include & IE6

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

include & IE6

Δημοσίευση από Stadem » 26 Φεβ 2008 12:32

Παρατήρησα ότι όταν κάνω από μία σελίδα index.php
require("page2.php"); και στο
page2 κάνω echo "test";
παρατηρώ ότι στον IE6 μου αφήνει μια γραμμή στην κορυφή, (σε ΙΕ7 Safari & FF δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα) δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.
Τα αρχεία τα έχω σε UTF-8 και χρησιμοποιώ το notepad++.
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

include & IE6

Δημοσίευση από Stadem » 26 Φεβ 2008 23:55

Μία λύση που βρήκα είναι να κάνω το αρχείο μου ANSI as UTF8 και διορθώθηκε το πρόβλημα.
Το notepad++ δεν έχει την δυνατότητα αλλαγή της κωδικοποίησης μόνο UTF8 ή ANSI.
Οπότε αν παρουσιαστεί σε άλλων το ίδιο να το ανοίξει με το dreamweaver και να αλλάξει κωδικοποίηση.
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

FreeZ
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: 14 Δεκ 2008 11:58

include & IE6

Δημοσίευση από FreeZ » 23 Ιούλ 2009 17:11

UTF-8 BOM

εκτως απο τις πολλες λυσεις, για τη συγκεκριμενη περιπτωση μια ακομα ειναι να μην κανεις χρηση editor της ms επειδη για δικο της λογο η ms προσθετει των χαρακτηρα γνωστο σαν BOM στην αρχη καθε αρχειου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες