Bandwidth

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
Kanonieris
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 01 Απρ 2005 11:30
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Bandwidth

Δημοσίευση από Kanonieris » 27 Φεβ 2008 15:42

Επειδή έχω ένα πρόγραμμα με μία βάση την οποία χρησιμοποιούν πελάτες απο άλλους servers με αποτέλεσμα να μου τρώνε το Bandwidth στο δικο μου server θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος ένα πρόγραμμα το οποίο να βλέπει ποιός χρησιμοποιεί το Bandwidth της σελίδας καθώς και να μπορώ να βάζω όρια σε επισκεψιμότητα απο συγκεκριμένα sites.
Είναι δυνατόν αυτό να γίνει στην php?
Αν ναι, υπάρχει κάποιο έτοιμο πρόγραμμα?, γιατί δεν έχω βρεί
Αν υπαρχεί τρόπος τότε πείτε μου κάποιο tutorial/fuctions/συμβουλές ώστε να το φτάξω μόνος μου

ευχαριστώ παιδιά

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Bandwidth

Δημοσίευση από soteres2002 » 27 Φεβ 2008 17:05

to problima sou den afora tin PHP, apo tin apopsi oti den boreis na elegxeis tin kinisi dedomenon ek ton proteron me PHP. mia lisi einai na ginei sto OS meso firewall i parakolouthisi kathos kai i katanomi tou bandwidth, i akoma kai apo ton webserver sou (px o Apache exei bandwidth distribution dianatotites me to cband, to iptables exei built-in analoges dinatotites). kai se windows akoma me to netlimiter nomizo boreis na liseis to problima sou, xoris na to gnorizo to programma.

Kanonieris
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 01 Απρ 2005 11:30
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Bandwidth

Δημοσίευση από Kanonieris » 28 Φεβ 2008 10:13

κατ άρχας σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου,
βασικά θέλω ένα πρόγραμμα το οποίο να κάνει αυτά που προανέφερα σε webserver και όχι στο δικο μου Pc.Το cband/iptables τι είναι ?

Ευχαριστώ και πάλι ;)

Άβαταρ μέλους
CyberCr33p
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 3194
Εγγραφή: 06 Νοέμ 1999 01:00
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Bandwidth

Δημοσίευση από CyberCr33p » 28 Φεβ 2008 13:27

Εάν θέλεις να το κάνεις συγκεκριμένα για όσους σου τραβάνε bandwidth από συγκεκριμένα sites νομίζω δεν γίνεται με τον apache. Εναλλακτική λύση είναι να το κάνεις με τον lighttpd:

http://trac.lighttpd.net/trac/wiki/Docs ... ficShaping

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
header&#40;"X-LIGHTTPD-KBytes-per-second&#58; 50"&#41;;
header&#40;"X-Sendfile&#58; /path/to/file"&#41;;
?>

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Bandwidth

Δημοσίευση από soteres2002 » 28 Φεβ 2008 15:16

cybercreep ginetai ston apache me to mod_cband gia akrivos ton idio skopo pou les, opos eixa pei kai pio prin. deite edo gia perissoteres plirofories: http://www.bgevolution.com/blog/index.p ... mod-cband/ .

oson afora ti einai to iptables: einai firewall pou leitourgei se epipedo pirina gia to Linux. meso autou kai me ti xrisi eidikon epektaseon (auto sxetika me to arxiko erotima sou), boreis na oriseis to pos tha katanemetai to bandwidth (me foveres dinatotites parametropoiisis) se diafourous hosts entos i ektos tou diktiou sou. anefera 2 liseis, kai prosopika ipostirizo to iptables an exeis diko sou Unix/Linux mihanima kai eisai root, dioti einai pio apotelesmatiki texniki na analambanei to idio to leitourgiko pou kai poso bandwidth tha katanalonetai para na ginetai auto sto epipedo enos webserver pou den einai tpt allo para mia userspace efarmogi. Gia windows antistoixa, boreis na xrisimopoiiseis to analogo logismiko.

kanonieris, lithike i aporia sou?

Kanonieris
Δημοσιεύσεις: 61
Εγγραφή: 01 Απρ 2005 11:30
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Bandwidth

Δημοσίευση από Kanonieris » 29 Φεβ 2008 12:57

Ευχαριστώ παιδιά, θα το κοιταξω και είμαι σίγουρος πως βγάλω άκρη με τα δεδομένα που πήρα :wink:

Άβαταρ μέλους
soteres2002
S. & H. Moderator
Δημοσιεύσεις: 1524
Εγγραφή: 05 Μαρ 2004 22:17
Τοποθεσία: Ιωάννινα

Bandwidth

Δημοσίευση από soteres2002 » 29 Φεβ 2008 16:06

kanonieri, an o server sou einai linux i unix genikotera, des an iparxoun etoima binaries apo tin dianomi sou giati me compilation den ksero an bgaleis akri (gia tis perissoteres gnostes dianomes DEB kai RPM based pantos iparxoun etoima binaries).

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες