Include in php

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
marina73
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Μαρ 2008 16:43

Include in php

Δημοσίευση από marina73 » 25 Μαρ 2008 19:35

ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ PHP ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ INCLUDE HTML FILE ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ INCLUDE ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ HTML ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ PHP
ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Include in php

Δημοσίευση από Basilakis » 25 Μαρ 2008 20:49

Κώδικας: Επιλογή όλων

<php include&#40;"file.php"&#41;; ?>

Άβαταρ μέλους
Pavel
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: 08 Αύγ 2003 00:05
Τοποθεσία: UK

Include in php

Δημοσίευση από Pavel » 25 Μαρ 2008 20:58

Basilakisweb έγραψε:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php include&#40;"file.php"&#41;; ?>

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Include in php

Δημοσίευση από fafos » 25 Μαρ 2008 21:44

Mallon ennoei na kanei fetch tmhma ths selidas kai oxi include olh thn selida..

to parakato paradeigma "arpazei" to mhnyma pou exeis steilei kai emfanizei mono auto stis selides mas:

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php

$theLocation="http&#58;//www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=35405"; // to url pou tha kanoume fetch  

$startingpoint = '<td colspan="2"><span class="postbody">'; //html elements pou tha arxizei to fetch
$endingpoint = '</span><span class="postbody">'; //html elements pou tha teleionei to fetch



set_time_limit&#40;600&#41;;

preg_match&#40;"/^&#40;https?&#58;\/\/&#41;?&#40;&#91;^\/&#93;*&#41;&#40;.*&#41;/i", "$theLocation", $matches&#41;;
$theDomain = "http&#58;//" . $matches&#91;2&#93;;
$page = $matches&#91;3&#93;;

$fd = fopen&#40;$theDomain.$page, "r"&#41;;  
$value = "";
while&#40;!feof&#40;$fd&#41;&#41;&#123;
	$value .= fread&#40;$fd, 4096&#41;;	
&#125;
fclose&#40;$fd&#41;;
$start= strpos&#40;$value, "$startingpoint"&#41;;  
$finish= strpos&#40;$value, "$endingpoint"&#41;;  
$length= $finish-$start;
$value=substr&#40;$value, $start, $length&#41;;
// end "don't touch this part"






$value = eregi_replace&#40; "$startingpoint", "", $value &#41;; 

 

$FinalOutput = preg_replace&#40;"/&#40;href=\"?&#41;&#40;\/&#91;^\"\/&#93;+&#41;/", "\\1" . $theDomain . "\\2", $value&#41;;


echo $FinalOutput; //emfanish tou kodika sthn istoselida mas

flush &#40;&#41;; //force 

?>

ta shmantika settings einai auta:
$theLocation="http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=35405"; // to url pou tha kanoume fetch

$startingpoint = '<td colspan="2"><span class="postbody">'; //html elements pou tha arxizei to fetch
$endingpoint = '</span><span class="postbody">'; //html elements pou tha teleionei to fetch

aplos vlepeis ton html kodika ths selidas pou theleis na apomonoseis to tmhma ths kai orizeis arxh kai telos ta elements pou to perikleioun, p.x.:


<span class="postbody">ΓΕΙΑ ΣΑΣ
<br />
ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ PHP ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ INCLUDE HTML FILE ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ INCLUDE ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ HTML ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ PHP
<br />
ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;
<br />
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ</span><span class="postbody">


o server prepei na exei thn fopen() ON gia na doulepsei to scriptaki..

marina73
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Μαρ 2008 16:43

Include in php

Δημοσίευση από marina73 » 25 Μαρ 2008 22:26

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΚΡΙΠΤ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑ LINK ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ <span class="postbodya"> ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΛ ΠΑΤΑΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ...MORE
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Include in php

Δημοσίευση από fafos » 25 Μαρ 2008 23:08

marina73 έγραψε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΣΚΡΙΠΤ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΥΠΟΛΛΟΙΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑ LINK ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ <span class="postbodya"> ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΛ ΠΑΤΑΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ...MORE
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ
an enoeis na emfanizetai xoris na ananeonetai h selida tha prepei na xrhsimopoihseis ajax.. (oxi gia ta tzamia :D )

marina73
Δημοσιεύσεις: 30
Εγγραφή: 20 Μαρ 2008 16:43

Include in php

Δημοσίευση από marina73 » 26 Μαρ 2008 08:47

ΕΧΩ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ AJAX ΜΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΑΝΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ CHARACTERSET ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΡΙΠΤΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άβαταρ μέλους
fafos
Script Master
Δημοσιεύσεις: 6231
Εγγραφή: 30 Νοέμ 2004 03:09

Include in php

Δημοσίευση από fafos » 26 Μαρ 2008 15:00

marina73 έγραψε:ΕΧΩ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΙ AJAX ΜΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΑΝΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ CHARACTERSET ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΡΙΠΤΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
To problhma me ta Ellhnika lynetai eukola.. sto php script pou kalei h ajax vazeis enan header sthn arxh me to Ellhniko encoding:

Κώδικας: Επιλογή όλων

header&#40;'content-type&#58; text/html; charset=iso-8859-7'&#41;;

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες