Flash χωρίς διπλο κλικ στον Internet Explorer, πως γίνεται;

Λύσεις προβλημάτων για το δημοφιλές πρόγραμμα κατασκευής παρουσιάσεων στο διαδίκτυο.

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
MaryK
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 03 Απρ 2008 13:32
Επικοινωνία:

Flash χωρίς διπλο κλικ στον Internet Explorer, πως γίνεται;

Δημοσίευση από MaryK » 03 Απρ 2008 14:00

Ξέρω είμαι πολύ πίσω. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος με τι τρόπο γίνεται να μην βγαίνει το περίγραμμα που βάζει ο explorer στα αρχεία flash και που αναγκάζει τον άλλο να κάνει διπλό κλικ για να δεί πχ ένα flash site; Φαντάζομαι ότι είναι κάποιος κώδικας που μπαίνει στο dreamweaver ή μήπως είναι actionscript;


Άβαταρ μέλους
Stadem
Δημοσιεύσεις: 198
Εγγραφή: 10 Μαρ 2007 20:45

Flash χωρίς διπλο κλικ στον Internet Explorer, πως γίνεται;

Δημοσίευση από Stadem » 05 Απρ 2008 03:50

Κλασικό πρόβλημα
1) φτιάχνεις 1 txt αρχείο, πετάς μέσα το παρακάτω και το ονομάζεις ieupdate.js

Κώδικας: Επιλογή όλων

var bo_ns_id = 0;

function startIeFix(){
  if(isIE()){
    document.write&#40;'<div style="display&#58; none;" id="bo_ns_id_' + bo_ns_id + '">'&#41;;
  &#125;
&#125;

function endIeFix&#40;&#41;&#123;
  if&#40;isIE&#40;&#41;&#41;&#123;
    document.write&#40;'</div>'&#41;;
    var theObject = document.getElementById&#40;"bo_ns_id_" + bo_ns_id++&#41;;
    if&#40;theObject.firstChild.data&#41;&#123;
      theObject.firstChild.removeAttribute&#40;'data'&#41;;
    &#125;
    var theParams = theObject.getElementsByTagName&#40;"param"&#41;;
    var theParamsLength = theParams.length;
    for &#40;var j = 0; j < theParamsLength; j++&#41; &#123;
      if&#40;theParams&#91;j&#93;.name.toLowerCase&#40;&#41; == 'flashvars'&#41;&#123;
        var theFlashVars = theParams&#91;j&#93;.value;
      &#125;
    &#125;
    var theInnnerHTML = theObject.innerHTML;
    var re = /<param name="FlashVars" value="">/ig;
    theInnnerHTML = theInnnerHTML.replace&#40;re, "<param name='FlashVars' value='" + theFlashVars + "'>"&#41;;
    theObject.outerHTML = theInnnerHTML;
  &#125;
&#125;

function isIE&#40;&#41;&#123;
  var strBrwsr = navigator.userAgent.toLowerCase&#40;&#41;;
  if&#40;strBrwsr.indexOf&#40;"msie"&#41; > -1 && strBrwsr.indexOf&#40;"mac"&#41; < 0&#41;&#123;
    return true;
  &#125;else&#123;
    return false;
  &#125;
&#125;

Τώρα βάζεις ανάμεσα από το head
<head>
<script type="text/javascript" src="ieupdate.js"></script>
</head>

Και στην πορεία καλείς το swf σου όπως είναι παρακάτω ( ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ
<script type="text/javascript">startIeFix();</script> & <script type="text/javascript">endIeFix();</script>)




Κώδικας: Επιλογή όλων

  	<script type="text/javascript">startIeFix&#40;&#41;;</script>
    <object classid="clsid&#58;d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http&#58;//fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="1024" height="768" id="site" align="middle">
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />

    <param name="movie" value="web-iq.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="bgcolor" value="#3f003f" />
    <embed src="web-iq.swf" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#3f003f" width="1024" height="768" name="site" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http&#58;//www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
    </object><script type="text/javascript">endIeFix&#40;&#41;;</script>

και θα βρεις την υγειά σου :) :pint:
web-IQ Interactive Quality
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Flash γενικά”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης