκαμε :D να σας πω το πρόβλημα μου.

Θέλω να φτιάξω μια σελίδα php που να παίρνει κάποια στοιχεία απο το yahoo! finance (τίποτα το παράνομο) και να τα εμφανίζει. Προφανώς δεν θέλω όλη τη σελίδα αλλά ένα συγκεκριμένο κομμάτι.
Χρησιμοποιώ την file_get_contents() αλλά όταν βάζω σαν παράμετρο να διαβάσει πάνω απο το 4000 character μου πετάει error (το οποίο όσο κι αν έψαξα δεν διορθώνεται) :cry:.

Δηλαδή: file_get_contents("http://finance.yahoo.com μπλα μπλα μπλα" , false , NULL , 3800, 170);.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδυάσω και την fseek() ώστε να αρχίζει να μετράει απο το 4000 και μετά;
Η αν μπορώ με κάποιο τρόπο να αποθηκεύσω σε αρχείο ή στην MySQL τα δεδομένα ώστε μετά να πάρω αυτά που με ενδιαφέρουν;

Υ.Γ. Χρησιμοποιώ την PHP 5.2.5 (αυτήν που υποτίθεται οτι έχει φτιάξει το stream does not support seeking in :roll: )

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Αντληση στοιχείων

Δημοσίευση από fafos » 14 Φεβ 2008 17:33

Mhpos einai provlhma timeout kai oxi xarakthron?

dokimase auto(prin to file_get_contents() )

Κώδικας: Επιλογή όλων

 ini_set('default_socket_timeout', 240); 

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αντληση στοιχείων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 15 Φεβ 2008 12:29

Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Το πρόβλημα παραμένει.
Καμμιά άλλη ιδέα;

Άβαταρ μέλους
Rapid-eraser
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 6851
Εγγραφή: 05 Απρ 2003 17:50
Τοποθεσία: Πειραιάς
Επικοινωνία:

Αντληση στοιχείων

Δημοσίευση από Rapid-eraser » 15 Φεβ 2008 12:55

Δοκίμασε να συν συνδεθείς στο remote host και να πάρεις δεδομένα μέσο curl. H file_get_contents δεν είναι σχεδιασμένη για να χρήση σε remote αρχεία εξού και τα προβλήματα που συναντάς.
Cu, Rapid-eraser, Tα αγαθά copies κτώνται.
Love is like oxygen, You get too much you get too high
Not enough and you're gonna die, Love gets you high

Apostolis_38
Δημοσιεύσεις: 1969
Εγγραφή: 14 Φεβ 2008 16:20
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αντληση στοιχείων

Δημοσίευση από Apostolis_38 » 15 Φεβ 2008 13:55

Χμμμμ!
Αν και δεν ξέρω πως δουλεύει η curl θα το ψάξω.
Ευχαριστώ για την ιδέα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες