MySQL / Java Servlet VS GREEK

Συζητήσεις για την βάση δεδομένων MySQL και το phpMyAdmin

Συντονιστές: WebDev Moderators, Super-Moderators

Απάντηση
altereg0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 18:31

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από altereg0 » 09 Απρ 2008 15:00

Perilipsh

Provlima me charset se java servlet -> mysql. Emfanizontai "..??.." anti gia elliikous xarakthres.

Leptomeries

To servlet dexete apo forma data encoded se utf8 kai to apthikeyei swsta se ena string array. Tautoxrona to data pernaei se allh klash pou kanei insert sth vash. (erothsh 1: to servlet krataei to utf8 encoding otan to idio string pernaei sthn allh klash?) Oi rythiseis ths vashs einai oi ekshs:

character set client utf8
character set connection utf8
character set database latin1
character set results utf8
collation connection utf8_general_ci

(erwthsh 2: mhpws to utf8_general_ci den periexei ellinikaous xarakthres?)

To allo kako einai oti den exw permission na allaksw to collation connection kai etsi den exw thn efkeria na kanw pithanes dokimes. Otan dhmiourgw ta tables ta orizw utf8 / utf8_general_ci.

Poia einai h kalyerh lysh se afto to provlima?

altereg0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 18:31

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από altereg0 » 11 Απρ 2008 17:37

kaneis...?

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από cherouvim » 11 Απρ 2008 18:47

JDBC connection string για MySQL:

Κώδικας: Επιλογή όλων

jdbc:mysql://localhost:3306/DATABASE?useUnicode=true&characterEncoding=UTF-8&autoReconnect=true

altereg0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 18:31

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από altereg0 » 11 Απρ 2008 20:00

An den kanw lathos me afto edw kalyptw akrivws afto pou les:

Κώδικας: Επιλογή όλων

      
      
Properties props = new Properties();
props.setProperty("user", "uname");
props.setProperty("password", "password");
props.setProperty("charSet", "UTF8");
connection = DriverManager.getConnection
                         ("jdbc:mysql://yupi.gr:3306/elap_rsrdb",
                          props);

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος altereg0 την 11 Απρ 2008 20:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από cherouvim » 11 Απρ 2008 20:22

Δοκίμασε αυτό που σου έδωσα.
Σβήσε και την εγγραφή που έβαλα στο table Admin, και άλλαξε password στο χρήστη σου, μιας και τώρα το ξέρουν όλοι ;)

altereg0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 18:31

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από altereg0 » 11 Απρ 2008 20:50

mhn anhsyxeis den einai alithino :)

altereg0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 18:31

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από altereg0 » 11 Απρ 2008 21:12

xerouvim eisai arxigos..ti sou xwstaw?:P

Άβαταρ μέλους
cherouvim
Script Master
Δημοσιεύσεις: 3137
Εγγραφή: 13 Ιούλ 2005 22:56
Τοποθεσία: Athens, Greece
Επικοινωνία:

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από cherouvim » 11 Απρ 2008 21:15

Μία animated gif μπύρα παρακαλώ! :pint:

altereg0
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: 18 Δεκ 2007 18:31

MySQL / Java Servlet VS GREEK

Δημοσίευση από altereg0 » 11 Απρ 2008 21:17

Εικόνα

cheers mate

Απάντηση

Επιστροφή στο “MySQL”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες