windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Από που να ξεκινήσω; Που θα βρω; κ.α. γενικές ερωτήσεις για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
JIMVAS
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 27 Δεκ 2007 11:30
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΗΛΙΟ www.infrareds.eu
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από JIMVAS » 12 Μαρ 2008 17:07

:-? Σας χαιρετώ.
Προσπάθησα να δω όσο περισσότερες ενότητες αλλά είναι τόσες πολλές που μου είναι κουραστικό να τις δω όλες, μην τυχόν το θέμα που έχω βάλει υπάρχει σε κάποια άλλη ενότητα. Σε περίπτωση που υπάρχει τότε ο admin ας το διορθώσει.
Θέλω να ρωτήσω με πιο τρόπο μπορώ να βάλω στην αρχική σελίδα του site μου να φαίνεται μαζί με όλα τα υπόλοιπα π.χ. κείμενα – φώτο η μπάρα του windows media player έτσι ώστε όταν μπαίνει κάποιος επισκέπτης στην σελίδα μου αυτομάτως να ακούει κάποιο mp3 κομμάτι που θα έχω βάλει εγώ ή ένα λίνκ κάποιου ιντερνετικού ραδιοφωνικού σταθμού, δηλαδή μέσω radiostreaming π.χ. http://www.tositemou.gr:8000

η και να μην φαίνεται καθόλου η μπάρα του win media player δεν με πειράζει.
Να σημειώσω ότι η μουσική να σταματά μόνο όταν ο επισκέπτης φύγει εντελώς
από το site.

Ευχαριστώ…
http://www.oncar.gr
http://www.e-shopcar.com
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JIMVAS την 14 Αύγ 2008 16:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από vassilism » 12 Μαρ 2008 21:37

Βάλε αυτόν τον κώδικα στο body της σελίδας σου και παίξε με τιμές 0 και 1 στα value για να το διαμορφώσεις όπως θέλεις.

Κώδικας: Επιλογή όλων

<object classid="clsid&#58;6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1"> 
<param name="URL" ref value="edo to mp3.mp3"> 
<param name="rate" value="1"> 
<param name="balance" value="0"> 
<param name="currentPosition" value="0"> 
<param name="defaultFrame" value> 
<param name="playCount" value="1"> 
<param name="autoStart" value="-1"> 
<param name="currentMarker" value="0"> 
<param name="invokeURLs" value="-1"> 
<param name="baseURL" value> 
<param name="volume" value="50"> 
<param name="mute" value="0"> 
<param name="uiMode" value="full"> 
<param name="stretchToFit" value="0"> 
<param name="windowlessVideo" value="0"> 
<param name="enabled" value="-1"> 
<param name="enableContextMenu" value="-1"> 
<param name="fullScreen" value="0"> 
<param name="SAMIStyle" value="1"> 
<param name="SAMILang" value> 
<param name="SAMIFilename" value> 
<param name="captioningID" value> 
<param name="enableErrorDialogs" value="0"> 
<param name="_cx" value="6482"> 
<param name="_cy" value="6350"> 
</object>

Άβαταρ μέλους
JIMVAS
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 27 Δεκ 2007 11:30
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΗΛΙΟ www.infrareds.eu
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από JIMVAS » 13 Μαρ 2008 14:50

vassilism
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, να είσαι καλά. Αλλά... επειδή δεν είμαι καλός σε αυτά πες μου σε παρακαλώ πολύ τη είναι το body ?
Όλοι αυτή την εντολή πρέπει να την βάλω σε ένα πλαίσιο κειμένου ώστε να μπορώ να την τοποθετήσω σε οποιοδήποτε σημείο της σελίδας μου ή κάνω λάθος και χρειάζεται άλλος τρόπος?
Tέλος σημείωσε μου σε παρακαλώ πολύ το σημείο όπου μπορώ να βάλω το π.χ. το http://www.sitemou.gr:8000 για radiostreaming ?
Το mp3 τι είδα οκ.
Σε ευχαριστώ πολύ !!!

Άβαταρ μέλους
vassilism
Δημοσιεύσεις: 1950
Εγγραφή: 17 Μαρ 2007 14:47
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από vassilism » 13 Μαρ 2008 16:44

Βλέπω δεν ξέρεις ούτε τα βασικά.
Μια html σελίδα συντάσσετε ως εξής:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
</body>
</html>
Εδώ βάζω τον κώδικα που σου έδωσα στο body:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<html>
<head>
<title></title>
</head>
<body>
<object classid="clsid&#58;6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1"> 
<param name="URL" ref value="edo to mp3.mp3"> 
<param name="rate" value="1"> 
<param name="balance" value="0"> 
<param name="currentPosition" value="0"> 
<param name="defaultFrame" value> 
<param name="playCount" value="1"> 
<param name="autoStart" value="-1"> 
<param name="currentMarker" value="0"> 
<param name="invokeURLs" value="-1"> 
<param name="baseURL" value> 
<param name="volume" value="50"> 
<param name="mute" value="0"> 
<param name="uiMode" value="full"> 
<param name="stretchToFit" value="0"> 
<param name="windowlessVideo" value="0"> 
<param name="enabled" value="-1"> 
<param name="enableContextMenu" value="-1"> 
<param name="fullScreen" value="0"> 
<param name="SAMIStyle" value="1"> 
<param name="SAMILang" value> 
<param name="SAMIFilename" value> 
<param name="captioningID" value> 
<param name="enableErrorDialogs" value="0"> 
<param name="_cx" value="6482"> 
<param name="_cy" value="6350"> 
</object>
</body>
</html>
JIMVAS έγραψε:Tέλος σημείωσε μου σε παρακαλώ πολύ το σημείο όπου μπορώ να βάλω το π.χ. το http://www.sitemou.gr:8000 για radiostreaming ?
Εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να κάνεις :think:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 13 Μαρ 2008 17:29

Thelei na kanei load, mesa sto WMP to site pou kanei embered, gia na mporei na kanei live to stream, anti na iparxei arxeio gia na to kanei DL :P


Άβαταρ μέλους
JIMVAS
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 27 Δεκ 2007 11:30
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΗΛΙΟ www.infrareds.eu
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από JIMVAS » 14 Μαρ 2008 12:42

:) Ναι Basilakisweb με καταλαβες αυτο ακριβος θελω να κανω, εαν στη θεση του mp3 βάλω π.χ. http://www.tositemou.gr:8000 θα δουλέψει ? :cry:

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Μαρ 2008 12:50

Kai giati den to dokimazeis :) Sto parelthon eixa kanei kati paromoio, alla me video. O kwdikas itane etsi

Κώδικας: Επιλογή όλων

<!--- BEGIN PLAYER --->
<object ID="MediaPlayer" WIDTH="320" HEIGHT="270" CLASSID="CLSID&#58;22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject" CODEBASE="http&#58;//activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112">

<param name="autoStart" value="True">
<param name="filename" value="http&#58;//basilis.no-ip.net&#58;1121">
<param NAME="ShowControls" VALUE="False">
<param NAME="ShowStatusBar" VALUE="False">
<embed TYPE="application/x-mplayer2" SRC="basilis.no-ip.net&#58;1121" NAME="MediaPlayer" WIDTH="320" HEIGHT="270" autostart="1" showcontrols="0"></embed></object>
<!--- end PLAYER --->
Dokimase na alakseis tis IP me tis dikies sou, isws (poli logiko) na leitourgei kai me musica ;)

Άβαταρ μέλους
JIMVAS
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 27 Δεκ 2007 11:30
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΗΛΙΟ www.infrareds.eu
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από JIMVAS » 14 Μαρ 2008 14:09

:D Παιδιά βρήκα την παρακάτω εντολή:
<OBJECT id=MediaPlayer
codeBase=http://activex.microsoft.com/activex/co ... 6,4,7,1112
type=application/x-oleobject height=50
standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..."
width="430" classid=CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95>
<PARAM NAME="FileName" VALUE="http://www.tositemou.gr:8000/">
<PARAM NAME="ShowControls" VALUE="1">
<PARAM NAME="ShowDisplay" VALUE="0">
<PARAM NAME="ShowStatusBar" VALUE="1">
<PARAM NAME="AutoSize" VALUE="1">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/window ... oads.aspx/"
filename='http://www.tositemou.gr:8000/'
src='http://www.tositemou.gr:8000/' showcontrols="1"
showdisplay="0" showstatusbar="1" width="430"
height="50">
</embed>
</OBJECT>
</div>

Αυτο μπορει να δουλεψει η ειναι μαπα !!!
Αν ναι, τοτε ποια η διαφορά απο το προηγουμενο ?
Ευχαριστώ !!!

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Μαρ 2008 14:37

Man, dokimase afto p sou exw dwsei.

Άβαταρ μέλους
JIMVAS
Δημοσιεύσεις: 25
Εγγραφή: 27 Δεκ 2007 11:30
Τοποθεσία: ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΗΛΙΟ www.infrareds.eu
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από JIMVAS » 14 Μαρ 2008 14:59

οκ Basilakisweb θα το δοκιμάσω να δω.
Δοκίμασα το http://www.phpbb4u.gr αλλά δεν δουλέβει.
Δημήτρης
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

windows media player Σε αρχική domain σελίδα

Δημοσίευση από Basilakis » 14 Μαρ 2008 16:04

Yea alazw server twra :) Aplws para poli douleia me ena site p doulevw gia emena, na exw kati na paizw kai egw re aderfe :P

Sintoma tha einai ksana panw.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικές ερωτήσεις κατασκευής ιστοσελίδων”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες