[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Βοήθεια και προτάσεις για το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, και γραφικών.

Συντονιστές: Super-Moderators, Graphics Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από devilfw » 29 Μαρ 2008 01:27

εχω το photoshop cs3 και αντιμετωπιζω προβλημα καθως με το που παω να βαλω φωτογραφια η να δημιουργησω καινουριο αρχειο μου βγαζει το εξης:
Συνημμένα
1.JPG
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος devilfw την 17 Δεκ 2008 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από EkLekTos » 29 Μαρ 2008 21:29

Δοκίμασες να το κάνεις εγκατάσταση ξανά?

Edit: Αν πάλι δεν δουλέψει κοίτα εδώ και κατεβασέ το και βάλτο στο path που λείπει :wink:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από devilfw » 31 Μαρ 2008 01:14

ναι το ξανακανα πολλες φορες αλλα παλι τιποτα. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από EkLekTos » 31 Μαρ 2008 02:21

EkLekTos έγραψε:Αν πάλι δεν δουλέψει κοίτα εδώ και κατεβασέ το και βάλτο στο path που λείπει :wink:
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από devilfw » 31 Μαρ 2008 02:34

βοηθα λιγο...... ποιο απ ολα να ανοιξω ; η για ποιο να ψαξω;

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από EkLekTos » 31 Μαρ 2008 17:36

Δεν είναι δύσκολο ;) αυτό το αρχείο που σου λείπει είναι το versioncueui.dll , θα το κατεβάσεις απο κάποιο site που το έχει (σου έδωσα λινκ με site που έχουν το .dll αυτο) και μετά θα το βάλεις στον φάκελο που σου λέει πως το ψάχνει και δεν το βρίσκει... Κοίτα στην εικόνα που μας έβαλες το path και βάλτο εκεί ... :)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από devilfw » 31 Μαρ 2008 21:10

βασικα δεν υπαρχουν καν οι φακελοι που στο τελος και καλα θα πρεπει να υπαρχει και αυτο το αρχειο εκει. να υποθεσω οτι θα πρεπει να τους δημιουργησω και επειτα να βαλω και το αρχειο στον τελευταιο φακελο ή δε θα λειτουργησει ετσι;

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από EkLekTos » 31 Μαρ 2008 23:07

Δεν γίνεται να μην υπάρχουν, εγώ τους έχω και έχω και το αρχείο ... κάτι λάθος κάνεις !
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από devilfw » 31 Μαρ 2008 23:19

ki omos....den exei..... o teleuteos fakelos tis diadromis eine o /adobe/ kai leipoun oi : adobe version cue cs3/client/3.0.0/version cue ui .dll vasika mallon fteei kati allo pou upotheto de tha nai kai toso kalo na to anafero edo..... katalaveneis upotheto.

Άβαταρ μέλους
EkLekTos
WebDev Moderator
Δημοσιεύσεις: 7421
Εγγραφή: 07 Απρ 2005 15:44
Τοποθεσία: Inside the Effects
Επικοινωνία:

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από EkLekTos » 31 Μαρ 2008 23:47

Ναι κατάλαβα, ας το σταματήσουμε εδώ ;)
* Apple Technical Support Specialist *
* Apple Sales & Product Professional Certificate since 2011 * Εικόνα
Follow me @Twitter

Άβαταρ μέλους
devilfw
Δημοσιεύσεις: 1099
Εγγραφή: 16 Οκτ 2005 11:02
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

[Solved] προβλημα στο photoshop cs3

Δημοσίευση από devilfw » 01 Απρ 2008 12:37

to stamatame fusika... vrika kai tin lisi. euxaristo polu pantos

Απάντηση

Επιστροφή στο “Adobe Photoshop, illustrator”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες