βοήθεια σε flash

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 16 Φεβ 2008 20:22

για σας μια ερώτηση σας παρακαλώ θέλω σε flash πατώντας το μπουτόν να μου ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο html μα να μπορώ να ρυθμίζω διάστασης πχ 300 x 200 έχω αυτόν τον κωδικό μπορείτε να μου τον διορθώσετε ευχάριστο.


on (release) {

//Goto Webpage Behavior
getURL("http://www.stoudio5.mine.nu","_blank");
//End Behavior

}

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 16 Φεβ 2008 22:22

Παρακαλώ δώστε μου μια απάντηση είναι πολύ σημαντικό για μένα

Άβαταρ μέλους
Silverthan
Δημοσιεύσεις: 114
Εγγραφή: 13 Ιουν 2004 13:43
Τοποθεσία: McLaren Technology Center
Επικοινωνία:

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από Silverthan » 17 Φεβ 2008 08:55

Στο <head> της σελίδας σου θα βάλεις αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popup&#40;&#41; &#123;
window.open&#40;'http&#58;//www.stoudio5.mine.nu','','toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,
menubar=no,scrollbars=no,resizable=no,width=300,height=200,left=50,top=50'&#41;;
&#125;
</script>
Μπορείς να customize όπως θέλεις τις διάφορες επιλογές ( menubar, resizable κτλ) αντί γα no βάλε yes, και στο width κτλ νομίζω καταλαβαίνεις.


και στο button αυτό

Κώδικας: Επιλογή όλων

on &#40;release&#41; &#123; 
getURL&#40;"Javascript&#58;popup&#40;&#41;;"&#41;; 
&#125;

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 18 Φεβ 2008 03:43

Αγαπητέ φιλε γιασου έχω κάνει ακριβώς όπως μου τα έγραψες ζητω συγγνώμη μα δεν δουλεύει μήπως πρέπει να συμπληρώσω κάτι ακόμα είμαι πολύ ανίδεος στο flash μπορείς εάν δεν σου κάνει κόπο λίγο πιο αναλυτικά το φίλο που θέλω να ανοίγει popup λέγεται main έτι ακριβώς τα έχω κάνει σε μια σελίδα




<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function popup() {
window.open('main.htm','','toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,
menubar=no,scrollbars=no,resizable=no,width=300,height=200,left=50,top=50');
}
</script>




on (release) {
getURL("Javascript:popup();");
}

εδώ στο μπουτόν δεν θα γράψω τίποτα πχ το όνομα τις σελίδας που θα ανοίγει φυσικά το έχω δοκιμάσει και αυτό μα τίποτα μήπως δεν τα γράφω καλά

Άβαταρ μέλους
Silverthan
Δημοσιεύσεις: 114
Εγγραφή: 13 Ιουν 2004 13:43
Τοποθεσία: McLaren Technology Center
Επικοινωνία:

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από Silverthan » 18 Φεβ 2008 09:15

Μήπως έχεις το main.htm μέσα στο φάκελο html?
To movie είναι και αυτό εκεί?

Αν δεν είναι στον ίδιο φάκελο, βάλε html/main.htm αντί για main.htm

Επίσης, μήπως είναι main.html?

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 18 Φεβ 2008 11:13

φιλε Silverthan σε ευχάριστο που ασχολείσαι με το δικό μου πρόβλημα όχι τα έχω όλα μαζί μιας και κάνω δικιμες μα δεν κάνει τίποτα και ας πατάω το μπουτόν...βρήκα και έναν άλλο κωδικό που ήτανε gratis στο δίκτυο και με αυτόν τίποτα ρε μήπως είμαι χαζός τον αντίγραφο να τον dis και βοηθάμε εάν μπορείς


on (release) {
//customize the window that gets opened
// 0 equals NO.
// 1 equals YES.
address = "main.htm";
target_winName = "www.stoudio5.mine";
width = 400;
height = 300;
toolbar = 0;
location = 0;
directories = 0;
status = 0;
menubar = 0;
scrollbars = 1;
resizable = 0;
//sends data back to the function
openWinCentre(address, target_winName, width, height, toolbar, location, directories, status, menubar, scrollbars, resizable);
}

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 18 Φεβ 2008 11:47

Αγαπητέ φιλε για να μην σε κουράζω πολύ θα σου πω περιληπτικά τι θέλω να κάνω θα κάνω περίπου ένα μενού με 5 η 6 κουμπιά σε flash μα να ανοίγουν popup html σελίδα σε διάστασης που θέλω εγώ...αυτό που είπες με htm η html το έχω δοκιμάσει ..
εσύ μπορείς να κανεις κάτι τέτοιο και να μου δόσης τους κωδικούς γιατί εγώ μπερδεύομαι το ξέρω είναι κουραστικό να σε ζαλίζει ένας ανίδεος για κάτι που είναι τόσο εύκολο για σένα μα τι να κάνω όλη μέρα κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά.
μιας και έχω αναπηρική σύνταξη δεν δουλεύω και έτσι περνάει η μέρα μου σε ευχάριστο εκ τον προτερων από σουηδία βασίλης

Άβαταρ μέλους
Silverthan
Δημοσιεύσεις: 114
Εγγραφή: 13 Ιουν 2004 13:43
Τοποθεσία: McLaren Technology Center
Επικοινωνία:

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από Silverthan » 18 Φεβ 2008 15:30

Βασίλη μη νομίζεις πως έχεις να κάνεις και με κανένα flash expert...

Επειδή πνίγομαι μέχρι αύριο το μεσημέρι, θα στο φτιάξω αύριο το απόγευμα.

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από Garakatsamol » 18 Φεβ 2008 19:42

Βασίλη, εγώ χρησιμοποιώ συνήθως αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

on&#40;release&#41; &#123;
	getURL&#40;"javascript&#58;NewWindow=window.open&#40; 'index.html', 'myWindow', 'width=800, height=700, left=100, top=100, toolbar=No, adress=No, location=No, scrollbars=Yes, status=No, resizable=No, fullscreen=No'&#41;; NewWindow.focus&#40;&#41;; void&#40;0&#41;;"&#41;;
Πρέπει να προσέξεις ότι τοπικά δε δουλευει, πρέπει να το ανεβάσεις σε server (ή να έχεις εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου). Ίσως αυτό να ήταν και το πρόβλημά σου με τις προηγούμενες απόπειρες :wink:

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 19 Φεβ 2008 00:06

για σας και πάλι eeeeeee τα κατάφερα επιτέλους ο βρήκα σε ένα σουηδικό βιβλίο για flash κάτι πολύ καλο φυσικά μου άνοιξε τα ματια ο Garakatsamol
και το άνοιξα στον server μου πάντως σας ευχάριστο για την βοήθεια αυτόν τον κωδικό βρήκα εάν τον θέλετε και σας είναι χρήσιμος δείτε και πως δουλεύει φυσικά είναι κάτι που ήδη θα το ξέρετε μα δεν έχει σημασία ίσος το θέλει κάποιος άλλος

http://www.stoudio5.mine.nu/html/flaa/menu1.html




on (release) {
getURL ("javascript:NewWindow=window.open('pop1.html','newWin','width=200,height=100,left=2,top=100,toolbar=No,location=No,scrollbars=No,status=No,resizable=No,fullscreen=No'); NewWindow.focus(); setTimeout('NewWindow.resizeTo(300,200)',1000); void(0);");
}

............................................
on (release) {
getURL ("javascript:NewWindow.close(); void(0);");
}

Άβαταρ μέλους
Garakatsamol
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 919
Εγγραφή: 08 Μάιος 2007 00:27

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από Garakatsamol » 19 Φεβ 2008 02:32

Χαίρομαι που βοήθησα :)
Επίσης αν θες ρίξε μια ματιά εδώ για να το κάνεις να βγαίνει στο κέντρο της σελίδας

http://www.kirupa.com/developer/flash8/ ... window.htm

Άβαταρ μέλους
vasilij
Δημοσιεύσεις: 62
Εγγραφή: 18 Δεκ 2005 14:54
Τοποθεσία: sweden

βοήθεια σε flash

Δημοσίευση από vasilij » 19 Φεβ 2008 09:31

Νάσε καλά φιλε μου να σου πω αυτό δεν με απασχολεί γιατί το ρυθμίζω από το flash. δεν με βολεύει να σου πω στην μέση με αυτό που θέλω να κάνω. τώρα ψάχνω στο βιβλίο κωδικούς να δώσω κίνηση στα μπουτόν που θα βάλω..και ξέρεις είχα σκάσει γιατί δεν δουλεύει έλεγα αφού τα κάνω όπως γραφή το βιβλίο καλή η βοήθεια σου :kaloe:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες