Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Προβλήματα που αντιμετωπίζουμε χρησιμοποιώντας τα Windows και τα προγράμματά τους. Νέα & ειδήσεις.

Συντονιστές: Super-Moderators, Software & Hardware Moderators

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από deninho » 29 Μαρ 2008 15:17

α. Τι σχέση έχουν τα γραφικά με τα updates?

β. Δεν βγάζει updates & patches η MS, την βρίζετε. Βγάζει updates & patches η MS την ξαναβρίζετε. Είναι προφανές ότι υπάρχει πρόβλημα εδώ, και δεν είναι της MS :P

γ. Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει στα Windows, η άχρηστη η MS με τα τρύπια τα λειτουργικά της κλπ Σου βάζει μια λειτουργία αντίστοιχη με το sudo του UNIX, πάλι τη βρίζετε, γτ σας δυσκολεύει. Ισχύει το ίδιο συμπέρασμα με παραπάνω

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από GeoStuff » 29 Μαρ 2008 15:43

.::MarioTheBest::. έγραψε:Εμενα με είχαν τρελάνει με τα καθημερινά update τους
Κλείσε το automatic update
.::MarioTheBest::. έγραψε:έχουν πάρα πολλά γραφικά


Σε αντίθεση με το πολυαγαπημένο σου Leopard που δεν έχει ούτε ένα?

Κλείσε τα γραφικά...
.::MarioTheBest::. έγραψε:καθώς και για να κάνω κάτι μου ζήταει συνέχεια για πιστωποιητικά και τέτοια.
Μπορείς να απενεργοποιήσεις ακόμα και αυτό...

Ποιά έκδοση Vista έχεις αγοράσει?
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από Stathis » 29 Μαρ 2008 19:05

Την ultimate με το κατάλληλο σπαστηρι ;

ΤΟ UAC απενεργοποιείται , τα updates μπορείς να τα κάνεις επιλεκτικα και χειροκινητα ( rings a bell?) Τι αλλο θες;

Μαλλον το πρόβλημα σου δεν είναι τα βιστα αυτουσια , αλλα το να μην ξερεις πως να τα φερεις εσύ στα μέτρα σου.

Άβαταρ μέλους
Basilakis
PHP Moderator
Δημοσιεύσεις: 8574
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2003 13:03
Τοποθεσία: Womans' Brain
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από Basilakis » 29 Μαρ 2008 19:41

Stathis έγραψε: Μαλλον το πρόβλημα σου δεν είναι τα βιστα αυτουσια , αλλα το να μην ξερεις πως να τα φερεις εσύ στα μέτρα σου.
++

Mporw na exw oti xreiazomai kai na gkriniazw oso thelw? :kaloe: :hammer: :hammer: :hammer:

Άβαταρ μέλους
supernet
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: 22 Μαρ 2001 01:00
Τοποθεσία: Thessaloniki

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από supernet » 29 Μαρ 2008 22:30

Stathis έγραψε:ΤΟ UAC απενεργοποιείται
ΠΩΣ.........? :think:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από deninho » 30 Μαρ 2008 00:06

Επιλέξτε Start - Control Panel

User Accounts and Family Safety (Τον τίτλο με τα πράσινα γράμματα)

User Accounts (Τον τίτλο με τα πράσινα γράμματα)

Turn User Account Control On or Off


από εδώ

Άβαταρ μέλους
supernet
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: 22 Μαρ 2001 01:00
Τοποθεσία: Thessaloniki

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από supernet » 30 Μαρ 2008 00:20

Ευχαριστώ deninho. Μου χε σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα! :lol:

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από deninho » 30 Μαρ 2008 00:51

αν προσέξεις, στο λινκ που σου έδωσα, λέει ότι πρέπει να το έχεις βγάλει από την αρχή, αλλιώς μπορεί να σου παρουσιάσει άλλα προβλήματα

Άβαταρ μέλους
Stathis
Photography Moderator
Δημοσιεύσεις: 4841
Εγγραφή: 23 Απρ 2005 21:03
Τοποθεσία: http://127.0.0.0
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από Stathis » 30 Μαρ 2008 01:20

Όπως σε κάποια προγραμματα να καταληξουν να μην ανοιγουν.
Αυτο το έκανα σε ένα λαπτοπ συγγενικου προσώππου και επειτα το προγραμμα δεν ανοιγε μέχρι να το ξαναενεργοποιησω.

mariosal
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 1473
Εγγραφή: 09 Νοέμ 2007 23:55

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από mariosal » 30 Μαρ 2008 11:02

Ποτέ Ultimate! Μίλησα εγώ για σπαστίρι; Home Edition. Τα έχω βγάλει εδώ και καιρό.

Άβαταρ μέλους
GeoStuff
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 7496
Εγγραφή: 16 Νοέμ 2005 03:12
Τοποθεσία: Στα αλατορυχεία της Ζουαζιλάνδης...

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από GeoStuff » 30 Μαρ 2008 11:58

Και στα Home Edition σε ρωτάει για να κάνεις αλλαγές???

Εμένα δεν με έχει ρωτήσει ποτέ...
Κούκλα Μου Φρεγάτα Σκίζεις Τον Ωκεανό... Μοιάζεις Στον Τιτανικό!!!

Άβαταρ μέλους
supernet
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: 22 Μαρ 2001 01:00
Τοποθεσία: Thessaloniki

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από supernet » 30 Μαρ 2008 12:32

Home Premium που έχω εγώ σε laptop, ρωτάει ναι!

Άβαταρ μέλους
gaucho
Honorary Member
Δημοσιεύσεις: 2408
Εγγραφή: 22 Δεκ 2002 13:18

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από gaucho » 30 Μαρ 2008 22:43

O καλός χρήστης υπαρχει είπαμε κα όχι το καλύτερο λειτουργικό.

Τα βίστα δεν έχουν ωριμάσει στην αγορά ακόμα. Οπότε καλύτερα XP

Άβαταρ μέλους
deninho
Super Moderator
Δημοσιεύσεις: 7066
Εγγραφή: 17 Ιαν 2004 16:01
Τοποθεσία: σ'άλλη διάσταση
Επικοινωνία:

Θα ξαναπεράσω ένα χεράκι windows..αλλά ποιά?

Δημοσίευση από deninho » 30 Μαρ 2008 22:57

αν και το έχουμε βιάσει το θέμα θα ρωτήσω, και αργότερα θα κάνω σπλιτ...

Πως το βγάζεις το συμπέρασμα ότι τα Vista δεν έχουν ωριμάσει; (καμία ειρωνία, απλά θέλω μια αιτιολόγηση)


Απάντηση

Επιστροφή στο “Windows Software Guide”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης