Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Σε αυτή την περιοχή μπορείτε να βρείτε ή να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικές με την PHP

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators, PHP Moderators

Απάντηση
dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 11:29

Παιδιά μπορεί κανένας να με βοηθήσει για το πως θα πάρουμε ένα url ?

ξέρω ότι τα παίρνεις με την $GET_[' '];

Πως όμως δουλεύει ?

δώστε μου ένα παράδειγμα σύνταξής της.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω ένα counter.

Δεν ξέρω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την $GET[' '];

Ευχαριστώ πολύ.

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από billt » 02 Απρ 2008 11:56

url: http://www.domain.com/test.php?id=1

stin test.php: $data=$_GET['id'];

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 12:04

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου που ανταποκρίθηκες.

Δεν θέλω να πάρω το id.

Θέλω να πάρω όλο το url

http://www.domain.com/test.php

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από billt » 02 Απρ 2008 12:14

Κώδικας: Επιλογή όλων

<?php
$url = $_SERVER&#91;'SERVER_NAME'&#93;; 
$page = $_SERVER&#91;'PHP_SELF'&#93;; 
echo "http&#58;//".$url.$page; 
?>

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 12:21

Ευχαριστώ φίλε.

Θα το δοκιμάσω αν παίζει

ευχαριστώ.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 12:22

οκ παίζει είσαι τέλειος.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 12:24

Μήπως γνωρίζεις και κάτι ακόμη ?

Θέλω να στείλω ένα email με την mai()

και όταν λάβει κάποιος το email να του εμφανίζει μια ιστοσελίδα που θα του ορίσω.

Μήπως ξέρεις πως γίνετε?

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
billt
Δημοσιεύσεις: 1175
Εγγραφή: 20 Φεβ 2004 16:17
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από billt » 02 Απρ 2008 12:32

den ginete auto. Mporeis apla na valeis ena link mesa sto email

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 12:36

οκ ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από cpulse » 02 Απρ 2008 14:30

Το $_SERVER['SERVER_NAME'] γυρνάει το TLD και ξεχνάει το subdomain. Καλύτερα χρησιμοποιείτε το $_SERVER['HTTP_HOST'].

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 16:36

Eyχαριστω παιδιά

Παίζει και το ένα και το άλλο

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 16:38

Φίλε cpulse μήπως ξέρεις εσύ πως μπορώ όταν στέλνω ένα email να του εμφανίζει μια ιστοσελίδα που θα του ορίσω?

Άβαταρ μέλους
cpulse
Script Master
Δημοσιεύσεις: 1527
Εγγραφή: 21 Μαρ 2006 19:30
Τοποθεσία: Αθήνα village
Επικοινωνία:

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από cpulse » 02 Απρ 2008 16:47

Μπορείς να έχεις για περιεχόμενο του email ένα κείμενο σε HTML, απλά για header θα βάλεις κι ένα "Content-type: text/html;"

Ή μπορείς να βάλεις ένα link σε μια ιστοσελίδα.

Μπες να δεις παραδείγματα εδώ.

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 16:51

οκ ευχαριστώ

dpa
Δημοσιεύσεις: 631
Εγγραφή: 29 Μαρ 2008 13:55

Ξέρει κανείς πως να πάρω τα δεδομένα από ένα url ?

Δημοσίευση από dpa » 02 Απρ 2008 16:52

Φίλε cpulse ο χαρακτήρας \n είναι για αλλαγή γραμμής.

Ο χαρακτήρας \r τί είναι;

Καλά ε πήρα φόρα και ρωτάω.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για όλα

Απάντηση

Επιστροφή στο “PHP Προγραμματισμός”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης