Ερώτηση περί script.

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από takis1985 » 19 Φεβ 2008 08:09

Γεια χαρά.
Πώς μπορώ να βάλω μια εικόνα ή κάτι άλλο,
όπως έχει η παρακάτω σελίδα τις διαφιμήσεις google στα δεξιά, όπου όταν κάνεις scroll κατεβένουν ή αναιβένουν.
http://www.emprosnet.gr

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από vassilism » 19 Φεβ 2008 18:23

Γίνετε με JavaScript.
Κοίτα λίγο εδώ:
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/logo.htm

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από manolism » 19 Φεβ 2008 18:35

Το συγκεκριμένο με τις διαφημίσεις είναι σαν να μου λέει συνεχώς "πάτα με πάτα με μπας και πάρω κάνα φράγκο". :P

Κλείσιμο κατευθείαν :crash:

Άβαταρ μέλους
KGP
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 5857
Εγγραφή: 18 Ιούλ 2002 01:50
Τοποθεσία: Mr Wonderful

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από KGP » 19 Φεβ 2008 19:07

nomizo oti einai against the ToS

check it out!!!
*Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι...χάνεις πολύτιμο χρόνο!
*"The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don't have it." -George Bernard Shaw (1856-1950)
*The purpose of argument should not be victory, but progress.

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από takis1985 » 19 Φεβ 2008 20:57

lunarmedia έγραψε:Το συγκεκριμένο με τις διαφημίσεις είναι σαν να μου λέει συνεχώς "πάτα με πάτα με μπας και πάρω κάνα φράγκο". :P

Κλείσιμο κατευθείαν :crash:
Εγώ απλά το είπα σαν παράδειγμα άλωστα είναι ένα ρετρό εφε.
Έγω θέλω να βάλω ένα linl με το Live Help στη σελίδα μου.
Βασικά το ότι αυτοί βάλαν τα διαφιμιστικά του γουγλη εκεί ούτε εμένα μου άρεσε.

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από fiskilis » 20 Φεβ 2008 10:00

εγω παντως το εβαλα στην σελιδα μου
δες το εδω http://www.easyclicks.gr/index.php?id=home

και αν ειναι αυτο που θελεις μπορω να κανω εδω ποστ τον κωδικα

και δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα διπλασιαστικαν οι εισπραξεις απο το ενλογω site απο adsense !!

Άβαταρ μέλους
takis1985
Δημοσιεύσεις: 1206
Εγγραφή: 17 Μάιος 2001 03:00
Τοποθεσία: lesvos
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από takis1985 » 21 Φεβ 2008 05:53

fiskilis έγραψε:εγω παντως το εβαλα στην σελιδα μου
δες το εδω http://www.easyclicks.gr/index.php?id=home

και αν ειναι αυτο που θελεις μπορω να κανω εδω ποστ τον κωδικα

και δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα διπλασιαστικαν οι εισπραξεις απο το ενλογω site απο adsense !!
Οκ εάν μπορείς στείλε τον κώδικα εδώ.
Σε ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
manolism
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 6652
Εγγραφή: 25 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: Wild West
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από manolism » 21 Φεβ 2008 09:26

fiskilis έγραψε:εγω παντως το εβαλα στην σελιδα μου
δες το εδω http://www.easyclicks.gr/index.php?id=home
Άγγελε στην σελίδα σου συμβαίνει το εξής.

Στον ΙΕ6 εμφανίζεται κανονικά. Η σελίδα σου είναι τοποθετημένη στο αριστερό άκρο και οι διαφημίσεις πέφτουν έξω δεξιά.

Στον FF και Opera όμως η σελίδα σου είναι στην μέση και οι διαφημίσεις πέφτουν μέσα στο περιεχόμενο της σελίδας.

Για τσεκαρέ το.
Συνημμένα
1.gif

Άβαταρ μέλους
fiskilis
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 14093
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2003 22:44
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

Ερώτηση περί script.

Δημοσίευση από fiskilis » 21 Φεβ 2008 09:36

ok lunarmedia θα το τσεκαρω να το δω τι παιζει
αλλα για πες μου τι αναλυση εχεις ?

Κώδικας: Επιλογή όλων

<div id="point1" STYLE="width&#58;200px; height&#58;200px; position&#58;absolute; left&#58;50px; top&#58;50px; z-index&#58;1; visibility&#58;visible;">
<!--Please delete this table and insert into your html elements-->


εδω μεσα βαζεις το περιεχωμενο που θες να εμφανιζεται , κωδικας , λινκ , εικονες 


<!--End of the customizable area, please do not delete div the tag -->
</div>


<script LANGUAGE="JavaScript1.2">

/*
Floating image II &#40;up down&#41;- Bruce Anderson &#40;http&#58;//appletlib.tripod.com&#41;
Submitted to Dynamicdrive.com to feature script in archive
Modified by DD for script to function in NS6
For 100's of FREE DHTML scripts, Visit http&#58;//www.dynamicdrive.com
*/

var XX=00; // X position of the scrolling objects
var xstep=1;
var delay_time=60;

//Begin of the unchangable area, please do not modify this area
var YY=0;  
var ch=0;
var oh=0;
var yon=0;

var ns4=document.layers?1&#58;0
var ie=document.all?1&#58;0
var ns6=document.getElementById&&!document.all?1&#58;0

if&#40;ie&#41;&#123;
YY=document.body.clientHeight;
point1.style.top=YY;
&#125;
else if &#40;ns4&#41;&#123;
YY=window.innerHeight;
document.point1.pageY=YY;
document.point1.visibility="hidden";
&#125;
else if &#40;ns6&#41;&#123;
YY=window.innerHeight
document.getElementById&#40;'point1'&#41;.style.top=YY
&#125;


function reloc1&#40;&#41;
&#123;

if&#40;yon==0&#41;&#123;YY=YY-xstep;&#125;
else&#123;YY=YY+xstep;&#125;
if &#40;ie&#41;&#123;
ch=document.body.clientHeight;
oh=point1.offsetHeight;
&#125;
else if &#40;ns4&#41;&#123;
ch=window.innerHeight;
oh=document.point1.clip.height;
&#125;
else if &#40;ns6&#41;&#123;
ch=window.innerHeight
oh=document.getElementById&#40;"point1"&#41;.offsetHeight
&#125;
		
if&#40;YY<0&#41;&#123;yon=1;YY=0;&#125;
if&#40;YY>=&#40;ch-oh&#41;&#41;&#123;yon=0;YY=&#40;ch-oh&#41;;&#125;
if&#40;ie&#41;&#123;
point1.style.left=XX;
point1.style.top=YY+document.body.scrollTop;
&#125;
else if &#40;ns4&#41;&#123;
document.point1.pageX=XX;
document.point1.pageY=YY+window.pageYOffset;
&#125;
else if &#40;ns6&#41;&#123;
document.getElementById&#40;"point1"&#41;.style.left=XX
document.getElementById&#40;"point1"&#41;.style.top=YY+window.pageYOffset
&#125;

&#125;

function onad&#40;&#41;
&#123;
if&#40;ns4&#41;
document.point1.visibility="visible";
loopfunc&#40;&#41;;
&#125;
function loopfunc&#40;&#41;
&#123;
reloc1&#40;&#41;;
setTimeout&#40;'loopfunc&#40;&#41;',delay_time&#41;;
&#125;

if &#40;ie||ns4||ns6&#41;
window.onload=onad

</script>&#91;quote&#93;&#91;/quote&#93;



Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης